179

Дано

преди 2 години

Ясно е,че по глупав и корумпиран от Тиквата няма....така, че и магаре да бъде ще е по добре от Тиквата.

178

Милкова

преди 2 години

Я-я-я ,на снимката два фигуранта ?! И как си се радват само ...Слез Боже от небето - прибери си бетерите !!!

177

Експеримент пореден

преди 2 години

Тошко май е по-доброто решение и от този. Ще се учи да прилага опита от продажбата на шнорхели и наученото по философия на алъш вериша - тука приход-тука разход в политиката.

176

Анонимен

преди 2 години

Че той всеки втори българин е доктор по философия бе тошко африкански

175

До аз225

преди 2 години

И какво му е образованието бе?Философия!!!И що не работи по специалността си ,а продава шнорхели и плавници ?Аз съм собственик на 2 фирми с 47човека служители и имам 2 висши обр. Само където не съм ходил да се излагам при славуца по телевизията

174

Анонимен

преди 2 години

Трите герб-лели много нахъсани...

173

аз

преди 2 години

Харесва ми че образован и здрав човек като Слави определя кой да бъде премиер. Страната ни я чака само хубаво. Нека Годжи определи кой да е министър на финансите. Само незнам тези хора от село Слави Годжи защо поне за селата си не са направили нещо хубаво.

172

Анонимен

преди 2 години

Вкарайте тиквата в пандиза и ще ви повярваме !

171

Анонимен

преди 2 години

До ееее... Не чух нищо за Каскетя .. Не чух нищо за дебелия Масон в Конпни ... Тях оставяме ли ги ... ???

170

Анонимен

преди 2 години

До ееее...И основната мисъл е .. Или Чалгаря ... Или нищо .. Така ли ... Страхотна логика ...

169

ееее

преди 2 години

Позволихте, без да ви пука, 13 години да ви водят за носа най- некадърните, събирани по кръстовищата, СЕГА, ИЗВЕДНЪЖ, МНОГО ПРЕТЕНЦИОЗНИ СТАНАХТЕ!13 години "прекрасно" управление, а ние все последни по всичко! Айде пък малко учили хора да водят!

168

Анонимен

преди 2 години

Тези лелки днес в жегата, утре пред лекарските кабинети. Луда работа....

167

Долу МАСКИТЕ 1

преди 2 години

Всички с арабски маски да се МАХАТ от Магазините и парламента !!! Арабите плащат ПОДКУПИ- милиарди долари, за да принудят Европа да носи АРАБСКИ маски и да ЗАВЗЕМАТ държавите !!В Африка има ЕПИДЕМИЯ от СПИН и Африканска Чума..... За да НЕ се заразиш, НЕ ти трябва да стоиш като някакъв Т.ЪП оли.гоф.рен вкъщи !!! Просто, НЯМА да пускаш ***.йм.уни да идват в България !!!

166

Долу МАСКИТЕ 2

преди 2 години

Ако на някой оли.гоф.рен му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка, шал и маска през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято и да ХАРЧАТ пари за маски, вместо с тия пари да си купят ХРАНА, ДРЕХИ и ОБУВКИ !!

165

Долу МАСКИТЕ 3

преди 2 години

И КРАКА може да си СЧУПИШ. НО това НЕ означава, че след това ,трябва да ЛЕЖИШ на легло ПОСТОЯННО или да ходи постоянно с ПАТЕРИЦИ, до края на живота си...След като си ОЗДРАВЯЛ, ИЗГОНИ всички араби, не.г.ри и китайци да бягат ДАЛЕЧЕ от теб и България за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и работата на българите.

164

Долу МАСКИТЕ 4

преди 2 години

Арабите и китайците ПРЕНАСЯТ ВИРУСИ, за да ни ПРОДАВАТ маски, китайски ТЕСТОВЕ и китайски ваксини, и да ни ОГРАБЯТ.Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Бoоклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия...

163

Анализатор

преди 2 години

След като 15 години ни натрапваха пожарникар-силовак с партийна книжка, членство в ДС и гавазин на Тато.... И слона от зоопарка да сложат, пак ще е по-добре от бат ви Бойко

162

Тролове на ГЕРБ

преди 2 години

През 2011 г. лично Цветан Цветанов основа няколко прикрити офиса за ***, цените са от 40 до 1 лев на хубав и лайкван пост в мрежата, същото направиха и БСП след 2 години, после и СДС с Боби Марков и Кабаиванов. Това са трите партии на БКП, които продължават с това. Гербаджийските *** са наричани стадото,влизат във форума на дадена четена медия и почват опорки, схеми и *** шаблони.

161

Щирлиц

преди 2 години

Защо повелителят на гоите упорито отказва да се появи пред хората,вкарали измислената му антибългарска партия в парламента?Дано следващото правителство не бъде излъчено от тези ухилени нищоправещи фигуранти.Бог да пази България.

160

Приоритети

преди 2 години

Първи приоритет : Да продам повече шнорхели!Втори приоритет : Да продам повече плавници!Трети приоритет : Да продам повече глупости!Четвърти приоритет : Да продам цукалото си!Пети приоритет : Да продам България! Може и да не може да продаде България , но авторитета на Родината вече не струва и грош !!!