119

Анонимен

преди 2 години

Е какво ми слагате минуси, тези закони не съм ги измислял аз.

118

Анонимен

преди 2 години

Клепоушко и да иска вече нито може да разпусне парламента (не може да го направи последните два месеца от мандата си) нито може да назначи ново служебно правителство (при действащ парламент не може да има служебно правителство). Шах и мат с пешката!

117

Анонимен

преди 2 години

Клепоушко и да иска вече нито може да разпускане парламента (не може да го направи последните два месеца от мамата си) нито може да назначи ново служебно правителство (при действащ парламент не може да има служебно правителство). Шах и мат с пешката!

116

Подсети

преди 2 години

Ме за Гинка тоя нов премиер - пак в последния момент... дали са същите сценаристите?

115

Анонимен

преди 2 години

До izh "НО когато комуномутрите си задвижат марионетката това яко ще го усетим по джоба, а това вече ще ми е проблем. Е то вече тръгна, ама все още на малка скорост. Пък и зима иде ! ! !" БСП/Радев вече гласят по-високите пенсии. Комитова открадна парите за строежите и сега иска още. Чака се ново затваряне заради катастрофалната ваксинационна политика на Служебното радевистко правителство ... какво ви чака ....

114

izh

преди 2 години

Toва, че са избрали някакъв селски тарикат /доктор по философия - продава плавници, явно нито философията му е философия, нито търговията -търговия/ въобще не ме интересува, НО когато комуномутрите си задвижат марионетката това яко ще го усетим по джоба, а това вече ще ми е проблем. Е то вече тръгна, ама все още на малка скорост. Пък и зима иде ! ! !

113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 142 "Гледахте ли го на пресконферецията? Та той не може да говори, притеснява се. Само се подхилква самодовилно. Какво ще управлява. Пълна пародия." КОЙ ти е казал, че той ще управлява? Той само ще слушка какво му казват от Москва. :)

112

разсмя ме

преди 2 години

До Анонимен 140И торта!

111

Анонимен

преди 2 години

До Най-важния приоритет "Най-важния приорет е, че човека не е тиква. Всичко друго ще се оправи" Охааааа. Какво те чака :))))))

110

светнат

преди 2 години

Хммм, от двата университета, в които е учил (СУ и Уни, Клагенфурт) нашият е на светлинни години пред австрийския.Може пък да е дялан камък човека, сменил е 3-4 бранша - от продажба на Тойоти до шнорхели и маски.

109

Анонимен

преди 2 години

До И баба ми става На *** като теб всичко му "изглежда". :))))) Всички, които ревете "тиква" сте същите. :)))))

108

Анонимен

преди 2 години

Лапай шнорхела и се потапяй.

107

И баба ми става

преди 2 години

И баба ми е по-добре от тиква. Дайте шанс на човека. Само като си помисля, че вместо в чекмеджета, кюлчетата ще влизат в хазната и това даже е достатъчно. 1 милярд от хазарт се губи, 2 милярда от ДДС изтичат в чекмеджета

106

Най-важния приоритет

преди 2 години

Най-важния приорет е, че човека не е тиква. Всичко друго ще се оправи

105

Анонимен

преди 2 години

На кастинга при Слави той сам казва, че управлявал 14 души, които били по целия свят. Били много ефективни, един се равнявал на 2.6 човека. Значи в България са не повече от 5 човека.

104

Асан

преди 2 години

Дуловската и тя беше министер

103

Анонимен

преди 2 години

Гледахте ли го на пресконферецията? Та той не може да говори, притеснява се. Само се подхилква самодовилно. Какво ще управлява. Пълна пародия.

102

Асан

преди 2 години

СерГей и Жан немаха нито 1 трудов ден

101

НДЗ

преди 2 години

Голяма сила са това ИТН. За има , няма два месеца трима министър председатели излъчи!

100

Sostin

преди 2 години

Кои са другите каише на чалгаропитеците???