139

до 177

преди 2 години

Днес са го измъкнали от плажа. Дали са му малко кинти да пристигне в София. Бил е на плажа до обед... за това има по- тъмен тен. :D Рептила лъже, че преди 2 седмици го избрали. Хаджигенов при Ризова каза преди часове, че сутринта са ги попитали от ИТН дали биха подкрепили кандидатурата на Петър Илиев и *** казали не. Този Шнорхел са го досурнали от морето.

138

Анонимен

преди 2 години

Според Харизанов тази кандидатура е издигната, за да няма кабинет. ИТН не могат да изпълнят поетите ангажименти и не искат да има правителство.

137

Клоуни, сър...

преди 2 години

Театър... Няма да има правителство на ИТН.

136

Млад пенсионер

преди 2 години

България вече е центъра на МЕНТЕТАТА!!! Тоне бяха ментете питиета, ментета гащета, ментете и.т.н. Сега вече и ментета МИНИСТРИ!!! Браво. Аферим. Машаала. Това е истински ПРОДУКТ НА ЧАЛГА КУЛТУРАТА!!!!!!

135

Анонимен

преди 2 години

На следващите избори ще гласувам за ИТН. До сега не са допуснали грешка и ако продължават така- 50%+1 на следващи избори!

134

Пенсионер

преди 2 години

Служебното правителство се обърка с пенсиите. Трябва да се преизчислят спрямо доходите от 2018година , а не да се правят разни фокуси.

133

Н1

преди 2 години

До Анонимен пост 172. Отде знаеш каква ще е зимата. Зима като зима, напоследък зими няма. И с правителство, и без него, ти ще си напълниш мазето. Разбира се, трябва управление за да е всичко по закон. Дано се преборим с ковито, но това вече е глобален проблем.

132

Българин

преди 2 години

На Славуца бандата днес яде яйца и бутилки.Утре пак!

131

Анонимен

преди 2 години

Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ - ама не бил работил а си е поръчвал от тях 😀

130

Анонимен

преди 2 години

Спецовете по бесилки, умряла риба, ковчези, запалени маски, останаха на сухо. Много им се искаше на ДБ,***, от четвърта и пета политическа сила, да оглавява най-важните министерства. Затова протестират.

129

Анонимен

преди 2 години

Дано, да съставят правителство, че ни чака тежка зима.

128

Анонимен

преди 2 години

169 Кирил Петков е една бръмчалка, която обслужва корпоративни интереси. Вече заплаши с протести, недоволен, че вече не е министър. Явно, ще се съберат с ***,ДБ, за които протестите са професия. Така и не разбраха, че във властта не се влиза през задния вход. Не може, от четвърта, пета сила, да влезеш в кабинета, в най-важните ресори, финанси и икономика.

127

Анонимен

преди 2 години

До Гай БаньоАз съм един от най големите критици на Баце, верно е това което пишеш, обаче поне си мръдна пръста, преди него дори това не направиха, прав ли съм ? :))

126

Анонимен

преди 2 години

Петков, който се намира във Варна, се опитва, да диктува, какво за прави кабинетът на ИТН и ако вече служебното правителство свърши своя мандат. Екипите на спорните министри Кирил Петков и Асен Василев, трябва, да си вървят заедно с тях. Заедно със спеца по укриване на ДДС, културитта Спецов.

125

Анонимен

преди 2 години

ИТН не може да състави правителство , връща мандата и Радев го дава на БСП. - - - и така да е БСП не може да направи стабилно правителство без ИТН или ГЕРБ. Мислете преди да пуснете някоя шега!

124

мимоходом

преди 2 години

Съжалявам за Кирил Петков - той е моят фаворит! С повече опит, идеи и с твърд характер, жалко!

123

Гай Баньо

преди 2 години

До пет първи приоритета Що бе?На бойковото управление други ли му бяха приоритетите?Най-скъпите и кухи ремонти,най-скъпите и нискокачествени магистрали,най-бавните ремонти и обществени поръчки.Трябва да сте големи слепци,че да не виждате,че Доганката и Бойко си делят "печалбата".После се отчитат където трябва и всичко им е топ.И все пак нека не забравяме,че тия пари ги крадат от нас и от ЕС.

122

Анонимен

преди 2 години

Добро първо впечатление, засега, ама българина е свикнал на готово, поне на територията....:)) Иначе сега требва да се пазари с ***, ДБ и разбира се любимката ми Нинчето, трудна работа :)))

121

Асан

преди 2 години

Важно е Тиквата да не краде :)))

120

Анонимен

преди 2 години

159 Зависи от студента, колко сериозно се отнася към хуманитарните науки.