20

До 20

преди 2 години

Ако освен двете чашки, понамалиш захарта и сладкото, и увеличиш ежедневното ходене пеша, поне по 5 км за начало, току-виж как стеатозата взела та се развела с тебе

19

Анонимен

преди 2 години

Случайно установявате? Не им ли правите ПОНЕ пълна кръвна картина на тези вашите пациенти? Ц ц ц ц ц

18

Лъки

преди 2 години

Този хепатит е лекарствено предизвикан хепатит от множеството антибиотици и други лекарства приети за много кратък период от време. По-правилно е да се нарича медикаментозен постковид хепатит.

17

Лаик

преди 2 години

Да ме прощава гусин доктора, ама ако един пациент има полиорганна недостатъчност, пък било то и не заради КОВИД-а, изходът пак е предначертан, не ли?

16

Анонимен

преди 2 години

От близо 2 год всички е свързано с ковид. Постковид инфаркт, постковид рак, постковид диария, постковид главоболие и още какво ли не постковид. "Най-хубавата ваксина е поставена ваксина", трябва незабавно да бъде разстрелян въпросния доктор. Най-хубавата ваксина е доказана безопасната ваксина. Без информационно съгласие, че ще ви се боцне биопродук с всичките му нежелани реакции, които никой не знае какви са. Гледате и слвдите какво ядете, а тичате да си бодете нещо с огромни неясноти. Лудост.

15

Живко

преди 2 години

Когато му дойде времето всички тия платени клакьори на фармамафията до стената и "БУМ!", "БУМ!", "БУМ!"

14

Анонимен

преди 2 години

Аз когато се заразих,усещането беше,че ми къркорят червата и обикаля по цялото ми тяло като по филмите дето им влизат скарабеи под кожата и лазят.Образно го обяснявам за да разберете какво усещах.Спря в черния дроб и -стеатоза.Верно,че пиех редовно всяка вечер по 2 чашки,но там спря и ме заболя ама яко веднага след ковид.После ми отключи и диабет.Откриха ми го в болницата.Вече над година и половина все още го усещам дроба.Пия масло от бял трън.

13

Анонимен

преди 2 години

Ковид засяга всички органи и може да умреш от бъбречна недостатъчност, от чернодробна недостатъчност, не само от дихателна недостатъчност. А все още има някои, които му викат "грипче".

12

до 10

преди 2 години

Да така е,ама има и по-лошо.Да не ти фалира бизнеса и пак да не ти дават разрешително да работиш.Хем искаш пари да им даваш,хем те не ти разрешават.Как ти се струва?И в момента е така.Седя!

11

Анонимен

преди 2 години

Всеки възпалителен процес уврежда органите. Понякога възстановимо, понякога не толкоз. Затова е много тъпо да искаш да се разболееш. Горе-долу колкото да си най-бедният в Европа.

10

Анонимен

преди 2 години

Сега дали точно хепатит се води но и аз получих усложнение в черния дроб след като го изкарах и влязох в болница заради дроба а не заради ковида преди това.Друг е въпроса как ме лекуваха(изобщо не ме лекуваха).Свърши пътеката и ме изписаха с температура,ама викат:''Здрав си''След два месеца температура ниска точно 37,1 постоянна без да спада,реших и спрях всички хапчета дето ми изписаха и температурата спря.Не лекуват днешните докторчета,само гледат от пътеката да вземат парите.Това е истината!

9

Анонимен

преди 2 години

Леле какта се появиха? Нали Делта-Ковид трябва да се минава и още версии по СЦЕНАРИИТЕ!!! И К'ВО край на плаНдепията.

8

Анонимен

преди 2 години

5, като ти фалира бизнеса заради ограниченията и след това дойде Била , за да си построи поредния супермаркет на твоята улица.

7

Анонимен

преди 2 години

Ох, смешковци, сега пък хепатитът бил свързан с ковида. Абе да завърша и аз една медицина - без друго се очертава една болест да има само, която няма лечение. Сладка работа!

6

Анонимен

преди 2 години

Това при всички ли е или само при тези, които са били лекувани в болница с няколко антибиотика и още куп агресивни лекарства?

5

Анонимен

преди 2 години

Тези лъже-лекари вече съвсем ни взеха за мезе. Случайно покрай Ковид забелязват, че пациентите им са жълти като лимони и си казват:Ааа, това трябва да е ковиден хепатит А. Ха ха ха. Като пишете и говорите небивалици, не си мислете, че някой ви вярва.

4

до 5

преди 2 години

И как се печели от ограничения и от безплатни сертификати?

3

Анонимен

преди 2 години

Е поне с последното изречение признават, че ваксинираните заразяват като неваксинираните. От което моментално следва, че всичките ковид ограничения и сертификати са просто печалбарство.

2

Анонимен

преди 2 години

С една дума платена статия!Ваксинирайте за да не се разболеете от хепатит, спин, рак, цироза, слабоумие и т.н

1

Анонимен

преди 2 години

Така ли вече му викат на обикновения хепатит. А пък ние си мислехме, че е поредната типична за лятото простотия, дето се случва всяка година, особено когато е много горещо и хората се плацикат във водоеми, в които се изливат фекалии. А то какво било?