40

Бррр.

преди 2 години

КОВИД И ХЕПАТИТ СЕ ПРИЧИНЯВАТ ОТ СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ ВИРУСИ! НЯМА ПОСТКОВИДЕН ХЕПАТИТ!!!! ТОВА Е КУКУ БУЛАМАЧ.

39

Д-р Хаус

преди 2 години

Сигурно си имал възпалени хемороиди и затова не си могъл да се обърнеш в леглото!!

38

Гастроентеролог

преди 2 години

Постковиден хепатит?? Ха ха ха ха!! Такава диагноза НЯМА в света!! Ясно?? Тази " диагноза" е само във въображението на балтовци и Петър Атанасовци!!

37

Див Врачанин

преди 2 години

Черен дроб...Ми тебе се намали пиеньето

36

До До 20

преди 2 години

Тц!Предвид имам болести по-модерни...

35

до 45

преди 2 години

Е каква сметка имам да лъжа?Имам документи от болницата там си пише всичко.Ако мен са ме излъгали и не са познали какво ми е незнам.Казвам ти заболя ме много силно неможех да се завъртя в леглото от болка.

34

Анонимен

преди 2 години

Според повечето дофтури стеатозата протича безсимптомно, демек не боли.Сигур си някво изключение, другата опция е съзнателно да лъжеш или да те боли нещо друго или

33

Анонимен

преди 2 години

водещата е добро пърче, ама водещият мяза малко на мека китка. Иначе имам остър пре-ковид .уро дръв. водещата дали може да го излекува?

32

до 40

преди 2 години

Е казал ти някой.Може и аз съм чувал,че не боли ама ако имаш рак-цироза.Стеатозата боли и то яко!Знам какво съм изпитал,а ти вярвай на който искаш.

31

9988

преди 2 години

A за бума на тежка посковид олигофрения нещо да кажете?

30

1111

преди 2 години

"Понякога в хода на заболяването от Ковид-19 случайно установяваме, че пациентът има хепатит Б или хепатит С" .... Е защо е пост ,като установявате в хода на заболяването ?Не би ли трябвало да е след прекаран ковид ,вече оздравял ,а не в хода ?Тия вече не се и слушат какви ги говорят .

29

до 20

преди 2 години

Черен дроб не боли.

28

до 28

преди 2 години

А чак 5 километра ще ми гръмне сърцето.А пуша много и се задъхвам по стълбите.Като ида до магазина и се уморявам.От диабета пръстите на краката ми тръпнат,захарта я спрях.Краката ми потъмняват на едни ситни точици като лунички са засега от колената надолу пигменти,дано не се подуят още засега ходя и шофирам.

27

до 37 от 20

преди 2 години

Да с ковид и какво ми причини

26

До 20

преди 2 години

За заразяване с Ковид ли говориш?

25

Лъки

преди 2 години

Хепатит Б е много силно заразен. Лесно може да се заразите от зъболекар или дори от обеци, пинсети, нокторезачки. Дори в засъхнала кръв хепатит Б е силно заразен. Хепатит Б се предава много лесно и по-полов път, но е трудно лечим, а за него може да се закачи и хепатит Делта, който вирее само у заразени с хепатит Б. При налични и двата вируса, заболелият е пътник.Хепатит Б може да се предаде и при интубация.Макар и да не съм много по лекарствата и ваксините, се ваксинирах с Twinrix срещу Б.

24

Лъки

преди 2 години

В случая трябва да се направи специална клинична пътека и когато постъпи пациент с Ковид, да се изследват показателите на черния дроб включително и за налични вируси, да се направи и ехография на черен дроб. Изследванията няма да струват повече от 70 лв. по здравна каса, но могат да спасят много човешки животи.

23

Мечо Кух

преди 2 години

На радетел за нова врата за източване на НЗОК ми мяза тоя "медик"

22

Анонимен

преди 2 години

Това ми звучи като "най-добрата храна е погълната храна". Ама какво си погълнал не било важно. Много нАучно, много медицинско, рИспект!!!!!

21

Лъки

преди 2 години

Колкото и да отричаме всички сме пили лекарства или поне витамини по една и ли друга причина. Живко, ти никога ли не си пил лекарства?