Ами имам приятел с кебапчийница.От помощите по време на ковида си купи нов Мерцедес и отвори второ заведение, казва че с работа ако е нямал помощ от държавата за да изкара тези пари ще му трябват между 5 и 8 години, та не ми се мисли тези от промишлеността какви пари с получили.Не че има много предприятия у нас.
Бройката на заразени и фатално покосени ще расте с любезното съдействие на алчните ресторантьорчета, предлагащи долнопробна храна с изтекъл срок на годност,приготвена некадърно, но за сметка на това на цени, надвишаващи западноевропейските аналози, укриващи данъци и налози, осигуряващи на минимална ставка служителите си - лакейска безполезна клика от келнери, бармани, наргилисти, хостеси/***/, сервитьорки/*урви/ крайно бездарни музиканти, да не забравяме и че там се разпрострянява дрога.
Ресторантьори и хотелиери скочиха срещу антикризисните мерки