25

Анонимен

преди 2 години

Аман от тея ресторантьори, една стотинка не заслужават. Едни милиони отидоха да им подхранваме бизнесчето, а много хора останаха без работа и никой не се поинтересува за тях. Наглост докрай!

24

Анонимен

преди 2 години

Затова ли има 200 болни ясна пандемията да тегли другия бизнес

23

Анонимен

преди 2 години

Рушветчиите мутри хотелиери след като са толкова пострадали защо продължават да дават рушвети и да строят лаяняните си български чудовища по морето може ли да обяснят, а и защо не плащат данъци и чакат приятеля им Тиква да им дава пари за да си изсветляват нелегалните бизнеси?

22

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Ресторантьорите са пръдльовци без лиценз за човещина. Пръдловци, които ги мързи да бачкат както е редно да се бачка.

21

Анонимен

преди 2 години

Алибегов десния т.шак на Бойко Методиев плаче като вдовица

20

Ай Сиктир

преди 2 години

Ай стига лъгахте. Курортите пращят по шевовете и пак държавата да ви спасява.

19

Асан

преди 2 години

Урсула даде 15 милиарда на Тиквата за ковид. Къдя са парите... по 3000 евро на калпак

18

тошко африкански

преди 2 години

слави къде е защо се крие? къде му е програмата за бизнеса? за това ли гласуваха хората???

17

Анонимен

преди 2 години

Те добре се надига , заведенията са фул от сутрин до вечер, и то всеки ден с ДДС 9 %

16

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам да се раздават помощите на базата на платени данъци за предходен период. Както половината ресторанти са в сивия сектор ще издишат като спукан пояс на румънски турист

15

Анонимен

преди 2 години

Преди 2 дни го слушам тоя Ричард Незнамкойси в един сутрешен блок, как обвинява сегашното правителство, че не се справяло с ваксинацията. Ако сега, видиш ли имало 50-60% ваксинирани, нямало да има проблеми и затварания на заведения. Сега разбрах, че тоя мишок, са го сложили говорител за да агитира за ваксинация. Мангъров му бил виновен, разумните хора, които не искат да си инжектират експериментален препарат, и те виновни! Хич не ми е жал за тия, които мислят като този!

14

Дядо от село

преди 2 години

И аз искам да работя 3 месеца годишно, и да харча цяла година ,карайки скъпи коли ..., ама НЯМА

13

Анонимен

преди 2 години

До 15: Много грешиш драги мой. Работя в производствено предприятие. Предполагам си чувал за сива икономика и пари в плик? Шмекерите са навсякъде. И все пак на фона на лекарското обогатяване по време на фалшива пандемия, тези кръчмарските са жълти стотинки.

12

Анонимен

преди 2 години

Помощите,драги ресторантьори и хотилиери,отиват главно в предприятията,защото те са най-честни спрямо държавата !!! Не може да отчиташ 50лв месечна печалба преди пандемията,а след това да искаш 5хиляди ! Нали така ?! Въз основа на какво да ти помогнат ? ОК,съкрати работниците,нека отидат на борсата,а после си ги върни-държавата ще им плаща,колкото и вие.Нооо,и там сте лъгали с осигуровките.Е ? Как да ви се помогне ? Нито Бойко,нито Гълъб могат ! Следващият път пак отчитайте по 100 леа оборот ;)

11

Анонимен

преди 2 години

Тоя пак изпълзя. Никой не им вярва вече.

10

Анонимен

преди 2 години

Па ли тоа?

9

Анонимен

преди 2 години

Аз пък много обичам да ходя на кръчма с приятели един път месечно. Супер си изкарваме. Това е част от малкото удоволствия, които имаме.

8

Асан

преди 2 години

50 бона на аванта ли раздават откъдя да ги взема ? :)))

7

наум

преди 2 години

Най високо съдържание на антиген има в ако то на заразените. Затова трябва да се вземат по често проби за аналл из от съответното място. Ваксинацията не е достатъчно условие.за мярка. В момента гледам сервитьора Как се почесва там някъде през панталона.

6

Анонимен

преди 2 години

има толкова платформи за онлайн поръчки на храна . много от ресторантите преминаха на този тип продажби . оцеляват тези които се адаптират , а мрънкачите да хващат мотиката и на нивата . безплатното умря .