5

В сянка

преди 2 години

ИНТ играе натъмно. Слави се крие, новия Премиер също, неговите министри са неясни. Всичко е игра на криеница. Те децата си играят, ама тук става въпрос за 7 милиона българи. Защо си играете с нас? Кой ви дава това право? Само една малка част от този народ е гласувал за вас. С какво право си разигравате шоу? Ти става въпрос за човешки съдби! Почти съм сигурен / на 90%/, че новия кандидат премиер, мъж, жена или *** ще е скандална личност и всичките разговори ще са напразни. Загуба на време.

4

Анонимен

преди 2 години

Ами, да направим едни избори?

3

Анонимен

преди 2 години

Съдебна реформа и опит да се изгради правова държава е топ приоритет! Без това всичко друго е порочно! Разбира се, гербавите слуги са тук за да промиват мозъците на простолюдието, затова се правят на уж загрижени.

2

Зайо Байо

преди 2 години

Прави са анализатори, не се поставя актуалната тема за това кой ще бъде космонавт от българска страна, ами от македонска?! Моля, обсъдете космическата ни програма!

1

Анонимен

преди 2 години

Актуалната тема беше поставена на вниманието на космонавтите от МКС: "Може ли свободна кокошка да снесе биояйце в Космоса".................. Тъппите космонавти не можаха да отговорят на този сложен и важен въпрос. Затова трябва да пратим мъж, жена и северномакедонец в Космоса, за да направят този важен експеримент.