25

Найден

преди 2 години

Целта на това инспирирано упражнение с ИТН ,Президентът и все още действащото му правителство е да се отслаби България и под тяхна насока и ПОМОЩ, БЪЛГАРИЯ отново да стане васална държава на Русия.

24

Dinosaurus

преди 2 години

До Бай Онзи А твоят СлТр като два пъти се явява на избори и "народа" гласува за него кво? Построихме славомунизъма, що ли? Анализаторите не се правят на политици, ама всички чалгари май ви втръсна яко от чалга и простотии. Пуснете си новата песен на новия вожд: "изкушението на един ***" и куфейте, докато още мърдате, че фераритата и кинтите свършиха, следва пустош и глад след "изчегъртването". Нещо за създаване да си чул, щото аз не. Твоят вожд дойде и доведе ада след себе си, чукай си го

23

Анонимен

преди 2 години

Щеше да е голяма изненада, ако Гълъбов не говореше в полза на мутрите.

22

Анонимен

преди 2 години

Този е един от постоянното медийно присъствие, което облъчва аудиторията в полза на простата Тиква. Спомням си че беше в групата на т. нар. "интелектуалци", които навремето подписаха някакъв призив да се гласува за Цецка Цачева за президент. Резултата го видяхме. Не знам дали е останала някоя част от тялото на вожда му, която този да не е изблизал..

21

анализатор

преди 2 години

Обе,аланкоолу,12 г. бяхме в криза,и не я забеляза,а сега за броени дни,като окултен специалист,виждаш нещо в бъдещето.Гербераст смотан,от злоба не можеш да кажеш нищо смислино.Злото /гроб/ си отиде,не го ли разбра.

20

Анонимен

преди 2 години

Свикнали да славят бившия МП, сега всички като врачки кълнат как я жегата,я ковид, я кризата дебнела за ъгъла. До месец ще се пренастроят, винаги са със силните на деня. Прогнозите им пет пари не струват

19

ББ

преди 2 години

До та такакого лъжеш биков...всички заяваха,че не искат постовое...а биха подкрепили политики носещи просперитет на българите и децата им...носещи Справедливост,заявиха,че ще ви търсят отговорност...заради това ги подкрепихме...за Чиста и Свята...няма да предадем завета на Апостола!!!

18

та така

преди 2 години

актуалните теми са кой да седне на креслата и кой какъв пост да заема , заплатите вече си ги решиха . а за стадото , приказки и обещания .

17

Кафяв гербер

преди 2 години

На тоя Гълъб , Чавка му е изпила мозъка ми се струва

16

Гълъб

преди 2 години

Гълъбе, гълъбе, на ако мирише. Дали си се изпуснал или мирише от федероса?

15

ББ

преди 2 години

До АнонименЕС е ценностна...бъдещето на децата ни...има много врагове...вътрешните и зависимите са най-опасните!ЕС е ценностна идея...представете си...Свобода,Справедливост и Солидарност... на едно място...това е Рая хора,бащите на ЕС са...това е невиждано в човешката история...пътя няма да е лесен...но си заслужава за Бога!!!

14

Бутафор-правителство

преди 2 години

Държавните дела ще бъдат оставени в ръцете на аматьори и шмекери, до един комунисти. Тези хора не си дават сметка, че поемат огромна отговорност и няма да им се разминат присъди, някои от които смъртни, защото по време на война всеки отговаря с главата си и милост няма да има...

13

Анонимен

преди 2 години

Така е. Актуалната тема е излизвне от ес и трябва да бъсе обсъдена час по скоро.

12

Анонимен

преди 2 години

на банкянския търбух ратаите

11

ББ

преди 2 години

мали...много говори...и нищо конкретно,да отговорните партии работят по-приоритетите,правителството ще бъде създадено от хора работещи по тези приоритети,и г-на...не съм ви опълномощавал да говорите от мое име...и приоритетите които изповядвам...манипулирате хората и им налагате"приоритети",и нямачистка...калинките и неспазващите закона ще си понесат... Държавата работи...аз и 7 милиона мой братя сме Държавата,и да Съдебната е приоретет...Чиста и Свята!!

10

Анонимен

преди 2 години

Гълъбов е дрт ГЕРБаджия. Не му вярвайте

9

Анонимен

преди 2 години

Министър-председателят трябва да води преговорите. Това може да доведе до спънки при разговори след връчването на мандата.Тези хора са наясно, че този мин.-председател ще е от типа Орешарски. Човек, безгласна буква, чиито конци ще ги дърпа основно шута Слави. Но като 5 партийна коалиция ще има много господари. Сигурно ще е някоя жена, която да издържи на толкова мераци. Но който и да е, нвма съмнение, че ще е вдна кукла на конци.

8

Асан

преди 2 години

Урсула даде 15 милиарда на Тиквата за кризата - по 3000 евро на калпак! Търсете парите къде са заровени и ги дайте на народа!

7

До в сянка

преди 2 години

От ИТН и Господ да сложат за министър председател, пак ще намерите кусури. В Мутроландия, ако не си плешива батка без врат като тиквата, не си мъж. Обичате да ви викат, че сте прости, *** и ***.

6

Анонимен

преди 2 години

Разиграват си защото си мълчим и не протестираме срещу грабежа, който се извършва в момента.