524

Въпроси

преди 2 години

Боледувал съм от ковид. Имам отрицателен тест. Имам антитела. Няма да се ваксинирам докато не получа отговор на няколко прости въпроса:Доказателство за успешна ваксина е тест за анти тела. Аз имам но нямам право на сертификат. Защо?Колко процента от ваксинираните са заразени повторно и колко процента от преболедувалите са заразени повторно?Има поне двадесет заболявания от които умират повече хора на годишна база но не се прави НИЩО защо?

523

Яяяя

преди 2 години

Той епсилон варианта ще намести нещата. После ще има само ваксинирани

522

Анонимен

преди 2 години

българите сме малък, но много див народ. сами ще се *** в невежеството си и суеверните си страхове. другите се радват, като спасят събрат от смъртта, тук сякаш се ядосваме, че ни накърняват интереса.

521

Анонимен

преди 2 години

Тези които си мият зъбите също са овце. От години в нета има филмчета, които разкриват заговора на дентистите. Миенето на зъбите, всъщност разваля зъбите и ви праща в ръцете на зъболекарите които ви дерат кожата. Нищо ново

520

Брат Вурст

преди 2 години

До 584: Знакът може да е жълта звезда на Давид.

519

Анонимен

преди 2 години

Тези ,които се ваксинират са овце готови за заколение...

518

Анонимен

преди 2 години

Трябва да въведат някъкав знак по който да различаваме не ваксинираните от ваксинираните. Аз неискам до мен да стои неваксинарин в транспорта или в магазина.

517

Анонимен

преди 2 години

Не ваксинираните са плъховете на човешкото общество. Ходят и ръсят зарази.

516

Анонимен

преди 2 години

Много скоро не ваксинираните тайно ще излизат късно вечер да преровят кофите за смет на ваксинираните за някаква храна. Не ваксинираните ще бъдат изолирани от обществото и ще живеят в страх да не бъдат заловни и ваксинирани. Няма да бъдат допускани никъде. ФАКТ!! Който много скоро ще стане действителност. Ваксинирайте се докато е безплатно

515

Анонимен

преди 2 години

Публикация от днес , всички българи който се връщат от Малта и други страни в червения списък , задължително трябва да си направят PCR тест , дори и да са ваксинирани и да притежавят имунизационен паспорт . Толкова за действието на скапаните ваксини , като е такова решение на проблема с Ковид , защо по дяволите трябва да се прави тест ?Само някакви балъци-ваксари ,вярват , че ваксината ще ги спаси и блеят тука ,като примерни овце, част от стадото.

514

Анонимен

преди 2 години

Закона на Дарвин за сстествения подбор ще си каже думата. Едни ще отцелеят и продължат човешкия род. Други които отричат заразата и смятат, че ваксината е отрова ще изчезнат. Въпрос на време е.

513

Напротив боли ме

преди 2 години

"Какво сте седнали да ревете и убеждавате хората ,колко хубаво било да се ваксинират......." хуяЗаИдиоти като теб.

512

Анонимен

преди 2 години

Няма лични решения като живееш в общество. Който не иска ваксина да ходи в гората, след като иска да ползва институции и права ще трябва да има и задължения. Айде стига с тези глупости, цял Израел се набоде, нима някой си мисли, че евреите са глупави?!

511

Ха!!!!!

преди 2 години

Тоя 'имунолог" в Карлуково ли го открихте??? Поне платилиха ли му добре филантропите?

510

Идиотите ВАКСАРИ

преди 2 години

Какво сте седнали да ревете и убеждавате хората ,колко хубаво било да се ваксинират , не разбирам , вие нали сте ваксинирани , значи не може да се разболеете , тогава какво ви притеснява , че сте се загрижили за здравето на тези, които не са избрали да се ваксинират ? Май работата е съвсем друфа , а ? Аре шибайте се и ако новото правителство се опита да ходи по вашия акъл , да знае , че и то ще си отиде с шутове от властта.

509

Анонимен

преди 2 години

Горкото дете, само на 13 и са го накарали на сила да се 'ваксинира'. Като спомена дете, очевидно е че тези измишльотини с вируси и ваксини са за подготвяне на децата, а не толкова за сегашната популация. Нормално е за сега да нямат успех с фалшивата пландемия, но дечицата, чиито мозък вече се промива, за тях ще бъде нормално да живеят на месечни игли с маски в банята, защото просто това е нормално. както и да са гейове и лесбийки, това също помага за депопулация и контрол

508

Антиваксър

преди 2 години

Наври си ваксината знаеш къде

507

анти идиоти не

преди 2 години

се ваксинирайте....природата е по-умна от вас.

506

Анонимен

преди 2 години

Стаден имунитет за стадото, за хората естествен

505

Анонимен

преди 2 години

Който иска да се ваксинира , да се ваксинира , това си е негово лично решение ,и аз го уважавам , но да бъде така добър, да уважи моето решение да не се ваксинирам и да не ми се меси в живота , че ще оправя и него и майка му, преди да се осети какво се случва .