544

До предния нещастник

преди 2 години

Първо , има хора като мен, които не трябва да се ваксинират с подобни ***.И второ, що не се разкараш?!Какво - ако заразиш някого , въпреки че си ваксиниран и той вземе, че умре - какво трябва да те направим ?Аз предлагам публичен разстрел !! Или за разстрел са онези, които ни лъжат всички ?Ваксините не са панацея. Това е, което всички трябва да разберат. Вируса ще си отиде един ден, както е дошъл - незабележимо. Но светът вече ще е променен.

543

До Смях

преди 2 години

Смехчо ... тия не-ваксинираните носят отговорност за тези на които ще го предадат както и носят отговорност за себе си ако попаднат в тежко състояние в болница. Аз като ваксиниран нося същите тези отговорности, но поне съм предприел някакви действия за да намаля риска. Капиш?

542

Анонимен

преди 2 години

който успя - си замина през терминал 2. остана малък но много див народ. нормално е да е все последен в ЕС.

541

До Ех ваксърчета

преди 2 години

Аз съм си вакснат и не ми пука ама въобще за невакснатите нито пък ме е страх от ваксина или от вирус. Направил съм и правя каквото мога. От там нататък е късмет. Точно вие невакснатите ще се възползвате от нас ако може да минете между капките. А отгоре на това ще ни се подигравате и ще ни наричате и овце и безумници. Като сте си решили да сте невакснати поне си затваряйте устите и си трайте. А щом много приказвате сте или *** манипулатори или ви е страх та две не виждате.

540

Смях

преди 2 години

Производителят на ваксината - не носи отговорностДържавата - не носи отговорностЛичният лекар, по чиято преценка се поставя - не носи отговорност.Значи никой не носи отговорност за страничните ефекти от ваксината, а тези които не желаят да се ваксинират били безотговорни.

539

Анонимен

преди 2 години

Целият интелигентен ,богат и успял свят се ваксинира.Тук нашите умници не спряха да реват и философстват против ваксините.Да се чуди човек толкова прозорливи и умни хора ,а държавата им последна във всичко !!!

538

Анонимен

преди 2 години

Дали е случайна връзката между това,че сме най-бедната, най-порутената ,най-ниско образована държава с това ,че сме с най-нисък процент ваксинирани ???

537

@ кк

преди 2 години

И що така болниците нямат персонал? Да не би вируса да ги изби ? Или едни тлъсти *** им откраднаха парите за заплати и ги прогониха в чужбина ?

536

Истината

преди 2 години

Който го е страх - да се ваксинира.Като преболедувал смятам да пропусна.И съм взел пуканки, ще дават циркаджии от трупата на генерал Годжи по телевизията.Ще ми е интересно как ще ме страхуват.

535

Ех ваксърчета

преди 2 години

Жалки сте с тези опити да притискате, манипулирате и нападате хората дето не ви играят по свирката и дори не съзнавате колко жалка картинка сте. Доводите ви са пълен въздух, а вие сте по-изнервени от всякога. Защо, какво ви мъчи болните мозъчета ваксинирани? Още ли живеете в страх? Дори и след втората инжекция? От какво ви е страх, от сянката ви? Признавам, че се превърнахте буквално в ЗАБАВА.

534

.

преди 2 години

Ама днес в новините казаха, че от настанените в болница с коронка имало и ваксинирани. Как така! Саботьори са тези! Нали ваксинираните с голи гърди ще спасят човечеството от заразата. А вместо това ще ми хващат вирус и в болница ще влизат. Доцентът от статията какво ще кажепо въпроса?

533

kk

преди 2 години

До ИстинатаВ интерест на истината смъртността сред ваксинираните е в пъти по-малко отколкото сред неваксинираните. Справка - виж статистиката на Англия, Израел, дори съседна Сърбия

532

kk

преди 2 години

Малък, но много *** народ... Симидчиев днес го каза - на първо място по легални мерки в света т.е без никакви мерки, на челните места по смъртност в света (на 7-мо място, да сме точни). И никой не смята колко са косвените жертви в България, т.е тези, които умряха без да получат медицинска помощ защото болниците бяха задръстени от Ковид и нямаше достатъчно персонал. Хайде антиваксърите да започвт с минусите сега

531

Истината

преди 2 години

Ваксинираните сте много интересно племе. Излъгаха Ви, че като Ви набождат ще си живеете както преди и ще бъдете здрави. А какво се оказа? Хем пак Ви карантинират, хем си правите пак тестове при пътуване, хем пак боледувате, някой даже и ***. Сега ни обвинявате нас неваксинираните, че сме виновни. А виновни са онези дето Ви лъгаха, че като сложат ваксината и всичко ще се оправи.

530

сектант идиот

преди 2 години

"но една контактьорка........"ти си по-луд от мен.

529

помашки мелез

преди 2 години

"за мен или която и да било група български граждани излизам на площада!!!".... засега си стой в джамията.

528

Анонимен

преди 2 години

Море, с тия празни глави... Има да патите. Не само с този вирус, обречени сте за цял живот.

527

Анонимен

преди 2 години

Този човек не е с всичкия си

526

Анонимен

преди 2 години

Преди години в Ню Орлеанс умряха хиляди ,защото не повярваха на учените !Катрина ги помете барабар с жилищата им !Същото се очертава и с антиваксърите !

525

Въпроси

преди 2 години

Ако утре в нашата мила родина ваксинацията стане задължителна за мен или която и да било група български граждани излизам на площада!!!