504

Ваксър

преди 2 години

Като чета коментарите, наистина е по-добре повечето хора да не се ваксинират. Така естествения подбор ще си свърши работата най-ефективно.

503

Да-а-а-а-а !

преди 2 години

Ние българите всичко правим по най-трудния начин - ВЕЧЕ 150 ГОДИНИ - шантаво племе, А НЕ НАРОД !

502

Анонимен

преди 2 години

Аз лично се ваксинирах с Comirnaty още април. Свптември смятам да се ваксинирам и с Астрата. Къв е проблема?? Безплатни са ваксините, а и където и по света да отида само показвам сертификата и ме пускат като бял човек. А не ваксинараните клечат и попълват декларации. Или пък направо ги гонят като чумави.

501

Бонго Бонго

преди 2 години

559Подкрепям те, ако наистина го мислиш.И ти благодаря,че ще се ваксинираш.Благодаря и на всеки, който се е ваксинирал. Така или иначе с някои от вас сигурно се разминаваме в магазина или нейде обществено място и транспорт.

500

Анонимен

преди 2 години

Маймуни заедно силни!! Маймуни заедно победи ваксини!!

499

Антиваксър

преди 2 години

Не е важно аз да съм добре. Важното е съседа да умре!

498

Бонго Бонго

преди 2 години

Па тия дето Не си ваксинират децата против шарките и куп други болести ги хапе щъркела.Седят вкъщи не работят, вземат помощи и мухите почват да им бръмчат, ваксини не трябвало, прясното мляко не трябвало, туй сурово, онуй не е хелти, мисо не ядат и на децата си не дават да ядат месо, телевизия да не гледали, ами идете на Марс, там всичко е бижу и парфюми. Да връщат казармата и военно обучение и за жените 3 г.или мотика и на лозето. Калпазани

497

Анонимен

преди 2 години

Шефа на наща фирма наложи нови ковид мерки. Само ваксинирани могат да влизат в офиса. Който не е ваксиниран трябва да представи PCR или антигенен тест. Мезнам какво да правя. Немога всеки ден преди работа да правя Антифенен тест. А работата е добра и добри пари дават. Май накрая и аз ще се ваксинирам.

496

чочко

преди 2 години

АПЕЛИРАМ.....НЕ НАПРАВО УМОЛЯВАМ всички ВАКСЕРИ да се ваксинират... бъдете отговорни към обществото и бабите си ако можете и тях ваксинирайте и децата си..бъдете здрави, съвестни и отговорни граждани...пък те антиваксерите нали ще са поддатливи към този ужасен, страшен, опасен и коварен вирус, а НИЕ ВАКСЕРИТЕ ЗАЩИТЕНИ просто ще им се смеем..хем ще се разболяват хем ние умните, които се вслушахме в науката и специалистите след ваксината ще бъдем недосегаеми..не само от ковид, а и бъдещи вируси...

495

Анонимен

преди 2 години

Знаеме, знаеме, че якo щe се мpe. Разбрахме го още от генерал Майтапчийски. Приготвил съм си чувала, сандъка, мирото, тамяна...

494

Анонимен

преди 2 години

Те, горките деца ги ваксинират още в родилните домове,но с незнайно какво.2001 имаше голяма смъртност на новородени.

493

Анонимен

преди 2 години

Както всички възродителни процеси закъсняха,така и ваксинационния също,но иначе всичко се движи по план Божий , не господен,той е временен.

492

Анонимен

преди 2 години

До бай ти *** 544,Колко пъти ни лъгаха и употребяваха,БЕ ТАРАЛАНКООЛУ!?

491

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 549 "А народите и там се надигнаха." Колкото "народа" България се "надигна" заедно с протестърите на Черепа, толкова и "народите" на Запад се "надигнаха" да протестират срещу ваксинациите. Когато човек види процентите и му е ясно колко са се "надигнали" и колко са гласували "ЗА" ваксинацията. :)))

490

Пръдльовци ваксинира

преди 2 години

Вие сте пример за страхливци. Като чуете Ковид и се посиRате. Иначе за страх ми говорите.

489

Анонимен

преди 2 години

"Мога само да кажа на антиваксърите, че е странно да искаш да се възползваш от европейските достижения, да казваш, че си част от това общество, а така яростно и с назидание да отказваш да се ваксинираш", заяви доц. Шиваров." ?????? Доц Шиваров, ти си луд. Вържете го тоя! Какво иска каже тоя? Че след като някой го храни, ще му позволи да му отрежат топките? И европа, не комунистическата и мафия в Брюксел. А народите и там се надигнаха.

488

Светльо

преди 2 години

До АнонименЕййй как пък все тия дето лобират за ваксините са доктори, учени и обществени личности... Ами да те светна . ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА СЕ ЯВЯВА СТРАНА В СДЕЛКАТА С ВАКСИНИТЕ . Управниците ни са КУПУВАЧА ... Астра или Файзер са продавача . За някого от правителството има КОМИСИОННИ да избере продавач като се пази тайна за отделените от държавния бюджет средства за това... КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ВАКСИНИ , ТОЛКОВА ПО ГОЛЯМА ДАЛАВЕРА И КОМИСИОННА. Не се чуди че толкова натискат всички да са ваксинирани.

487

зрелища и пасти

преди 2 години

в Гърция увеличават мрз от 1 януари 2022 г. и с бонуси и добавки става 760 евракис :)

486

Анонимен

преди 2 години

До Доктор Ху.. "АНГЛИЯ , ФРАНЦИЯ , ИТАЛИЯ , САЩ, ГРЕМАНИЯ, БЕЛГИЯ, ХОЛАНДИЯ ............. масово хората там НЕ ИСКАТ да се ваксинират" Я пак погледни цифричките с процента на ваксинираните в тези страни ако искаш ...

485

епидемиолог

преди 2 години

До имунолога от статията: Шиваров, ако наистина си набоцкал и детето си- си за психиатър! Или лъжеш, за едни пари? Иначе истината е че всички здрави млади хора и деца, точно сега лятото трябва да изкарат вируса с което ще ги имунизира. Излезте навън, играйте заедно, забавлявайте се заедно и няма и да усетите кога сте се имунизирали. Ваксините са по-опасни за вас.И това е, което хвърля в паника ваксинната мафия. И сън не ги хваща. Никъде не е писано че само с ваксини се постига стаден имунитет