193

ДО 213 ЕМО

преди 2 години

РАШКОВ ГОВОРИ С АКЦЕНТ ОТ КОЙТО НЕ СЕ РАЗБИРА МЪЖ ЛИ Е ИЛИ ЖЕНА..... ПОСЛУШАЙТЕ ГО МАЛКО .... СТРАННА РАБОТА.

192

Добре пита

преди 2 години

Въпросът е важен, защото всички, които избраха итн, казват: гласувах за Слави. Нали? Да, обаче Слави го няма никъде, освен спорадични постове в незнайно от кого поддържан фейсбук. И когато всички тези сговори свършат, включително с омразното до вчера статукво БСП и ДПС, ще изкарат една кукла, която да издигнат за мин.-председател. Орешарски не беше отдавна, ако младите не помнят Беров. И почват едни хора отзад да богатеят. После *** търси Славчо и куклата. Нула тговорност, 5 партии, куче влачи.

191

до208

преди 2 години

е нещо с реакторите се объркА. Руснаците си ни осъдиха от воле, Баце що не продължи проекта 2014 та който той пиднови 2009 та

190

до 212 ЕМО

преди 2 години

НА НЕКЪПАН ПУДЕЛ ИСКАШ ДА КАЖЕШ.

189

до 210

преди 2 години

защото са им безмислени думите, изпразнени от съдържание, доказано. А новите колко знаят не знам ти ако гледаш пи твоите идоли и правиш изводи си е твой проблем

188

Е, па...

преди 2 години

Биков по-*** въпрос не можа ли да зададе? Откъде накъде ще му търси отговорност на Слави защо не бил станал премиер?Защото не иска, е затова. Изобщо не е и задължително. Много криво разбират политиката. И грешно. Нападат за глупости, защото нямат за какво друго да се хванат

187

Койчо

преди 2 години

Аз ако съм томата който вчера министър Рашков го навря на кучето в г-за от срам няма да мога да се покажа камо ли да питам

186

анонимен

преди 2 години

До 211 На пудел-рошав и неугледен:)

185

ДО 207 ЕМО

преди 2 години

А ТОШКО ЙОРДАНОВ НА КАКВО ТИ ПРИЛИЧА ???

184

анонимен

преди 2 години

До до 201АНОНИМЕН Ами тогава щом и едните и другите по 3 думи знаят за какво да ги сменяме? Само,че на старите 3-те думи не са така просташки(дори и на Боко) като на Тошко или Филипчо.

183

Анонимен

преди 2 години

Слави никога не е казвал ,че ще бъде премиер Само *** ло ум ни ци като герб ера стите мохат да сложат за премиер ,който им попадне.

182

ДО 205 ЕМО

преди 2 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ ПОДПИСА ДОГОВОР,ЧЕ СМЕ ЗАДЪЛЖЕНИ ДА КУПИМ РЕАКТОРИТЕ.... ИНАЧЕ СЪД И ГОЛЕМИ НЕУСТОИКИ..... БОРИСОВ И ПЕТКОВА ТРЯБВАШЕ ДА ОПРАВЯТ КАШИТЕ НА ОРЕШАРСКИ И НА ЗАЕКВАЩИЯ ЕНЕРГИЕН МИНИСТЪР.

181

М.М.

преди 2 години

Тома Биков много ми прилича на новия Евгени Бакърджиев. Простовато момче, което главата му освен остроумия и сарказми друго не може да роди. А, щях да забравя има малко несъразмерно голяма глава спрямо тялото, но не е голям проблем.

180

Анонимен

преди 2 години

Тука сезачетох в коментарите . Слави бил болен затова земал дрога. Според мен се е разболял заради дрогата. Което и да е вярно все си е наркоман.х

179

до ЕМО

преди 2 години

тази многознайна счетоводителка като е толкова пекъна що като иде в кремъл и върти очи като препикано мушкато

178

до 201АНОНИМЕН

преди 2 години

то пък Томата и Деса поетеса гербаджийска сякаш повече от две три думи знаят, като Пъпеша Цецо дето от закуските в Белия дом само три думи повтаряше, атлантизъм и правим политики......

177

ЕМО

преди 2 години

ТОШКО ЙОРДАНОВ НАРИЧА ЗЛОБНО ТЕМЕНУШКА ПЕТКОВА----СЧЕТОВОДИТЕЛКА--- А ТЯ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ОДИТОРИ В ЕВРОПА..... МНОГО ТРУДНА И ОТГОВОРНА ПРОФЕСИЯ....... РАБОТИЛА И УЧИЛА В ИРЛАНДИЯ И ПОРТУГАЛИЯ..... ТОШЕ ТОШЕ НЕ СЕ ИЗДАВАЙ,ЧЕ СИ *** КАТО САШО ДИКОФ.

176

до хайдее

преди 2 години

На ЕС дали им е приятно те си знаят, но Еврофондове на Станишев са били съвсем различни. Ако се сещаш от кога сме в ЕС ще схеанеш. Тези фондове бяха като моркова и тоягата, ако слушкаш и си във верния полит път морковче, ако решиш самостоятелност и собствено мнение тоягата. С 3050 лева за долар си беше яка тояга за Станишев. На Орешарски какво са му спряли, ДПС му изигра куррввеннски номер.

175

АНОНИМЕН

преди 2 години

Ех,Тома,Тома,нали знаеш,че отговор от учиндолеца ще получиш на куковото лято.В ИНТ сега на амбразурата са хвълени Тошенцето(само как се пъчи малкият) и Филипчо(не мога да разбера къде намери тоз фризьор/бръснар дето му сътвори такова недоразумение на главата).Та тези двамата умна мисъл не могат да родят,така че и те няма да отговорят нищо смислено.Не знам защо,но ми напомнят царя-научили 2-3 фрази и се опитват да ги повтарят със сериозни физиономии.Ама само смях предизвикват.

174

Ivo

преди 2 години

Из статия на Тома Биков 2012г.: "Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател."