213

Баба Пена

преди 2 години

люби Рашков...

212

Анонимен

преди 2 години

Правилно пита човека, като се оакат трябва да се знае кой да бием първо, пермиера или Слави?

211

Митко

преди 2 години

Ми ясно е. Изглежда болнав, ходи с бастyн, не знае езици. Не е необходимо повече.

210

Томас Бикович

преди 2 години

СЛАФЧО Е ОБРАЗ..А СТАНИСЛАВ ТР. Е ПОЛУТРУП, С МНОГО БОЛЕЖКИ, ПОЛУИНВАЛИД..НЕМОЖЕ ДА ГОВОРИ..ДОРИ НЕ МОЖЕ И ДА ПРОЧИТА ОТ АУТОКЮТО ВЕЧЕ .....СКОРО ЩЕ СКАЧАТЕ С БРАДВИ И ТОЯГИ, ЗА ДА СВАЛИТЕ ПАРТИЯ '' И ТАКА НАТАТЪК = ИТН '' .

209

Анонимен

преди 2 години

Слави първо е несподобен, второ е болен, трето за тия пари няма да се хване! Той е замесен в далавари за милиони

208

Анонимен

преди 2 години

Ммого смешно как гепА..джиите се правят на репресирани, ронят сълзи как били унижавани ....ами такава репресии срещу фирми, бизнеси и физически лица както по времто на бб не имало никога след социализма

207

Биков,

преди 2 години

А защо Баце не е премиер?Май го изчегъртаха

206

Иван

преди 2 години

Къде са санитарите? Луди бродят по студията на телевизиите?

205

Анонимен

преди 2 години

Биков издоили бика бате. Ако не си бегай Че еЙ сега ме пита къде си че е на зор.

204

228

преди 2 години

Слави единствен имаше доблестта да НЕ се кандидатира и после да се отметне. Тъпата Тиква го направи.

203

Анонимен

преди 2 години

Славчо без ауто кю никъде не ходи! Е за тва!

202

Бонго Бонго

преди 2 години

Аз съм го виждал как бацата Христо Асенов като го види и го целува по устата. Беше само заради туй , че Илия го лансираше, иначе малкия бос, щеше да го дърпа за вратовръзката и да му крещи в ухото :" ей ***, искаш да *** таковаш ли ве" и щеше да му избърше един шамар по врата като на ученик.Но го целуна като свекърва, защото Илия каза, тоя човек ще изчисти името ми. Ето това е Славе.Славье нахрани ли рибките във фейсбука?

201

ЕМО

преди 2 години

2014 ДЕПУТАТ НА БСП---ДАНАИЛ ПАПАЗОВ ТЕГЛИ ПАРИ И КУПУВА ТЕЦ-ВАРНА И МЯСТО ДО ТЕЦА ЗА ДА СИ ПОСТРОИ ЧАСТНО ПРИСТАНИЩЕ...... НЕЗНАЙНО ЗАЩО ПАПАЗОВ ДАВА ОКОЛО 70% ОТ АКЦИИТЕ НА ДОГАН..... А ОПОРНАТА ТОЧКА Е ЧЕ БОРИСОВ ДАЛ ЗА 3000лв ТЕЦ-ВАРНА НА ДОГАН....... ДОРИ УМНАТА ЦВЕТАНКА РИЗОВА ПИТА БОРИСОВ...ЗАЩО ЗА 3000лв Е ПРОДАЛ ТЕЦА.

200

ДО 223 ЕМО

преди 2 години

ЗА ЮЖЕН ПОТОК И НОВИТЕ РЕАКТОРИ ЗА БЕЛЕНЕ ПОДПИСВА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ....... ПОСЛЕ ОРЕШАРСКИ И СИЕ ОБЪРКВАТ ДОКУМЕНТАЦИЯТА ЗА ЮЖЕН ПОТОК И ЕС ГО СПИРА.... А СЛЕД ТОВА "УМНИТЕ" РУСНАЦИ УПРЕКВАТ БОРИСОВ.

199

Анонимен

преди 2 години

Има право, значи на практика изборите са невалидни,нали искахте честни избори открити а това ако не е подмяна на вота ,смисъл как може да се гласува за едно водещо лице и след това друг да бъде издигнат вместо него,защо изобщо не си стои извън играта като не му се играе , ползват го само заради марката която е създал като параван заради нечии интереси, но това е толкова пошло и обратно за това което си го представят избирателите му.Но не е виновен той, а модерния изпростял българин.

198

Анонимен

преди 2 години

Да ви кажа честно вече и на малките деца им е смешно за какво се хващат Герб. Толкова са безсилни и изтрещяли. Малките се смеят като чуят от проф.Ангелов и от ББ, че Радев е провалил ваксинирането. При положение, че в цял свят е този проблем. Другото е редно да попитаме Ангелов, защо по негово време медиците не се ваксинираха и продължават да не се ваксинират? Тогава кой беше винове? Лъгахте в цифри за всичко и сега се видя истината. Ако говорим за провал, това сте вие.

197

Анонимен

преди 2 години

просто Баце слушкаше запада да не строи руска централа, защото ставаме регионален играч. Отново моркова и пръчката в действие

196

Анонимен

преди 2 години

Биков, успокой топката малко, направо напоследък не си добре. Нервен срив се вижда в безумното ти държание. В Парламента сте от 12 години, а се държите супер просташки и неадекватно... Партиите от улицата изглеждат в пъти по-интелигентни от вас. Намалете това его... Ти като какъв ще търсиш обяснение, кой какъв ще бъде? Да не сте крали? Сега доказателства, съд, връщане на пари и т.н.......

195

до 223

преди 2 години

по времето на Герб На 11 юли 2011 г. НЕК и Атомстройекспорт подписват Допълнение 13, с което се удължава срокът на действие на Споразумението от 2006 г. до 30 септември 2011 г. и след няколко месеца на 28 март 2012 г. 41-вото Народно събрание потвърждава взетото преди това решение на правителството на ГЕРБ за спирането на проекта. В подкрепа на спирането гласуват партиите ГЕРБ и Синята коалиция, ............е за това са неустойките за реакторите

194

ДО 218 ЕМО

преди 2 години

ЦЕНТРАЛАТА В БЕЛЕНЕ СА КОМУНИСТИЧЕСКИ БЛЯНОВЕ..... ГЕРБ ИСКАШЕ ЕС ДА НИ РАЗРЕШИ ДА ПУСНЕМ 5 и 6 РЕАКТОР В КОЗЛОДУЙ.... НО ОРЕШАРСКИ ВЗЕ ЕДНИ ПАРИ И ПОДПИСА ЗА РЕАКТОРИТЕ....А БЪЛГАРИТЕ СЛЕД ТОВА ДА ПЛАЩАТ.