207

Много умна нация

преди 2 години

Всяка година обсъжда оживено шезлонгите на пляжъ.

206

Сен Тропе

преди 2 години

Черно море, много е добре, на морето дупка чака рака дееее....Ходете на Черно море, пейте чалга и гласувайте за Тоше.

205

Анонимен

преди 2 години

В Сен Тропе такива селянии няма.Първи ред 70 ойро за ЕДИН шезлонгВтори ред по 60Трети ред по 50 а за всички останали по 40.Който има кешавица ПЛАЩА а който нЕма ходи на Бетономорие със селяните....

204

Анонимен

преди 2 години

ХА-ХА-ХА................тази практика я има още от зората на демокрацията по басейните на Слънчака. Друг въпрос е че като стана сутрин и видя нахвърляни хавлии по шезлонгите около басейна, мигновенно всички ги хвърлям в басейна......

203

Анонимен

преди 2 години

До Каквото и да ставаИма,има и още как.

202

Каквото и да става

преди 2 години

Няма по- яко място от Черноморието!

201

Бай Ставрос

преди 2 години

Отивам на бг море, бие ми се печено дуп.Е!

200

Анонимен

преди 2 години

А нас нормалните хора какво ни интересуват чадърите по Бетономорието, на което от 20 години не ходим? Пишете на е с чадърите в другите държави в Европа, например във Франция, Испания, Португалия, ....

199

!!!

преди 2 години

Снимайте некой бой де!

198

Бравос

преди 2 години

Коментирайте, та да стане темата номер едно, аман от Мая и Тоше.

197

Анонимен

преди 2 години

До слънцето е вредно!Слънцето не е вредно, а е полезно, просто трябва да се напичаш в ранните часове до 11:00 , 12:00 часа или в следобедните , около 16:00 и след това, слънцето даже е много полезно, просто трябва да се печете в прохладата и не прекалено дълго, на големи височини също не е добре да се печете дълго ,а много кратко, защото е разреден въздуха. Освен ,че се получва витамин Д е и за здрава костна система, слънцето убива и някои бактерии, микроби и т.н.

196

s.todorova

преди 2 години

Хората изтрещяха. В 5 сутринта да си "запазваш шезлонг" и да си "голям тарикат", давайки допълнителни 5 лева. Звучи смехотворно.Честно казано, колкото по-малко "удобства" има на плажа, толкова по-добре. Абсурдно е да отидеш на "почивка" и да си на 30 см. от "вип шезлонга" на някого. Не мисля, че това е определението за" почивка". Всеки с предпочитанията си. На повечето хора очевидно не им пречи.

195

Анонимен

преди 2 години

В други държави, има чадър,шезлонги и даже малка маса - напълно безплатно!

194

Анонимен

преди 2 години

На Слънчев бряг става нещо невъобразимо - от доста дни ако отидеш към 8 - 9 часа на плаж не можеш да си намериш чадър и шезлонги-това никога не е било !!

193

пецата

преди 2 години

в бургас го правят това нещо пумярчетата

192

боклуци!

преди 2 години

До САМО ЗА ЧУЖДЕНЦИ.......сега не можете от улицата да ги сберете!

191

Значи

преди 2 години

Като се изключи, че концесионерите малко надвишават платената зона или изтикват свободната на май.ната си, всичко си е ОК. Място има колкото искаш, ако не те мързи да се поместиш с десет метра поне и не знам за никакви боеве, поне не видях. В момента никакви мерки няма никъде и всичко е супер. Сезонът ще е добър.

190

НАЦИОНАЛЕН ВЪПРОС

преди 2 години

До На бгморието си е!

189

САМО ЗА ЧУЖДЕНЦИ....

преди 2 години

.......А БЪЛГАРИТЕ ПО БУНГАЛАТА И ПРОФСЪЮЗНИТЕ ПОЧИВНИ САНЦИИ

188

слънцето е вредно!

преди 2 години

До Днес е *** на море докато преди се препоръчваше за витаамин Д на костната система, шоколадовият тен беше на мода и само на морето от водата се хващаше.