27

Alex

преди 2 години

Аграрна история от първо лице :)

26

Анонимен

преди 2 години

До 12: на Камелия-та няма чак толкова акъл. Праска си едни такива заглавия и търси евтини сензации. На всички с нормално IQ им е ядно че бой няма. Има само драскачки които прекопирват дтатии от някой селски блог.

25

Анонимен

преди 2 години

Софиянците нали наложиха ембарго и фалираха мутрите кво стана? :D

24

Киро

преди 2 години

Стига простотии и лъжи- в цял свят се плаща за шезлонги и чадъри. Кой *** ще плаща концесия, купува шензлонги и чадъри, че поддържа персонал за да може бай Иван от Сватовча да рупа кренвирши и лютеница от супермеркета срещу едно кафе за 3 евро и да вика тия кви са балъци - цял ден тарикатея срещу едно кафе

23

Анонимен

преди 2 години

Единственият обект, който си струва са къщите за гости в Неофит Рилски - добри цени, изключително вежлив персонал(бях си забравил промоционалната карта и въпреки това ми зачетоха намалението на добра воля), прекрасна храна и страхотен парк! Строен от честни,малки предприемачи, а не от мутри с мръсни пари и грозен бетон!

22

Анонимен

преди 2 години

Вече всички хотелиери и ресторантьори трябва да са доволни. Туристите се завърнаха на нашето Черноморие. Почивка в чужбина ще е все по-трудна с ограниченията и ваксинациите. Това е новото нормално.

21

Край

преди 2 години

То дето бой ми една журналстка даже я изнасилили за да и вземат чадъра. на шезлонга я изнасилили на първа линия на морето.

20

как така

преди 2 години

Е, как така, нали всички щяха да ходят Гърция? И никой, ама никой нямало "да им стъпи" на българските мафиоти по морето? А сега бой за чадъри... Добре е най-после да разберем, че навсякъде в България /освен мафиоти/ има и честни, нормални и работещи предприемачи, които заслужават доверие и уважение. Така е и с хотелиери, и с производители и т. н. Не обиждайте тези хора, те създават работни места и плащат данъци!

19

Анонимен

преди 2 години

Ама то още ли някой ходи по тия дупки Нд 80% я ми 99,99% ся кртени тука

18

От Созопол

преди 2 години

10 години българите бяха гонени от черноморските курорти за да има място за руснаците.Сега всичко е заето а плажа е претъпкан и без тях

17

От до 1

преди 2 години

За тия дето ми бият минуси - да идат на Миконос, Скиатос, Крит и тн места където не са само балканци и да седнат на шезлонгите с чантите си от Била и да пробват да кажат едно фрапИенце и ще ви седим цял ден - да видят каква неприятна изненада ги чака. *** то *** си е свикнал, че понеже той е виждал едно и си мисли, че навсякъде е така

16

Анонимен

преди 2 години

При Фигуранта и Фантома( от фейкбук) отсега нататък ще е така. И ***, да не забравяме *** - ***.

15

Да

преди 2 години

Радев е виновен

14

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, догодина нещата ще си дойдат по местата и българите пак ще почнат да пътуват.

13

Анонимен

преди 2 години

Това, че мутрите са се държали грубо с клиент е твърде вероятно Вземат ти пари, но не почистват шезлонгите. Отвратителна мръсотия.

12

Край

преди 2 години

Виртуалната реалност. Бях на море на Бяла - ходих на Иракли и Шкорпиловци. Перфектно море. Чисто. Плажове перфектни. 15 лв. чадър с два шезлонга. Кръчмите с ниски цени с пъргави сервитьорчета с добра кухня.Чета за морето ни - ужас бой за чадъри и шезлонги, фекалии. Ешерихия коли, гадна храна лошо обслужване, мутри. Най-лошото е че това го пишат без пари - от мазохизъм

11

Симо

преди 2 години

За три месеца България стана болшевишки ***

10

Ясен

преди 2 години

Бой ще има за всичко отук нататък

9

ЧЕРНО МОРЕ ОЛЕ!

преди 2 години

Таз година последно на мутренско море. От догодина само грция!!! Ех Крит, ех Ханя... БГ черноморие = пияни англичани демек нископлатена английска простотия, и от БГ шофьори, стругари и чистачки демек нископлатена БГ простотия. БГ черноморие = кенефъ.

8

До 8

преди 2 години

Почивам в момента на плажа на Равда и още в 8 часа всички чадъри са заети. Пък ти ако искаш си вярвай.