124

А Х

преди 2 години

Славун мутреел.Ами мутрее си човека.Поне мутрее с неговите си пари,а не с пари от фиктивни ремонти,от еврофондове и т.н..Когато си ***,не го осъзнаваш,защото то е същото като да си умрял.Всички знаят,че си умрял,само ти не го осъзнаваш.С тая робска психика и Славито ви е малко.За вас само Ким Чен Ун!Да варите супа от трева и да не ви пускат да ходите никъде другаде освен на работа.

123

Анонимен

преди 2 години

Хайде де, работете. Да видим резултати. И да знаете,че ако нищо не се подобри в следващите месеци ще си го изкараме на тия дето се явят за президент. Искаме увеличаване на доходите, сигурност, стабилност, здравеопазване на ниво, училища на ниво. В здравето вече се провалихте. Училища с чалга не става. Да видим дали ще увеличите доходите. Чакаме!

122

Анонимен

преди 2 години

Итн заместили ГЕРБ? Ти наистина ли си гласувал за дб? Мислех, че за тях гласуват по-умни хора. Или поне имащи се за по-умни. Итн не може да замести нищо, и на следващите избори ще е в небитието. За разлика от ГЕРБ, както се видя. Още не е, а и няма да бъде скоро при тези опозиционери.

121

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Задача номер едно - ШАТ ШАТ ШАТ ...............на Тиквата главата

120

Анонимен

преди 2 години

Това правителство, без подкрепата втората политическа сила, с ниска избирателна активност, е нелегитимно.

119

човек

преди 2 години

Значи, българите имат голям проблем: Тежкото наследство от комунизма. Тежкото умствено наследство, не материално. Материално е ясно че сме зле, че сме бедни. Но по-страшна е умствената бедност, умствената недостатъчност! Няма идеална държава. Още в древния Рим в реч пред сената Цицерон е изрекъл фразата: "О времена, о нрави!". Ама и на него са му спретнали компромат после. Няма идеална държава и политици. Янаки Стоилов го каза днес - в България корупцията е много по-голяма обаче.

118

Анонимен

преди 2 години

Само "чегъртане и чекмедже" ли има в празните ви кратуни бе миpизливи чорапчета?Дайте нещо по-оригинално, че много сте банални с к'ухите си коментари.

117

Анонимен

преди 2 години

Ние не търсим подкрепа от статуквото, няма да се коалираме с никого, лъжат ви в очите, най-нагло. ИТН са с двата крака в статуквото и задкулисни договори.

116

Анонимен

преди 2 години

Какво слагате минуси? Кога Христо Иванов е бил министър на Бойко Борисов? Той беше от СДС и си тръгна на втория месец, когато стана ясно, че трябва да е "на Бийко".

115

Христо Христов

преди 2 години

Нормално е средностатистическия полуграмотен гербаджия да не може да осъзнае фактите : Тиквата е зад борда в следствие от намесата на Козяк. ИТН замести тиквата с одобрението на Козяк.

114

Анонимен

преди 2 години

Хотели лучше а получилось как всегда.

113

Рамб Джомбо

преди 2 години

Гербави ***,напуснете интернет пространстовото и отивайте да бършете съзлите на Бойко.Няма да е зле и да започнете да си търсите работа.Макар че,аз ако съм един работодател никога не бих взел мързелив гербаджия на работа.Шансовете ви за нормален живот все по жестоко намаляват.Но то има карма в този живот.Докато тормозехте дребният бизнес под диктаурата на Бойчето ви беше добре,а сега е ред да ви е зле.Колелото се върти,гербери.Скоро ще ви мине направо през главата!

112

Анонимен

преди 2 години

Хубаво,изчагърквяйте.....Ама само това ли ще правите ????Какво сега ?Оставаме последни в ЕС,с най-висока смъртност и обезлюдяващо население,бедни и болни но пък с изчагъркан ГЕРБ !Не,не искаме това,драги !Народът не го интересува ГЕРБ,а собствения му живот.Не минавайте с номера " колко лош е Борисов" ,останалото е притурка,която не е обещана.

111

Иван

преди 2 години

Кокалът е дебел. Ще има бая парички. Много ясно, че гледат в една посока ...

110

Анонимен

преди 2 години

Моето скромно мнение , че ще плачем Борисов да се върне. ----////----- На тебе лично какво от Борисов ще ти липсва?

109

Българин

преди 2 години

Мене ИТН по ме кефи от ДБ.

108

Анонимен

преди 2 години

Със средно образование съм, но не мога да разбера, защо се похарчиха толкова милиони за почти същия парламент и защо не се направи правителство през април? -----/////----- Като завършиш висше, ше разбереш.

107

баба Вуна

преди 2 години

Двете партии доста си приличат . Гор чи во ииихууу

106

Анонимен

преди 2 години

Този човек е бил министър на Бойко. ----////---- Христо Иванов не е бил министър на Бойко.Но виж, Бойко беше сол-тъшак на Царя, а преди това член на Комунистическата партия

105

Анонимен

преди 2 години

Евроатлантик = комплексиран полуграмотен българофоб.Факт.