144

до Герберски и Рамб

преди 2 години

Ха-ха-ха. Колко си ми т'ъпичък... Ха-ха-ха

143

Истукан

преди 2 години

Огънят се запали. Остана и ДПС да се включи в тази коалиция и ще има шведска троийка.

142

Анонимен

преди 2 години

165 Същото се отнася до теб.

141

Анонимен

преди 2 години

158 Като видя Тошко, си казвам, че такъв грозник, като него, Холивуд не може, да сътвори за цялата си история. Че и навъзпитан, пълен с омраза и злъч. Има ментален проблем, явно, грозотата е отвън и отвътре при него.

140

до Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Дай нещо по-различно от оскъдния си и атрофирал "мозък"!

139

Анонимен

преди 2 години

До Герберски *** Е ти не виждаш ли, че Филип и Тошко са калинки във властта. Не е ли все тая какво говориш. Даже ми се струва, че са калинки сред сценаристите, ама Слави си ги е подбирал, той си има афинитет към такива.

138

Мария

преди 2 години

Съжалявам кривогледите никога не могат да гледат в една посока.Имат проблеми с адреналина и само омразата им към ГЕРП им го вдига

137

Анонимен

преди 2 години

Според мен Корнелия ще играе по ръба на чашата - ще бъде хем ЗА, хем ПРОТИВ. БСП не може да си позволи да се асоциира с още един провал като правителството на Орешарски. Това ще е края на Корнелия а може би и на БСП.

136

Анонимен

преди 2 години

154 След калинките напълзяха майските търтеи от столетницата. Започва голямото лапане, отново.

135

до Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Напъни си малко пилешкия мозък, де! Само това ли е репертоара ти?

134

Анонимен

преди 2 години

151 Пичовете са в ЦКП/БСП. Те са по софрите, манипулациите и далаверите.

133

Истукан

преди 2 години

Добре че спрях майка ми да гласува за ДБ. Против ИТН сме както тя, така и аз. Виж ги ти как ще излъжат избирателите си.

132

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Преоритет номер едно на всяка партия без Герб е изчегъртването на Герб и герберщината , защото всички са наясно , че държавата няма как да се оправи , ако има дори само една калинка в администрацията .

131

Анонимен

преди 2 години

147 Цяла година го правите, под една, или друга форма. Впрегнахте и държавата, репресивния апарат на лудия Макс с картечницата-Рашков, но пак, не успяхте. Няма и да успеете. Свиквайте. ГЕРБ са работещите и знаещите хора.

130

ПроСоТо

преди 2 години

на Тиквата слугинажа му целуваше ръцете,когато УЗУРПИРА властта...Като гледам,и тия са ГОТОВИ да цунат Тошко по..където им покаже...ПАЗИ Боже СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА!!!

129

Христо Христов

преди 2 години

До човек" Тежкото наследство от комунизма. Тежкото умствено наследство, не материално." - пич, умственото наследство не е от комунизма, а от 30те години демократичен преход и най-вече 12 години европейско развитие.И ти го доказваш, но как да го разбереш?!

128

ПроСоТо

преди 2 години

мен особено ме смущават две неща,видни от снимките горе:-Първо:..-СЛУГИНСКИ ПРЕВИТИТЕ гърбове на мераклиите за "коалиция" и съвършено неоснователната НАДУВКА на Тошко!...Като гледам физиономията му,преливаща от себелюбие и без да искам виждам,че просто сме заменили един 120-килограмов толуп със 60 килограмова негова версия...ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ!!!!!!!..."ПАЗИ Боже СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА!"...

127

Колорадски Бръмбар

преди 2 години

Нека рева на калинките започне .......СЕГА .

126

Анонимен

преди 2 години

135 ГЕРБ направиха толкова много, че на мързеливата антигербсбирщина, ще й трябват години, да ги стигне, я ги стигне, а не. Музикант ИТН, къща не храни, цилкаджиите от шоуто са на, който даде повече. Плямпалото от ДБ, на Маджо човека-Ристо Иванов, не е напомпал този търбух от работа. В столетницата са демагози, тях за работа не ги търси, дай им само да разтягат локуми и да лепнат някой компромат.

125

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Добрата новина - Очертава се солидна антигерберска коалиция , която ще подкрепя правителство до изтичане на мандата на този парламент и до изчегъртването на последният гербераст от държавна служба .