204

Милена

преди 2 години

Колко мъка има по тоя сват божеееее

203

Фифи

преди 2 години

Те и двете формации са един дол дренки.

202

аман

преди 2 години

хвани едните, удари другите...........

201

ВИС, РАДЕВ, РАШКОВ..

преди 2 години

КОСТОВ, САМОКОВЕЦА, ТРИФОНОВ, ДОНЧЕВА..... ПЕТОРНА МУТРЕНСКА КОАЛИЦИЯ..

200

Жалко за народа

преди 2 години

Постигнато е пълно съгласие в стил "Като ми пееш Пенке ле, кой ли те слуша".

199

Монтерей

преди 2 години

ВДобре се справя СЛАВУН поне засега:) Правителството тип Беров е готово- за всички ( без ГЕРБ) ще има парченца от хубава сочна Брюкселска Пица! На Рашо Дамаджаната и Решетника ще има торти,баклави...ще отправим предупреждения към Мравояда и Гнома да не лаят срещу Доганя...щото можем и без тях :))

198

Анонимен

преди 2 години

Грешка е народа да гласува за нови никуму неизвестни партти и лица. Резултата го виждаме всеки път. По добре когато не харесвате лидера на вашата партия да провокирате вътрешно партийна промяна на лидера или на политиката. Това че някои е добър телевизионен водещ неозначава че има качества за политик а дори и да има качества за политик не означава че има качества да изгради цяла политическа платформа с визия за цялото общество за ден ден и половина.

197

Анонимен

преди 2 години

От недоразумениено Тошко узнахме, че ИТН и ДБ гледали в една посока. Христо Иванов, който твърдеше, че с кабеларка политика не прави, сега прие безропотно, да бъде поставен на стенд бай, в чакалнята, като му дойде времето. Карадайъ каза, че безплатна подкрепа няма.Мълчание.Беше уточнено, че за имена не били говорили. Тошко отново изпя познатия речитатив, че чегъртането на ГЕРБ продължава, отпред и отзад, че ще смени ВСС и свали Гешев?! На което Христо лакомо се заоблизва,за този пост.

196

Баневи

преди 2 години

Махайтебспец съда.

195

8

преди 2 години

Христо е предложил Костов за премиер, а сценаристите са изчислили, че цялата петорка ще бъде доволна от такъв избор. Спомени от голямата приватизация.

194

Анонимен

преди 2 години

Абе Христо абе Иванов ти акъл имаш ли да подаряваш гласове на градската десница на комунисти. Виж му предаването на Слави. Виж че кани само Нео комунисти да правят пропаганда на режима от преди1989.

193

Анонимен

преди 2 години

управлвнието, което се задава, ще е поредния комунистически турлю гювеч.

192

Еми

преди 2 години

Тези и мутрите на Манолова са най- големите костюмирани прос-таци и мошеници!

191

До 218

преди 2 години

ИТН си приказват тъй за простолюдието!Каквото кажат кукловодите от Библиотеката това ще правят.Първо интересите на спонсорите,за другите ако остане.Корумпураните вече са назначени,нищо нови до тук.А и първия предложен кабинет беше катострофален,втория няма да е пи различен

190

До 216

преди 2 години

Много сте смешни и глуповати!Ромските гласове си ги взе който трябва,Рашката Плашилото имотния крал на прехода за какво го ползваха,само за нечестни избори,той е бетер ромските фараони.

189

Анонимен

преди 2 години

Събрал се слугинажа на олигарсите от прехода Ристю се навел с поклон към др.Тошка " Другото" и след кратко споглеждане обърнаха погледи виртуално в посока как да запазят мафията!

188

Анонимен

преди 2 години

Срива на ГЕРБ дойде след като 200 000 роми не можаха да се оправят с машините. Точно толкова гласове на м се губят от Април.

187

Бонго Бонго

преди 2 години

Народа си заслужава управниците.Каквито те, такива и народа....

186

Анонимен

преди 2 години

Снощи отиваме на Агора България и що да видим!? Бабичките от ПИК и Стъкитата се маскирали като доктори на протест пред Президентството.Като ни видяха офейкаха с 200 като ни псуваха и показваха средни пръсти.Комедия!

185

Анонимен

преди 2 години

Те са в несвяст - прасе в багажника се намъкнало без да го видят... прокурор отрече за незаконно подслушване преди 2 дни... Шефът на Пирогов си призна след седмица отричане.. все обяснения в стил "малко сгафихме, ама е човешко и ние така винаги сме си правили"