58

До славянин

преди 2 години

Спортът може да се упражнява и извън спортно училище, драги. За сведение - 35 години никога не съм вдигала температура, никога през живота си не съм боледувала от бронхит и пневмония, не боледувам от грип и УНГ, максималното ми кръвно е 110, нямам диабет, не страдам от затлъстяване, нямам хронични заболявания, не пуша, не употребявам алкохол, освен чаша вино или шампанско по празници, но мисля, че всичко е генетика и ако аз имам шанса да съм здрава, то други нямат този шанс.

57

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде в ес политиците служат на брюкслските психопат-диктатори.

56

Анонимен

преди 2 години

Слагам си слънцезащитния крем, но се страхувам да не изгоря заради онези,дето отказват да го слагат...

55

до Отговор

преди 2 години

Това всяка година явно ще го чета. Мисля, че след третата, може би четвъртата година ваксърите ще се светнете че циклите като развалена плоча. Малко по-бавнички сте, така че ще ви дадем време да загреете реотана.

54

Анонимен

преди 2 години

aaaa

53

До славянин

преди 2 години

Дали, драги? Завърших езикова гимназия и научих 2 чужди езика, но това не ми пречеше да спортувам всеки ден по 3 часа и да имам отличен успех. През студентските си години научих още два чужди езика, а ти колко научи? В какво по-точно се изразява твоята дисциплина, в антиваксърство ли?

52

Супер Марио

преди 2 години

Браво на гърците! А къде сме ние в цялата схема? Ще се оставим ли на световния псевдоелит да ни жигоса до един като бракувано стадо ***!?

51

до 67 от славянин

преди 2 години

След като 32 години в тялото ми не е влизала никаква ваксина и от над 26 години никаква фармахимия с изключение на няколко стоматологични упойки и съм жив и достатъчно здрав досега без тях, значи спортът ми е дал много, а на теб, който вероятно си ежедневно на фармакологична стимулация каква ти е печалбата!?

50

Отговор

преди 2 години

Питате, къде били останалите ваксинирани и защо не отговарят. Сега съм на море но като да дойде есента под всяка статия за починали от Ковид, ще пиша няколко антиваксъра по-малко.

49

до 67 от славянин

преди 2 години

Сега съм на 49, тиквичке, активен спортист бях от 1981-ва до 1996-та и спортът ме научи на воля и дисциплина за каквито ти хабер си нямаш!

48

Анонимен

преди 2 години

До славянин Така кажи.Такъв като любоника на Катрин Тасева.За съжаление любовта им приключи трагично.

47

До славянин

преди 2 години

Момче спортистче, значи. Момче спортистче се превърна в нарицателно за глу пав/***/про ст, който няма мозък в главата, са му силни краката. Тази максима важи за всички спортистчета от спортните училища, които не са стигнали до големи спортни постижения - световни първенства и олимпиади.

46

Клоунски Свят

преди 2 години

До Анонимен -46Наистина браво на Гърците - и тяхния анти-медико-фашизъм протест започна около 18:30.Аз исках да отида на нашия, но за съжаление не можах. Даже намерих и стрийм в тубата на живо от Атина - още по-смешно - тука в този сайт използваха снимка от протеста със попове и статията гласеше - "В Гърция попове агитират за ваксиниране" - смятай колко са реални новините които четем

45

Джон Рамбо

преди 2 години

До До джон рамбоТъй ли, не знаех!

44

Зрител

преди 2 години

*** ако беше толкова интелигентен, за колкото се мисли, държавата нямаше да е на този хал.--------------------------Лошото е, че пропуснаха момента за съпротива. Трябваше изобщо да не се набождат. Същото се отнася и за французите. Българите постъпихме най-добре в цял свят. Просто отказахме да се ваксинираме. В този смисъл съпротивата ни е най-интелигентна.

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - 54 Българите сме се отказали от ваксиниране......хахаха...виж статистиката преди да пишеш глупости. Има близо 2 000 000 ваксинирани

42

до Бау

преди 2 години

"медицински работници" не лекари ... Повечето лекари не са против ваксините."........................................Неграмотнико, лекарите също са медицински работници. По-добре не отивай за трета доза, че може да се наложи след това да учиш азбуката наново.

41

славянин

преди 2 години

Изкуствената стимулация чрез ваксина на имунната система е като изкуствената стимулация чрез анаболи на мускулния растеж - след приключване на стимулацията последните се скапват! Бил съм активен спортист 15 години, 5 от които в спортно училище!

40

Джон Рамбо

преди 2 години

Ухаа, този с първия коментар какво му се е случило?

39

Бау

преди 2 години

"медицински работници" не лекари ... Повечето лекари не са против ваксините.