98

Анонимен

преди 2 години

Както казват турците -Интереса клати феса.Ако се ваксинират после няма да могат няколко пъти в годината да вземат болнични заради карантина.А то това си е далаверка-седиш си у дома,свършиш си някакъв ремонт и даже ти и плащат.Имам познати които няколко пъти я врътнаха тая далаверка.Да не са луди да се ваксинират?

97

Аре

преди 2 години

Пилците се броят наесен. Антиваксърите също

96

Маските ВЪН

преди 2 години

Маските ВЪН от парламента и магазините !!!Щом НЯМА араби, не.г.ри и китайци НАБЛИЗО, НЯМА и кой да те ЗАРАЗИ с вируси...Нека да МАХНАТ маските за българи в България, да НАКАРАТ всички чужденци да ходят АБСОЛЮТНО навсякъде по улиците, с маски или с торба на главата, за да НЕ ни заразяват... И да видиш как в цяла Европа СЪЩО ще МАХНАТ маските !!

95

Анонимен

преди 2 години

Статия е изключително благодатна за коментари на конспиратори и антиваксъри. Право в десятката...

94

Анонимен

преди 2 години

Ами сега всички обгазени ще ги пишат ковид, ако им дотрябва лекар! Хитри са гърците!

93

Анонимен

преди 2 години

За голямо съжаление всичко дето ни предупреждаваха мислещите хора обиждани на (конспиратори)за Ковид измамата и FACKционите се оказа истина

92

Да гониш

преди 2 години

със сълзотворен газ хора, чието здраве искаш да "СПАСЯВАШ"!?!?!?Най-доброто доказателство за голямата лъжа и далавера, наречена ковид-пЛандемия!Такива и подобни действия предприемат властите и в дружи държави?!?!ЗА ВАШЕТО "ДОБРО", ЩЕ ВИ НАЧУКАМЕ КАНЧЕТАТА С ПОЛИЦЕЙСКИ ПАЛКИ И ЩЕ ВИ ОБГАЗИМ?!?!Как да вярваш на такива "грижовници"?Прав е колегата, който пише да им снесем по 100 еврака на калпак и да мирясат.За пари става въпрос, не за грижи!

91

абе

преди 2 години

Да кажат: За да си направим играта, ни трябват по 100 евра от калпак. Даваме им ги и да спира това малоумие.

90

браво

преди 2 години

на гърците. Затова винаги ще имат пари, без да се озорват и свобода. Ние само ще им завиждаме.

89

!!

преди 2 години

Айде, гербаджиите, дето все комунизъм им се привижда, какво е това в Европа? Ами баш див комунизъм!

88

така

преди 2 години

Обзалагам се, че един ден на земята ще съществуват здрави и честити САМО АНТИВАКСЪРИТЕ! Те не са подписвали декларации за "очаквани нежелени реакции" от ваксините. Забележете- не "евентуални", а" очаквани". Естествено не в близките месеци, че да не откажат другите умници.

87

човек

преди 2 години

До: номер 103 И аз го четох, има го на сайта на Европейската Агенция по Лекарствата, на английски и на български език. Ама бас ловя че никой не чете, само ги интересува "вълшебния" сертификат с който ще могат и това лято да ходят по гръцкото моренце да се пекат на тамошните плажове! Аз го четох и например не съм съгласен да получа "увисване на част от лицето" - буквално това е един от иначе "редките" странични ефекти! На какво ви прилича това? На мене на чист инсулт?

86

Анонимен

преди 2 години

Барба Ганиос?

85

Анонимен

преди 2 години

Изтеглих си т.нар. информирано съгласие от любопитство. Имам въпрос към ваксърите. Подписали сте, че сте запознати с "очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродукт". Смърт влиза ли в графа нежелани реакции? Кажете ми, щом сте запознати и щом сте се подписали, че сте запознати, какви са тези реакции и кой по-точно ви е запознал с тях? Не мога да повярвам какви неща подписвате, честно. В графа "нежелани лекарствени реакции" може да влиза абсолютно всичко, но щом сте наясно

84

Анонимен

преди 2 години

До СкороВъзможно е да се случи за малко, докато ваксърите станете 70%. След това вече няма да е нужно, защото целта ще е постигната, а след 5-10 години населението на планетата ще е със 70% по-малко. Познай защо...

83

Скоро

преди 2 години

Антиваксърите ще бъдат под ключ

82

Анонимен

преди 2 години

антиваксъри, *** си спокойно от ковид, не ми пречите.

81

Браво на Гърция !

преди 2 години

Оставете ваксърите , скоро няма да ги има и без това !

80

Анонимен

преди 2 години

оставете антиваксърите да си измират спокойно от ковид!

79

Анонимен

преди 2 години

Който произвежда ваксините пуска и вирусите! Само Файзер в момента са декларирали, че работят с 40000 варианта! Печалбата от ваксина е 20:1! Сладък бизнес!