145

до Ваксърите

преди 4 месеца

Изтеглих си т.нар. информирано съгласие от любопитство. Имам въпрос към ваксърите. Подписали сте, че сте запознати с "очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродукт". Смърт влиза ли в графа нежелани реакции? Кажете ми, щом сте запознати и щом сте се подписали, че зте запознати, какви са тези реакции и кой по-точно ви е запознал с тях? Не мога да повярвам какви неща подписвате, честно. В графа "нежелани лекарствени реакции" може да влиза абсолютно всичко, но щом сте наясно...

144

Анонимен

преди 4 месеца

експеременталните ваксини могат да оставят жните без децата - който иска рискува - за *** ваксъра не се отнася - той не може да ражда

143

Анонимен

преди 4 месеца

Ами като си дойдат в отпуска берачите на малини и миячите на тоалетни, дето ни натресоха ИТН, какво друго да се очаква?

142

SHEFA

преди 4 месеца

БАНАЛНИ СТАНАХТЕ БЕ КУНЧЕВ-НЕМА ДА ВИ СЕ ИСТОЧИ ЗДРАВНАТА КАСА НЕМА.

141

Знайте

преди 4 месеца

Ковид 19 ще катурне Радев

140

Майстора

преди 4 месеца

Всъщност, пишех до 147... Благодаря днесбеге че пак пренаредихте коментарите.

139

Майстора

преди 4 месеца

До 148 -несъмнено говориш за проповедниците на Великата безопасна Ваксина? Понеже те са напълно неинформирани, не знаят за хилядите смъртни случаи и стотици хиляди тежки странични ефекти, не знаят за официалните сайтове на държавите за докладване на тежки ефекти, не знаят дори че Великата Вакса дори по документи не предпазва от разболяване и разпространяване на вируса. Как има такива хора, загадка ми е, но са много гневни и агресивни на това отгоре.

138

махарадж

преди 4 месеца

Пред Господнята гняв медицината е безсилна

137

Анонимен

преди 4 месеца

Тук е пълно с тpoлове, които лъжат безочливо за ваксините без никаква мярка и знания по темата . Чиста, пpocташки поднесена дезинформация. Чудя се, защо сайта толерира подобни внушения и лъжи на хора, които си нямат понятие от материята....?

136

Анонимен

преди 4 месеца

Ако има изключително качествен и безопасен тип пломба за кариес, и е безплатна, и зъболекарите отказват да си направят такава, дали трябва да я направим задължителна за тях? Или да помислим защо не искат нещо толкова хубаво?

135

Анонимен

преди 4 месеца

Ако искате прогнозата на този господин да се окаже грешна, тогава спрете да се подчинявате на мерките! Без тях усещането е много по-здравословно!

134

Анонимен

преди 4 месеца

Зареждаите се с алкохол че пак ще има льокдаун

133

Анонимен

преди 4 месеца

Що ми се струва, че ваксинираните в момента са бая изплашени и получават сърцетуп, като слушат че най - ваксинираните държави са с най - високи стойности заболели.

132

Анонимен

преди 4 месеца

До 135Едва 20% от заразените имат симптоми и само 1/3 от тях влизат в болница, а смъртността е под 1% - защо мам*** му, да се ваксинират всички??? Повечето хора имат достатъчно силен имунитет и ковида не го хващат или го борят естествено за 1-2 дни.

131

Анонимен

преди 4 месеца

КОВИД е световна конспирация, спорта е вреден, а поркането на алкохол е изключително полезно. Аз имах дядо, който умря на 103 години и никога не се беше ваксинирал срещу КОВИД.

130

Анонимен

преди 4 месеца

Много ме е страх, малеее, как ще я преживеем и тази вълна, ужас, хаххахха

129

Анонимен

преди 4 месеца

Ами и ваксинираните за домашно лечение. Еднакво за всички. Така да се каже, де. :)))

128

Анонимен

преди 4 месеца

До 130А ваксинираните с ковид какво? Хем разходи за ваксини, хем не са им подействали- демек съвсем лош матрял и само разходи по тях.

127

Анонимен

преди 4 месеца

Какво ли ще стане с ваксинираните, когато влязат в досег с някой нов, мотирал, мега страшен и заразен щам, сигурно поросводители на ваксините са посочили в описанието на продукта,.., опс забравих, нямат си и на представа, лекарите какво ще кажат по въпроса, опс, ама то е експериментално все още, до февруари ще се знае

126

Анонимен

преди 4 месеца

Хайде този от снимката да почне да обяснява отначало защо трябва да се ваксинирам, че нещо не разбрах.-----------------==========----------За да не умреш когато се заразиш, бе мозък. Или поне да не задръстваш болничната система, че има и други болни, а не само от ковид. Изобщо, не се ваксинирай, но не отивай в болница да те лекуват от Ковид