107

Анонимен

преди 2 години

Не е необходимо да си епидемиолог за да предвидиш какво ще стане у нас до месец, два. Катастрофа, като през пролетта и миналата есен. И благосарете за това на антиваксърите, мангъра и компания.

106

dakotabg

преди 2 години

До 116 живей,бе и работи,да те скубят!

105

махарадж

преди 2 години

Важното е да мутира в омега и сред малкото останали да започне да се гради Рая

104

Анонимен

преди 2 години

Ooo Кунчо, бях се притеснил, че днес си пропуснал да се появиш и пропагандираш ваксинации. Как беше приказката? Всяка лъжа повторена 100 пъти става истина, нали?

103

Анонимен

преди 2 години

Тоя гадател ли е, вижда бъдеще, минало и настояще, голям талант..

102

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, много лесно ще управляват при Делтата. Ваксинираните не им дреме, антиваксърите ще пукясват извън болниците, щото не е редно пак да се заделя огромен ресурс за непожелалите да се ваксинират.

101

Анонимен

преди 2 години

Слабо ме интересува ваксинацията, но съм за... Интересува ме повече кой ще управлява по времето, когато Делта стане масово явление и как ще се справят с проблема..., защото съм почти сигурен, че няма да е лесно.

100

Койчо

преди 2 години

... че е правомерно включването на барановираЗЗа в списъка с опасни заболявания, в един ред с чумата..., холерата...Това е последен ход преди задълж бодене на стадото... А в Канада-Трюдо вече договаря по 30 000 000 вакси на година за периода до 2023 включ... Всяка година...ОФФцете ще се усетят, но сатъра вече ще е до кокъл...

99

м,да

преди 2 години

Предпочитам летен грип от колкото през февруари!

98

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте се бе,***()ти такива ! Не ви ли прави впечатление,че България,Румъния,Сърбия и Русия са с най-малко ваксинирани.Какво означава това ? Че сме най-умни,прозорливи,хитри и мъдри ? Да се чуди човек толкова интелигентни народи,а на опашката в по всичко в света !

97

Анонимен

преди 2 години

тука има един ваксър който само внася интриги и се опитва да се гаври с нормалните хора, ама и твоето време ще дойде ваксърче, ше ти купя вакса за кожена инжекция-да ти е по-меко -спокойно няма да имаш странични реакции като от астра зенека - само по широка канализация

96

Анонимен

преди 2 години

Хаххахххаххаххахахаххахахахха, ехх ако бяха тайа загрижени и за другите болести

95

Койчо

преди 2 години

Едтествено..., грантовете са пратени и трябва да се отработват. Вангувам... септ ще пуснат децата на училище, през октомври ще вият такива платени койоти от всички медии, че.... Бла, бла... чували, морга, чували....Ноември ще почнат да бодат децата, а АКО и товс им мине... след януари повсеместна бодилня за всекО оФФцЪ и криминализиране на "партизаните".Да ви уведомя, че вчера Върх съд в Русия е потвърдил правотата на властите в това,

94

Анонимен

преди 2 години

Как не ги е срам антиваксърите да се хвърлят ваксини?!В другите държави чакат с месеци,а в по-бедните даже нямат ваксини,а тук се назландисват разни философи.*** не ми пречите,но заради вас да се затваря държавата,че късно ще ви дойде акъла не е приемливо!

93

123

преди 2 години

Докато стигнем до ковид омега, има време.Тогава ще му мислим.

92

Анонимен

преди 2 години

Вчера чета за нЕква кифла-докторица Гломб как вируса не закачал пребпледували......ХА-ХАИскам да и кажа на тая кифлеса че от началото на 2020 до сега съм се заразявал поне 10 пъти включително наскоро и с Делта варианта.ДоторятЪ знаят за тоя вирус колкото и магарето на Хитър Петър....

91

до 97

преди 2 години

Я млъквай ***!

90

С

преди 2 години

Голям праз

89

Анонимен

преди 2 години

Недей бе Кунчев ковид хипитата ще се посерат от страх.

88

Анонимен

преди 2 години

Това че вируса ще удари отново го казах още преди месец когато се заразих за пореден път (този път с Делта варианта).Не е нужно да си гений или доктор за да знаеш това.Само че тогава ганЮвските докторя казваха че вируЦа си бил отишъл и щял да намине октомври-ноември.