15

Натовеца

преди 2 години

цялата колониална краварска кохорта ще си получи заслуженото ,всеки атлантиески предател в плътък гроб побилно надупчен с олово!Гешев сто пъти да те убият ще ти е малко *** американска *** предателска продажна искем кръвта на предатели българите !

14

Повтарям:

преди 2 години

Даже и чалгарите купуват Готие - и не им отива. Защо ли? К'во праиш Галено? Не им отива, защото класата на готие е десет пъти над *** дето е облякла дрехите му! Но къде и как е отгледан Жан Пол Готие - в държава дето въздуха мирише на изкуство. И само в такава среда може да се появи такъв гении. Оттук насетне след Вежди и Сакскобургите сте големи длъжници на изкуството - като цивилизационен процес. Дали Готие е хомосексуалист-никой не гледа великите дрехи дето прави. Той направи ПР

13

Внушения или ...

преди 2 години

Дали това са внушения или интерпретации, рано или късно ще узнаем от съдебните решения на Военния трибунал.

12

Натовеца

преди 2 години

американската шпионска нагайка Гешев на бесилото превърна прокуратурата в инструмент за политически саморазправи и в маша на чужди сили!За всеки клекнал пред американците и предал България и нейният суверенитет само контролният!

11

Хехе

преди 2 години

А защо не са заключили отвътре Президентството?Как стана всичко, снимков материал и записи има ли към акцията, за да сме убедени,че е "нахлуване", а не законно предявяване на обвинения?Защото по ТВ имаше официални кадри, без никакви ексцесии при пристигане на органите на прокуратурата.

10

СТРАХЛИВИЯ ФИГУРАНТ.

преди 2 години

...РАЗБИВА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА , .....САМО И САМО---ДА НЕ ГО ДОКОПА ГЛ.ПРОКУРОР , ЗАРАДИ СИСТЕМНИТЕ МУ НАРУШЕНИЯ НА КОНСТИТУЦИЯТА И ПРЕДАТЕЛСКИТЕ УЙДОРМИ С РУСИЯ!.....СТРАХЪТ ОТ ГЕШЕВ---Е АБСОЛЮТНИЯ ДВИГАТЕЛ , ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ФИГУРАНТА!!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Не може да се редактира и това, че Радев, за да замаже нарушенията си, така разбишка държавата, че няма да се оправим години наред.

8

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата си действа много добре. Радев ако беше невинен защо се репчи, и пречи на прокурора, вместо да му съдейства с всички възможни средства за а излезе истината наяве.? Ясно е че не му е чиста работата на президента.

7

Анонимен

преди 2 години

Боко и Гешев в една килия. Много се харесват.

6

Анонимен

преди 2 години

Но президента ще бъде редактиран и втори мандат ще види когато си види ушите без огледало.

5

Връщам се на въпроса

преди 2 години

За Готие и Франция - Франция като поредната нормална държава екзекутирала аристократичната си паразитна каста ... Както и Русия - и пак казвам ако не са Джак и ЦРУ тези държави са едни от ешалоните за светска държава - и Руската Федерация не толкова за съжаление. Прекаляват със светената вода. Какво за Готие - лошото момче на Френската мода, който превърна модата в изкуство. Цял свят купува Готие, защото тоя човек е роден да прави мода и върши тая работа не просто виртуозно, а гениално.

4

Анонимен

преди 2 години

Сега ще поканят Гешев да подаде оставка и ще го изгонят по негова покана.

3

Анонимен

преди 2 години

Върховният главнокомандващ Радев защо няма изявление за самоубилия се военен? Радев се интересува само от личния си имидж.

2

Сатир

преди 2 години

Вдигнат нож получава нож.

1

Анонимен

преди 2 години

Така и не чухме задоволително обяснение от Радев за Узунов и Бобокови. Как са се озовали секретни документи при тях и защо олигархът е получавал предварителни сведения по съдебни дела.