135

Анонимен

преди 2 години

Време е - слугите на борисов да напускат прокуратуратаТя по конституция е независим орган

134

Анонимен

преди 2 години

Радев вън мутро чалгарска

133

Анонимен

преди 2 години

Всички около фигуранта са за затвора

132

иво

преди 2 години

Б О Й К О - П Р Е З И Д Е Н Т !!!

131

О,Шипка-радефф

преди 2 години

ОТ КОГА В Б.Г. - ПРЕЗИДЕНТСТВО ВЛАСТВА Х И Т Л Е Р !!!

130

Анонимен

преди 2 години

С 19-тото си обвинение към В.Божков гл.прокурор стана смешен. Обикновено прокуратурата предявява 4-5 сериозни обвинения, а другите се демонстрират в хода на съдебния процес. Спецовете на Каскета пишат десетина обвинения и ги публикуват в медиите, та да проучат общественото мнение. На жертвите ги предявяват на порции, през 8 месеци, та издевателствата да продължат 1,5-2 г. В хода на съдебния процес обвиненията отпадат като гнили круши."Новите партии" са твърдо решени СпП, СНС и АСНС да ги закрият

129

Анонимен

преди 2 години

Това, което каза вчера началничката на СпП Маджарова беше въррхът на лъжите на прокурорите. Ясна е позицията и на ДБ, тази на ИНИ. Остава само БСП. В следобяда, когато гръмна скандалът със СпП, селянката от Крушовица поиска за цоцолистите поста председател на НС. Речовитата Мая попита изненадана Нинова: "Ама вие живи ли сте?"

128

Коментатор

преди 2 години

До ББ Целията "стратегически съвет" на Радев са бивши ДС-копои! Кандидатурата му е била лично одобрена от ...Решетников! Та тая работа, за Борисов и КГБ я разправяй на някой друг!

127

Отговор

преди 2 години

До ББ Някои май са оттренирали да викат на бялото ...черно! И ти вярваш на Черепа? Това е патологичен лъжец! Все твърдеше, как щял да покаже някакви документи,и накрая извади, как бил изтеглил 57 милиона лева! След което твърдеше ,че тези пари, всеки месец е носил в министерството рушвет в банкноти по 500 евро! Неговият бивш съдружник падна от смях..."Ей сега да каже, как ще обърне 67 млна лева ,...в евро"! На някои им плащат да изкривяват истината!

126

ББ

преди 2 години

е моля не забравяйте,че имате работа с кгб и дс,долуспоменатите "герой" са им агенти...обслужващ персонал...абстрахирайте се от банковите им...те са на кгб-дс...тея са просто поставени лица...те тези са фигурантите...ще го разберете

125

ББ

преди 2 години

До Анонименаз и милионите зрящи видяхме борисов да си менка пурите с божков,четохме извадките от банковите на божков...заявил,че си е плащал на борисов,как менда...ама къде е менда бре?излъга Народното Събрание да му гласува...ставка данък,опитите на божков да рекетира Президента...е глупотевини,борисов го къпе лъжейки го,че ако го върнат ще го реабилитира...та той го...елементарто и скучно порн. на ...айдуци...отиващи в затвора!справедливо!...САЩ...не спят!!!

124

Анонимен

преди 2 години

Държавна измяна!! Президент и съветниците му, да работят за чужда държава, като изнасят класифицирана информация, е много тежко престъпление. В друга, демократична държава, щеше да получи импийчмънт. Историкът проф.Марков недвусмислено защити действията на службите. При такова обвинение, те са действали правилно. С оглед тежкото престъпление и рангът на изпълнителите му, нахлуването е извършено по правилата.

123

Анонимен

преди 2 години

128 Ако беше така, Борисов щеше да е първи в списъка на санкционираните от САЩ, по закона "Магнитски, но не е. На първо място в него е главният спонсор на Радев/БСП/ДС/Слави и др.антигерб ***-Васил Божков. Който се сдоби с още едно обвинение. Следва, Радев.

122

ББ

преди 2 години

До Анонименда споделя...вчера вече...американските граждани екскурзии в Космоса им предлагат проспериращи бизнесмени от САЩ...путин...изтребител...заплахи...това е нелепо г-н путин...може да не може да излети...това не е въпроса...въпроса е как живеят гражданите ви...САЩ колонизира Космоса и носи просперитет на човечеството...вие ни заплашвате...с убийства с самолет който няма да излети дори ако се наложи...това е толкова СССР...и децата ви ще обитават Света ни,мойте не са им врагове!

121

ББ

преди 2 години

Суверана...Народа ми,Братята ми единствоно имат силата да ...влязат където и да било...в дома си,останалото са лъжи и манипулации

120

ББ

преди 2 години

Мафията,лично дон борисов нареди на гешев да атакуват Президентството...да сплашат Президента Радев...Президентството на България...без значение как се казва Президента ни е...престъпление,посегателство срещу Националният ни Суверенитет...чийто Символ е Президенството...толкова се самозабравиха...мафията на дон борисов и обслужващият го гешев...срещу Народа ми...империи сме погубвали...дон пъдар...в мрежата има клипче,как му целуват ръка...като на ...дон от 60 на миналият век...потрес!!!

119

Анонимен

преди 2 години

Министерски съвет не издава заповеди! Заповед се подписва персонално!Такива филми, льотчика може да разказва само за публиката през медии. И не всякаква публика ще му повярва.

118

БРАВО, РУМЕНЕ...

преди 2 години

УСПЯ ДА СЪСИПЕШ ПОДРЕДЕНАТА КЪЩИЧКА........... КОЙ ТИ ПЛАТИ..??

117

Анонимен

преди 2 години

122 заповедта за охрана на Доган и Пеевски е подписана в министерски съвет. Радев го каза и се почна патакламата, защото така изкара кирлива риза на Борисов.

116

помнещ

преди 2 години

И ако Народното събрания,прояви мъдрост,защото чрез ВСС това очевидно Няма да се случи! И отстрани Гешев от власт.То "войната" между 2 мата.Няма да приключи дълго още!-:( И ако Борисов се "осмели" да застане срещу Радев на Президентските избори.А той мисля че ще го направи,зщото това е последният му "коз" все още да е някой в държавата ни,и ще го направи! То Радев ще го разгроми подобаващо! И това ще бъде краят на войната,която Борисов водеше срещу Радев! Вярвайте ми,обществото ни ще си отдъхне!