128

Анонимен

преди 2 години

Голям скок няма що - цели 0,62% от тестваните са излезли положителни. Срещу 0,59% вчера.

127

ЕЕЕ

преди 2 години

Троен е скока, защото не разбрахте за година и половина, че във вторник излизат данните от уикенда, понеже събота и неделя повечето не работят и не си подават бройките, затова вчера имаше 40 човека, а днес са 120. утре ще видим колко са, най-вероятно под 100. ама журналиста не мисли, журналиста драска...

126

Анонимен

преди 2 години

В момента по указания на Радев тайно се унищожават хиляди ваксини в срок на годност.

125

t

преди 2 години

Разсейват хората и ги занимават с глупости. Зашеметяващ скок обявяват. Не говорят за сериозните и истински неща като поскъпване на сметки, данъци и високи цени. Пускането на еврото в замяна на лева при положение, че не покриваме никакви изисквания за развита и устойчива икономика и така смяната на валутата ще доведе до национална катастрофа. ТУК ЗАНИМАВАТ с НЯКАКЪВ ГЛУПАВ ИЗМИСЛЕН ГРИПЕН ВИРУС !!!

124

До 128

преди 2 години

Ти си един лъжец. Около теб никой не е изкарал вируса... за 2 години ? И това го разбра как точноОколе мен всички се заразиха само аз не и това го разбрах вчера.

123

svsdvsv

преди 2 години

Как така все за скокове и увеличения се съобщава и никога за намаление или свличане(това трябва да е обратното на скока)? Един ден нагоре един ден надолу - защо не пишете гръмки заглавия като има спад?

122

Педро

преди 2 години

Следващата гражданска война в България ще бъде между ваксинирани и неваксинирани. Към групата на ваксинираните ще се присъединим и ние от ЛГБТ.

121

Ние

преди 2 години

Ние от фейс групата "Затваряй" и от групата "Учителки за безопасно образование" искаме и настояваме за пълен локдаун на държавата поне до 2030 г. Ако тези наши настоявания не бъдат изпълнени ще убиваме по 3 заложници на всеки час до изпълнението на нашите искания!!

120

Каква е тая паника

преди 2 години

Ваксинираните се заразяват и също толкова успешно заразяват други хора. Е да, може би го карат по-леко. Аз като съм преболедувал не се чувствам безсмъртен и спазвам мерки за разлика от боцнатите. Покрай паниката и писането на небивалици се забрави, че все пак имаме имунна система и тя си върши отлично работата. Има хронично болни хора и с компрометирана имунна система, за тях трябват повече грижи и предпазливост - Ок. Но на останалите паниката е просто безумна.

119

Анонимен

преди 2 години

Статистиката в цял свят малко е сбъркана. При толкова лесно предаване на вируса, трябваше вече всички да са го изкарали. а се оказва, че не е така.

118

до 134

преди 2 години

Не съм написал долния коментар, но и около мен няма никой изкарал вируса. Как разбрахме?! Да кажем, че доста от хората в обкръжението ни се ваксинирахме и си направихме тестове за антитела преди това. Просто е, не мислиш ли?

117

Без паника

преди 2 години

Стига правихте новина от пълни гл*пости. Във вторник бройките "заразени" винаги са най-много защото събират бройки от уикенда. Досадно беше, вече е изтъркано това със скокове, рекорди и шок и ужас. Положителен е теста и на тоя с хремата, и на тоя с ковида, защото не са специфични. Зимата изкарваха по 5000 бройки от хремави.

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 128 Честито преуспелият и интилегентният.Ти вече си безсмъртен.Аз пък познавам много които го изкараха,в това число и аз, различно тежко,но сме си живи и здрави.И не познавам лекар който да се е ваксинирал.А имам близки много такива...

115

До 128

преди 2 години

Ти си един лъжец. Около теб никой не е изкарал вируса... за 2 години ? И това го разбра как точно ?

114

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 126 Ти недей да плачеш на чужд гроб...че не знаеш къде точно плачеш.То от друго не се умира така ли ???

113

Totenkopf

преди 2 години

Индиеца започва да играе.

112

Анонимен

преди 2 години

Ако днес, за разлика от вчера, са се тествали 3.6 пъти повече хора, това значи ли че скокът е троен? Ако утре, вместо днес, се тестват не 18 000, а 10 човека например, колко ще е този "скок" ?

111

Татул

преди 2 години

До 125Да ви оставим да си живеете, ама ходите навсякъде, не спазвате елементарна хигиена, с поведението си ще заразите някой, дето е уязвим и е ще е фатално за него. На това се вика не само лична, но и гражданска отговорност. Но това цър'вул като теб няма как да го разбере. Заради такива като теб пандемията не спира , разбра ли.

110

Анонимен

преди 2 години

Изчитам коментарите и хем ми става болно колко просто племе са българите и си заслужават мижавите заплатки по 1500лв. на касиерки и складови работници, хем и не ми е жал. Около мен няма неваксиниран човек. Няма и такъв изкарал вируса. Още от април сме с по две дози. Никой няма никакви оплаквания. Млади, стари- всякакви. Но образовани и с отлични доходи за България. Така мислим 90% от успелите. А опашкарите си търсят конспирациите, вместо да се концентрират над кариера, квалификация и образование

109

Анонимен

преди 2 години

Това реване на ваксърите много ми напомня на следното...В магазинапродавачка:-Сложете си маскатаклиент:-Вие защо няматепродавачка:-Аз съм зад преградата.клиент:-Ами аз къде съм!!!