168

Анонимен

преди 2 години

Какъв скок? Правителството на Радев лъжеше повече от месец за истинските цифри. Сега покачват, за да изравнят статистиката с истината.

167

Q

преди 2 години

0.006 Или 0.6%Това е скока

166

Някой

преди 2 години

Какви са тия 7000 активни случая, за последния месец има 2-3000 новорегистрирани. Останалите 5000 явно го карат повече от месец.

165

Константинос

преди 2 години

От 18 183 теста, 113 положителни теста! Даже не бих казал болни, защото от тия 113 човека половината са без симптоми, а 2/3 са с хрема и лека кашлица! Бай Шиле може да дойде да ми бие ваксина на оная работа!Помнете ми думата, ще дойде време и всички тия мошеници, които наплашиха хората, ще бъдат съдени заради действията си!Стотици хиляди хора с хронични заболявания, рак и диабет останаха без лечение!Доктор Менгеле е като Майка Тереза пред тия от щаба!

164

Случаен минувач

преди 2 години

Ох, престанете с тоя ковид, бе. Лято е, хората мислят за слънце, море, плаж! След октомври, като застудее, тогава ще му мислим!

163

Анонимен

преди 2 години

Не троен скок ,овчарски скок трябва да е при такова стадо ! Овчарите пак прекаляват със шашкането и това води до обратэн-эфект !

162

Сата НАТО

преди 2 години

Вирус няма. Казвам го за в случай, че не сте забелязали тоталното му отсъствие...

161

Абе

преди 2 години

До АнонименПо скоро състезателят ковид ще победи и в овчарския скок!

160

Анонимен

преди 2 години

Имах хрема около две седмици и ми бяха заглъхнали ушите. Кашлица нямах както и загуба на обоняние. Утре ще намина покрай народното събрание да поздравя новите депутати. Ще се ръкувам с който мога , а на останалите ще им кихна от близо.

159

Анонимен

преди 2 години

Браво! Поздравления! Сега след тройния скок, очаквам състезателят COVID-19 да победи и в дисциплината висок и дълъг скок и мятане на диск!

158

Щерю

преди 2 години

Болни, пък ги мъчат на троен скок...

157

Аз

преди 2 години

Да внимаваме! Днес няма нито една статия за ваксинацията. Явно има радикална смяна на посоката. Предполагам, че ще започват да ни гласят за локдаун. Айде, стадо! Дружно в кошарата към средата на септември!

156

доктор

преди 2 години

Вие сега нещо оплаквате ли се ? М? Консултации в психиатрията даваме от 11 до 12.30 часа.

155

Вече не се траете!

преди 2 години

Стига с тези заразени! Сигурно и подрисканите водите К19! Не ви ли писна?И онези безмозъчните: СПРЕТЕ ДА СЕ ТЕСТВАТЕ! Къде намират по няколко хиляди всеки ден, та и да ги тестват, та и да има положителни!?!?!??! Егаси цирка!

154

Беновска пипа

преди 2 години

Чета заглавието и не знам защо, но в празната ми глава се появи едно твърдение на мой познат, който казваше, че единственото по - нещо от журналист е спортен журналист. Винаги в понеделник новите случаи са в пъти повече от тези в неделя! Мина повече от година от началото на пандемията и все още се намират журналисти, които не са забелязали това.

153

Анонимен

преди 2 години

Доло Мотафчйиски доло доло

152

Анонимен

преди 2 години

Олимпиадата още не е започнала, а короната вече се състезава на троен скок.

151

Анонимен

преди 2 години

Какъв коронавирус?

150

Бойко Борисов

преди 2 години

Откакто пироговци излезнаха да вилнеят по кръстовищата, случаите на заразени скочиха три пъти!

149

Еха

преди 2 години

Гарантирано от комунистите на Радев.