88

Анонимен

преди 2 години

До вчера 35Ти кво четеш?113 са новите случаи на коронавирус през изминалото денонощие, което е близо три пъти повече от предишното (35 случая)

87

Анонимен

преди 2 години

делтата дойде. треперете антиваксъри.

86

вчера 35

преди 2 години

днеска 30, как е троен скока?

85

Вихрогон

преди 2 години

Откъде тия 7500 активни :ОНе повече от 2100 макс. 14дни*150 или 200 ги сложи заради единични случаи с усложнения и удължаване на лечение. Да не говорим, че събота и неделя не вадят данни - т.е. 10*200.

84

Анонимен

преди 2 години

До 95 Испанския грип беше преди 100 години. Медицината е била на друго ниво.

83

Не!

преди 2 години

Троен скок? Не разбрахте ли, че във вторник се събират данни от почивните дни? И по дяволите, спрете да се тествате!

82

Велик конспиратор

преди 2 години

Наративът за неграмотността на неваксинираните се изтърка. Сега съм в чужбина и виждам техните мерки, както и събирам информация за ваксините от ваксинирани тук. Ще ви го кажа направо. Ваксините, внесени в България, са явно за нашия пазар. Специални. Концепцията за централните доставки на ЕС е лъжа. Изводите са за вас.

81

Анонимен

преди 2 години

Като чета гл.постите на боцканите тук, чиповете са започнали да работят. Понеже сме страна с нисък стандарт и чиповете са с такъв, а от там и гл.постите на боцканите.

80

Смешно ни е

преди 2 години

Смешно ни беше и точно преди 1 година.Още си спомням-бях на нашето Черноморие с жената и децата в едно туристическо малко корабче.Не отплава,защото бяхме само ние и капитана. Жалва се човека,нямало туристи,нямало клиенти, нямало вирус,всичко било лъжа,разпитва ни дали сме познавали някой болен случайно Четири месеца по-късно същата година почина след двустранна пневмония.Тази есен и зима има не малка вероятност да е още по-лошо. Случайте се увеличават в Европа, а е едва разгарара на лятото.

79

Анонимен

преди 2 години

Задължително ваксиниране с АК-47 за всички проваксърски фашаги

78

Анонимен

преди 2 години

Поредната вълна.

77

АСТРА ЗЕНЕКА

преди 2 години

Да се направят антиваксърпаркове и антиваксърите да се карат в тях и да можем да ги гледаме и да им слушаме глупостите, ама зад плексигласово стъкло - като в зоопарк.

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99"Изхвърляйте всички ваксини у нас! Нищо по-добро няма от това." Е дай адрес де. Какво само спамиш тука. Искам да ти пратя и още няколко неща. Само не знам какво ще ги правиш толкова ваксини. Ще ги препродаваш ли или ще си ги мушкаш по дупките?

75

Анонимен

преди 2 години

С това гръмко заглавие се опитват пак да всяват паника в хората. Ами, ако предния ден е имало един заразен, то вчера заразените са над 100 пъти повече, леле малееее

74

ЯНСЕН

преди 2 години

Абе тия анваксъри много НЕГРАМОТНИ да си сложат по една ваксина че белким чипа им оправи пихтиестия мозък.

73

До 80

преди 2 години

Примера ти е доста п.рост както го наричаш. Само че използваш една думичка "ако" и така примера ти стана безмислен. Давай примери с факти и сравнявай показатели с еднаква значимост. Брой тествани - Брой заразени. Не си измисляй статистики.

72

Анонимен

преди 2 години

Това с паспортите е малко подвеждащо дето го е написал щастливия ваксиниран по-долу. Ако идвате от червена страна, всички са на Пср или карантина. Няма значение кой е наборен. Четете заповедта, на български е. Скоро всички ще станат червени страни по политически причини.

71

Анонимен

преди 2 години

Нямайте илюзии, над 75% преболедуваха и с траен имунитет. Следващата вълна основно на заразени и починали от ваксинираните. Вижте историята на испанския грип и кой е умрял втората година. Едни и същи са създателите. Успех на всички.

70

Анонимен

преди 2 години

Аз не мога да разбера какво ви пречат ваксинираните. Ама много моля като се рзболеете и трябва болница стойте си у вас и не задръстайте болниците. Лекувайте се у вас с чайче.

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 88Че за какво ти е операция. Тя ваксината не те ли прави безсмъртен?