9

Анонимен

преди 2 години

Балтов лъже.

8

Анонимен

преди 2 години

До Медици Новоназначения шеф на Пирогов е най-големия крадец там. Има разпечатки в нета, видно е какви премии си е определял. Избран е от радевите чегъртачи защото знаят, че мрази Балтов, а го мрази защото Балтов, като става началник на Пирогов спира практиката му да си определя месечни премии в размер на 29 000 лв. Та, кой краде?

7

До 19 апартамента

преди 2 години

Ами да му ги разследват какво чакаха до сега.

6

Анонимен

преди 2 години

Чудя се кой наивник си мисли, че от Пирогов точно подписа на Кацаров ще фалшифицират. Плюс спорът с Балтов. Тези комунисти нямат скруполи!

5

19 апартамента

преди 2 години

Като говорим за кражби, кога на Бойко Рашков ще бъдат разследвани имотите?

4

Анонимен

преди 2 години

След повече от 10г муттенско управление...вече нещата са пагобни.Хората си искат кражбите и нарушенията...и протестират за това.Толкова са се изкрувили нещата.

3

Анонимен

преди 2 години

Да се блокират и кръстовището на Борис, там е по големият булевард, да се разпрострат из целия район и локалните. Нека се присъединят обикновени граждани.Да издигнат барикади от кофите за смет и гуми. Да ги запалят и да се организират нощни дежурства.Имате нашата подкрепа, медици, протестът срещу диктатурата ви е напълно справедлив!

2

111111111

преди 2 години

Добре се, знаят, че масово се надписват пътеки, неизвършени манипулации и изследвания, болничен престой дори, и протестирали!?Нещо извън закона ли са!?

1

Медици

преди 2 години

Не Ви ли е срам? Балтов да се върне, Кацаров да падне и кражбите да продължат....