Лекари и служители на "Пирогов" отново ще излязат на протест в подкрепа на отстранения директор проф. Асен Балтов. 
 
Решението за смяната на проф. Балтов е на служебния здравен министър Стойчо Кацаров, припомни Bulgaria ON AIR. Причината са резултатите от проверката на Здравната каса, която приключи на 10 юли и установи нарушения за над 1 млн. лв., които здравното заведение трябва да върне на Касата. 
 
Протестиращите настояват за оставката на министър Стойчо Кацаров, който вчера показа документи, за които твърди, че доказват фиктивната му хоспитализация в "Пирогов", и заяви, че някой е фалшифицирал подписа му. 
 
От спешната болница обаче казват, че той лично е подписал всички декларации, а свидетел е била лекарката, която го е приела.

Коментари Напиши коментар

74

Анонимен

преди 4 месеца

Докато така се продължава с партийни капризи, слухове и обвинения никога няма да се оправим. Да се наложи финнсов контрол над Бг от европа, всяка стотинка и цент да се следи, вкл. заплати, покупки, имоти, коли, облаги, преводи на високопоставените и на невисокопоставените и на всичко.

73

Хасковски каунь

преди 4 месеца

А пък другаря *** Крадев ноември 2016г. ходил на тайна среща франко USA-посолството в София, където се срещнал с тогавашния посланик Ерик Рубин, без някой да му го е искал това!Срещата се провела в условията на ултра секретност, достойна за романите на Дан Браун.Целта на височайшата визита на *** била да докаже и покаже, че не е човек на Москва за България!Хубаво то вижте тоя убавец *** и наесен тичкайте през глава да гласувате за него!

72

Анонимен

преди 4 месеца

Не виждам лозунг НИЕ НЕ КРАДЕМ. Пък може и да има, ама не се вижда.