49

мвр

преди 2 години

Проверете лицето Диян Енчев Малушев работещ в Пирогов , известен с името проф. Енчев , за съпричастност към престъпленията на проф. Балтов относно наличието организирана престъпна група ограбваща институт Пиротов !

48

Анонимен

преди 2 години

Директорите на болници не са незаменими. Даже е силно желателно да са заменими, за да не се бетонират корупционни схеми. Нали не вярвате, че този е честен и неопетнен? Въпросът е по-скоро колко хора е вкарал в схемите. Да, можете да ги видите на протеста. Просто много обичат директора си и затова са там? Не е отлюбов, да знаете.

47

Дааа

преди 2 години

Глупави хора. Защитават крадец. А балтов си е направо за затвора.

46

Анонимен

преди 2 години

Утре-другиден като останем без лекари, ще ходим на ветеринари. А когато останем и без ветеринари, ще се лекуваме при касапи, бакшиши и баячки. Ресторантьорите и те ще ударят по едно рамо.

45

до 45

преди 2 години

Тези 1000 лв вече са спрени. Не дезинформирай, интригант!

44

Анонимен

преди 2 години

Стига заплахи с тези вълни бе.. Нагло племе ей..

43

Анонимем

преди 2 години

Добре вървим към следваща вълна. Май няма да има кой да ни лекува дотогава. Ама така е. На българина най добре да му се бърка от джоба, за да разбере и оцени нещо. После да подава документи за връщане на парите и да се проверява всичко.

42

до 41

преди 2 години

Що ме пращаш да се лекувам в чужбина? Аз тук си плащам осигуровките. Ся това, че ги плащам, а не съм опирал до услугите им, означава само че не ги претоварвам с присъствието си, но те нямат право да висят по кръстовището и да плачат за някакъв безценен директор. Мястото им е в кабинетите, а не с плакати в ръце.

41

Анонимен

преди 2 години

Ще протестират естествено. Лъжа е, че точат касата.

40

Анонимен

преди 2 години

От познат който работи там, чух, че са ги "помолили" да протестират, иначе ще им спрат 1000 бонуса за ковида.Да се поровят малко там от МВР щото ако е така доста от нашите "герои" в престилки са за при бай Ставри.

39

Анонимен

преди 2 години

Само като ги видиш, че са едни и същи 10 човека, протестиращи с маски на паркинга, и ти става ясно, колко е нагласен тоя протест. Очевадна позьорщина и цирк! А Балтов изкърти нагломера с последните си изказвания.

38

д-р Ох Боли

преди 2 години

Заради ей такива наглеци хората губят доверие в лекарското съсловие. Направили са гаф, дори да е бил с добри намерения. Дори и Кацаров да лъже, от Пирогов пак са в нарушение и са взели неправомерно парите за клиничната пътека. А щом веднъж са излъгали за това, защо да не излъжат и за друго? Явно им е навик да лъжат. Може да са добри лекари, но се опасявам, че системно се възползват неправомерно от нашите здравни осигуровки

37

Анонимен

преди 2 години

Балтов е за затвора. Герберунгелите естествено е да го бранят. Нали им пълнеше чекмеджето

36

Анонимен

преди 2 години

Ама ходете се лекувайте в чужбина, като толкова лаете. Все недоволни. Половина бг не плаща осигуровки после някой бил крал. Идвте там да дадете 2000-3000 еур за апандисит например

35

дядо Йоцо,

преди 2 години

Протест за какво,че Балтов е краднал и източвал касата малко,...или много !

34

Анонимен

преди 2 години

Министърът до седмица-две няма да е министър и няма сметка да раздухва фалшиви скандали.

33

оффф

преди 2 години

Едно ще кажа-да не ви дава Господ да опирате до тези. Има много добри специалисти, но са оплетени в алчни мераци. Само те гледат в ръцете и ако не си на смъртно легло, са повече от разочаровани. Може да избягаш и да ги оставиш без кинти.

32

Анонимен

преди 2 години

Жалко, че нямаме баш милиционери. Да излязат с палките и прас прас в зъбите на тия платени протестъри лапачи на пари.

31

Анонимен

преди 2 години

Политически репресии от страна на министъра. Това си е чиста проба заяждане за ПР и взимане на власт. Някакси съм доста по ок да вярвам на лекарите, отколкото на административен плъх, бил някога си лекар по диплома. Къде е радев да изкаже позиция? Лекарите са достойни за уважение и ако наистина напуснат всички наведнъж ще стане страшно. Пълен разпад на държавата

30

Сава Томов

преди 2 години

Нагли, влизайте да ги разследвате и почвайте да ги съдите поголовно!Нещастници!