27

Анонимен

преди 2 години

Българинът не иска да проумее, че колата е обикновено средство да се придвижиш от точка А до точка Б, а не да демонстрираш някакви специални умения. Специалните умения са за съзтезателните формули.

26

Анонимен

преди 2 години

До тТтПовечето камери са фейк, кво искаш да следят :)) Има работещи такива, но само ченгетата ги знаят или изпатилите шофьорчета които са заснети ( стига да не са хора на некой велможа) :) Карайте умната, това е, нема защо да си мислите, че пътя е само ваш :)

25

Катастрофи

преди 2 години

Простаците по пътищата са ГЕРБ-аджии, които се мислят за докоснати от Бога + техни избиратели, които карат кьор-кютук пияни до козирката, след като са взели по 50 лв от вожда.

24

Анонимен

преди 2 години

Тиквата крадлива направи две неща за да вдигне потреблението на горива и позакърпи продънения бюджет разчитащ на приходи, единствено от данъци, такси, таксички, акцизи и глоби, а именно, вдигна скоростта на движение по магистралите и въведе безумието да светиш като *** с фарове през деня, на четиридесет градуса жега. Като добавим че камерите, са само и единствено да пълнят касички, картинката се избистря съвсем.

23

Shark

преди 2 години

Срещу тази пандемия има само една, но много ефикасна ваксина. Нарича се глоба, ама солидна глоба, а при рецидив, или при шофиране след употреба на алкохол направо отнемане на книжката. И тази ваксина трябва да се прилага масово, да е задължителна за всички, независимо колко лъскава *** кара и на кой е човек!

22

Анонимен

преди 2 години

В тази държава няма контрол за нищо а могат да напълнят хазната само от глоби като се почне от това че нвкои не носят маски в обществения транспорт ,изхвърляне на *** по улиците до карането на коли а за дрифтовете които правят вечерно време също няма самкции Ние сме по зле и от Дивия запад там все пак е имало шерифи у нас полицаи които са на държавна длужба и се пенсионират на 40-50г и после пак работят като дремят да мине денят

21

stiling

преди 2 години

Народа забогатя и накупи по 2-3 коли и давай да караме. Тракия е много натоварена магистрала вече и е тясна според мен. Може и няклко минути да чакаш да се освободи дясната лента да изпревариш. Скъп бил бензина, да да ама друг път. Народа масово кара коли всеки уикенд кой на море, кой на село, бързат и това е резултатът. НЕ СМЕ БЕДНИ, ПРОСТИ СМЕ, ЛОШ МАТЕРИАЛ СМЕ И БОЙКО Е ПРАВ!

20

т

преди 2 години

Пандемия в контекста... тотални лош езиков подбор

19

Христо

преди 2 години

Проблемът е големият комплекс на българина, който идентифицира живота си с колата. Примери колкото искате. Продава земите на баба, от които взима годишна рента от 2000 лева за да купи на себе си и жена си мерцедеси, нищо че живее пре родителите си и се гъчкат три поколения в апартамент от 90 квадрата.

18

Анонимен

преди 2 години

От 40 години съм по пътищата на европа и БГ. такова чудо като в последните 20 години не съм виждал. Не само в БГ ами и в Европа. Масово не се спазват ограниченията на скороста Елеминират се предупредителни и задължителни знаци. Всеки бърза за някъде и когато катастрофират разбират че с бързо каране далеч не се стига. Аз ако бях шофирал през тези 40 години така както се шофира сега отдавна да съм си отишъл от този свят. Не бързайте за да стигнете живи и здрави.

17

тТт

преди 2 години

Докато КАТ се използва единствено и само да пълни бюджета от глоби - така ще е! Не може да стоят с камерите само в градовете на безумни места без никакви произшествия, но с меко казано *** ограничения. Контрол трябва точно на такива проблемни места като Тракия и не знам защо още не са пуснали камерите за средна скорост точно на магистралите.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8В таз жега се крият по сенките, де ще ги видиш.... хахаха :)) Да вземат да назначат от 60 к служещи към МВР, на всеки шофьор ченге, тогава ще ревнат че немало демокрация :)) Нема оправия братле, требва сам да си осъзнаеш, че колата да не говорим за мотор си е един вид ковчег :)

15

О, божке

преди 2 години

По нашите магистрали се кара и с над 200. Причините за катастрофите са задкормилните устройства и в комплексираните мъже и жени с големи, мощни коли. Отгоре идва и натрупания по време на пандемията стрес, който народа сега избива зад волана. Озлобление, това се вижда и в политиката, мъст и копнеж за саморазправа и реванш. Българи срещу българи, както винаги. Пред останалите сме по-ниски от тревичката.

14

Павето

преди 2 години

Не можеш да си инжектираш графен и да шофираш, не е нормално. Освен това, след като някой от инжектираните се дехидратира, тромбите си казват думата.

13

Анонимен

преди 2 години

до : Ей *** ---- Какво ти е виновен Рашков, че ти не си си възпитал глуповатия син да кара нормално и се е разбил на бате ти бойко на магистралата, дето разреши да се кара с 140 км.в час

12

Анонимен

преди 2 години

До ТигърПандемия е точна дума повече българи умират в катастрофи от колкото кавид.

11

Къци кълве

преди 2 години

До АнонименНе само куцо и сакато, но и глуповато. Цяло лято карат със зимните гуми, завали дъжд и сичко е в канафките. Да не говорим за фарове, масово в неизправност, единия свети на дълги другия на къси, с по 1 фар, без габарити и т.н

10

Анонимен

преди 2 години

Манталитета е проблема.Никой не уважава ближния си.Съобразителност няма .

9

Тигър

преди 2 години

Пандемия?Взехте да злоупотребявате с тази дума ;)

8

Анонимен

преди 2 години

От София до Варна, през Бургас и за всичките километри не видях вдин полицай, няма. Ето тук ви е проблема.Когато няма контрол, всеки си прави каквото поиска. Народа ни не е интелигентен като на запад, на нас но трябва тояга и глоби.