47

До КамитУ

преди 2 години

За значението на думата пандемия - бърза справка в тълковен речник..... ***.

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 Забравил си да добавиш и Путин!

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43В БГ ако немаш кола, значи не си човек... хахахаха :) Аз имам, но толкова ме дразни да карам и от време на време да се псувам с некой шофер дошъл от на май ната си, че взимам градския транспорт :)) Хем има климатик, хем като отида некаде, мога да си позволя биричка :))

44

Анонимен

преди 2 години

Някакси се набива на очи фактът, че бумът на катастрофи е веднага след началото на управлението на Румен Радев и поголовните уволнения в МВР и КАТ извършени от неговите хора. Липсва пълен контрол по пътищата, пълна абдикация от задълженията на служебното правителство да следи за реда.

43

Пазете се хора

преди 2 години

Българина зад волана луд с картечница

42

G

преди 2 години

Извергите от ВАГ групата са най-опасни на пътя,безмозъчни същества!

41

Анонимен

преди 2 години

Пътища каквито и да има българина доказа чее е ди от на пътя..Онзи ден присичам на зелен светофар на зебра и две коли не една хем завиват и аз съм с очевадно предимство върху мен отпсувах си

40

Анонимен

преди 2 години

До Магистрали ЛЕШ. Бързали са да резнат лентата. А фирмата е спестила парите за маркировката. Явно това се води за изправен път в България, който може да бъде пуснат в експлоатация.

39

House M.D.

преди 2 години

Къде са сега Кожуха, Кантара и Аню да искат масова ваксинация срещу катастрофите, та да придобием стаден имунитет срещу тях?

38

Анонимен

преди 2 години

До Магистрали ЛЕШПитай си бате ти Бойко :)) На калпавите шофьорчета дори дърветата които пазят сянка им пречат, тъй че не мога да ти отговоря :))

37

House M.D.

преди 2 години

Къде са сега Кожуха, Кантара и Аню да искат мадива ваксинация срещу катастрофите, та да придобием стаден имунитет срещу тях?

36

Магистрали ЛЕШ

преди 2 години

Няма пътища. Оня ден карах по междуградски път БЕЗ МАРКИРОВКА и БЕЗ ЗНАЦИ, но с положен чисто нов, черен черен асвалт. Това нормално ли е?

35

Веселинъ7112136860

преди 2 години

Пригответе се за влажен студ. Влагата и студът са едно от оръжията на евреите срещу нас. Влагата убива костите ни,растителността и докарва силнипростуди,които еврео-арабските медици детектират,посредсвом фалшивите тестове Ковид. Пандемитя от катастрофи се извършваот САЩ,Русия,Арабите сунитии шиити,Турция и Израел. Опитват да внушат,че идва второ някакво си пришествие на база край на света. Имитират природни феномени и стихии с употреба на военна технология. Бензинъти газта в автомобилите Ви е пр

34

Мнение

преди 2 години

"Пандемия" е нарочно насаждана психоза!Не виждате ли че нарочно и във всичко вкарват "пандемия " и "коронавирус"Такава е опорната им точка..да тормозят и психясват народа!

33

преди 2 години

"Пандемия" е "глобална, световна епидемия", Камелия... С акцент на "глобална".А доколко изобщо "епидемия" е подходяща дума в използвания контекст е отделна дискусия.

32

Анонимен

преди 2 години

До ХристоНема пари да си направи зъбите, обаче ще има 2 таралясника, отде толкова акъл не знам :)) От толкова трошки втора употреба, нормален човек не може да отиде като спокоен граждананин да си купи нещо в магазина, който се намира на 100 метра :)

31

Друга тема

преди 2 години

Хора, които убиват по независимо къв начин други хора, значи действат срещу природата !

30

Коментар

преди 2 години

Всичките злини за България са че едно време за столица са направили калното,затънтено и баталясало от кравешки фъш кои село Софето, населено с брадясали и с хитри очички шопе-Адрешковци,облечени с омазани *** антерии и транспорт от волски каруци!

29

До Анонимен 25

преди 2 години

Пичага, това, че ти си на държавна хранилка и/или ти падат крадливи пари, не означава че видиш ли само герп трябва да печелят, за да си добре

28

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Умолявам тези от четящите,които са етнически българи да отворят онова гнусно четиво "стар завет" и прочетат онези места които разказват за зловещите еврейски нападиянад невинният Канаански народ. Ние сме Канаан,тоест Ханаан. Уверявам Ви почтенността на думите си.Българските Канове са поледните владетели на Канаан. С французите и въобще келтите сме един и същ народ,разделен от гърците. Та случващото се сега е копие на онова от евейският завет със злото.Няма Европа,защото не сме евреи.Тук е Канаа