107

младен

преди 2 години

Камери навсякъде и най вече за средна скорост биха намалии проблема

106

JJIvanov warnings

преди 2 години

Новост е следене обемно озверяващо на полицейски коли вкл на МВР и КАТ чрез нови обемно обсебващи тежко терористични холограмни оръжия.Точност на следене до 3 микрона обемно повърхностно.Следят ги "ВИСОКООРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ " С ЦЕЛ РАЗПИЛЯВАНЕ на полицейски автомобили от пътя на престъпниците.Внушават им да глобяват зверски граждани с цел отклоняване на вниманието ..

105

JJIvanov

преди 2 години

Експерти да огледат внимателно убииството на дете на пешеходна пътека от полицай. Има данни за техника обсебване и тласкане на водача. Убииците ползват холограмни оръжия в лични документи .Всички автомобили на МВР И КАТ са включени на постоянно обемно терористично следене през нарочно инсталирана тежко терористична техника .За първи път съобщихме за това след убииство на афганистанец на границата с Турция.Даже посочихме техниката която трябва да се демонтира

104

JJIvanov

преди 2 години

Преди месец бях принуден да залепя на предно стъкло нагло престъпни холограмни оръжия Въпреки изричната забрана от ЗАКОНА/Забранява лепенето на отвличащи вниманието на водача лепенки вкл холограмни оръжия.След около 15 минути автомобила ми бе засечен през американски сателити и последва обемно убииствен пси блокаж цел тежка катастрофа. Наложи се да залепя жълта хартиена защитна лепенка през холограмите .Подобен пси блокаж блокирал водача убил Милен Цветков се вижда перфектно на видео репортаж

103

JJIvanov warnings

преди 2 години

След закупуване на автомобил бях атакуван с обемно убииств3ен пси блокаж с цел катастрофа през малък талон на автомобила.Експерти да докладват какви мръсни оръжия са инсталирани на тези талони.Успях да неутрализирам малкия талон като го преместих и опаковах далеч от седалката на водача.

102

JJIvanov

преди 2 години

Опасни престъпници правят мръсни експерименти с използване на нагло престъпна техника . При тестове обемно проникващо обсебване с цел убииства на пътя правят през НАрочно инсталирани нагло престъпни оръжия в лични карти, свидетелство за правоуправление.Жестоки обсебвания сме наблюдавали по време на тестови проучвания. Убииците ползват тежко терористични холограмни оръжия залепени на предни стъкла.Обсебени водачи чрез холограмен пси блокаж се разпознават лесно по обемно обсебващ облак о

101

Анонимен

преди 2 години

Имам познати и приятели, които загинаха още на 17, естествено това беха годините на мутрите (не че сега не са), тъжно е :)) Когато осъзнаеш, че пътя се ползва и от други хора, не твой собствен, мейби ще бъдат по внимателни, мейби :)

100

Уважаеми мекотели

преди 2 години

Убива малоумието и неосъзнаването на действията.Винаги едни и същи грешки от хора с цялото самочувствие на света че са повече от правилата и от останалите.Пресиране на магистралата.Някой си кара нормално според закона 120 изпреварва камиона с 80 и отзад идва някое мекотело което решава ,че цялата тази ситуация му пречи и той трябва да намали защото не може да потдържа 180-200 и почва и да мига.И какво се предполага да се направи да влезеш под камиона ли? Нагледал съм се на такива бавно развиващи

99

скоростта не убива

преди 2 години

в германия се карат най бързите коли в европа инай бързо, но са с най ниски нива на смъртност. извадете статистика по възрст образование майчин език пътни участъци и възраст мпс. ще стане ясно ще се блъскат фъфлещи български с 20 г таралясници, неграмотни, пияни, по пътища по тесни и брадясали от хайдушка пътека, но са отчетени като несобразена скорост!!!

98

Анонимен

преди 2 години

да направят статистика колко от катастрофите са с повече от 120кмч ;)

97

Delta

преди 2 години

Нови симптоми! Заразените със Sars-CoV-2 Delta -хапят! Един ухапал полицай днес! Други губят координация и катастрофират, трети не могат да си поемат въздух и се давят! Никога не е имало толкова катастрофи и удавени само за месец!

96

Delta

преди 2 години

Нови симптоми! Заразените със Sars-CoV-2 Delta -хапят! Един ухапал полицай днес! Други губят координация и катастрофират, трети не могат да си поемат въздух и се давят! Никога не е имало толкова катастрофи и удавени само за месец!

95

Георги Г.

преди 2 години

Проблема е, че ограничението е 140, или че карат масово със 180? Ако е 120 ограничението, дали отново няма да се кара със 180? Или по точния въпрос е защо няма контрол по пътищата. Защо не глобяват джигитите и то не само тези каращи със 180, ами тези навиращи се по задните брони на останалите, изпреварващии от дясно, от аварийната лента и прочие...

94

..

преди 2 години

много зле се шофира по Тракия, но не е основната причина чак толкова състоянието й или полицай или не знам си какво, а неумението, незнанието и комплексите на шофьорите. Спазваите елементарно некомплексирано поведение на пътя и правилника и ще е ок.

93

Анонимен

преди 2 години

Фаровете нали щяха да спасяват, сега пък се разрази пандемия.

92

Мммм

преди 2 години

И в най-идеалният свят като има политици дето са меко казано неадекватни, то народо си щурее ... и мре като се самоизбива. Всичко сега е позволено за кухоглавия.

91

Анонимен

преди 2 години

Пандемия от простотия по-скоро. Надценяват възможностите си или не контролират децата си, или не осъзнават, че може и да не те хванат куките, ама от законите на физиката спасение няма.

90

God

преди 2 години

Какво общо има политическата ситуация с работата на държавните чиновници. Те просто трябва да си вършат работата, за която им се плаща. Това, че им спряха рушветите не ги оневинява, че са пълни некадърници.

89

Анонимен

преди 2 години

Лошото е, че умират предимно млади хора, и после като полицая ми каже че си върши работата, като ми пише акт за забравени светлини, направо не знам какво ми иде да направа. Те си вярват, че вършат някаква работа, не господа не вършите никаква работа и резултатите го говорят. Повече усложнявате живота, на данъкоплатците, отколкото вършите някаква работа.

88

Анонимен

преди 2 години

Възбудиха се. Септември ще се успокоят!