296

Анонимен

преди 2 години

Аз не съм с нарцистично психическо разстройство като Борисов и си ЗНАМ потенциала, което означава, че в живота не избирам по -малкото зло като Борисов определено не е по-малкото зло.

295

Сат Н

преди 2 години

НАРОДЪТ УПРАВЛЯВА ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА-------Народът ли управляваше при Борисов? Народът сам си размахваше пръст и сам се затваряше?

294

noname

преди 2 години

Гербери комунисти защо се напъвате. Вашияг вожд Тиквун ви обрисува и също така мисирките ***, цитат на Тиквун " Говоря им глупости, те ми ръкопляскат".

293

Ха, ха,ха,ха 319....

преди 2 години

ЗНАМ .....ТИ НЕ ВЯРВАШ И НА СЕБЕ СИ ,БЕ.......НАЛИ ТАКА ...??!

292

ВЯРВАМ НА БОКО ...

преди 2 години

...ЩОТО Е ДОБЪР НА ПОКЕР..... И ВЛАДЕЕ ТАЗИ ИГРИЧКА...!---ПРОБВАЛ СЪМ ГО.....

291

до 316

преди 2 години

Те хубаво ще гушнат чемшира, но нека те попитам. Ние европейци ли сме, славяни ли сме, татари ли сме, бели хора ли сме, какви сме? С кой ни е играта? За момента положението е такова, че ако европейците гушнат букета, ние ще го гушнем или с тях, или преди тях. Замислял ли си се?

290

Анонимен

преди 2 години

Аз не вярвам на ГЕРБ, защото Борисов няма нужния интелект за подобна политическа игра.

289

Митю Пищова

преди 2 години

Раздавам кибапчита, мибапчита, кифтета, мифтета, файтони, майтони, лимонада за пенсионеркити. Аз съм с пенсионерити, с менсионерити, с беднити, с меднити, аз съм ваш брат, любимец на народа!

288

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ЩОМ ПОЛИТИКАТА Е "ШОУ ИЛИ ИГРА".......ЗАЩО ГЕРБ И ДПС , ДА НЕ СЕ ВКЛЮЧАТ В "ПОЛИТ-ШОУТО НА СЛАВИ"....В НЕГОВА ПОДКРЕПА....ХА,ХА,ХААААААААА....

287

Анонимен

преди 2 години

И онези им-по-тентни старци от евроатлантическата общност, които си мислят, че общ работник с висше инженерно образование от България и общ работник от Афганистан е едно и също нещо. Старците ще гушнат чемшира, а евроатлантическата цивилизация ще ги последва.

286

Анонимен

преди 2 години

Навремиту друг чалгар, бат митю пищовльето дааше кибачита и кифтета на народа и лимунада на пенсионеркити. Тогаа не гласувахте за нега. Сиа гласуахти за тоа, ама ни кибапчита, ни кифтета ядахте. Послье кат ядети мамули дан ривети!

285

ВЯРВАМ НА ГЕРБ

преди 2 години

НЯМА ПО-ДОБРА ТАКТИКА ОТ ТАЗИ ---ДА СЕ ПОДКРЕПИ ПРВИТЕЛСТВОТО НА СЛАВИ ОТ ГЕРБ И ДПС.....НЕ ВИЖДАМ ИЗОБЩО , КАКВО ЩЕ ЗАГУБЯТ ....НАПРОТИВ!!!!!!!!!!!!АБСОЛЮТНО СЪМ УБЕДЕН В ТОВА!

284

Анонимен

преди 2 години

Не е въпросът дахаресваш Борисов, не харесвам сатрапи като Радев & Нинова, които не разбраха, че НАРОДА НЕ СЕ УПРАВЛЯВА, А НАРОДЪТ УПРАВЛЯВА ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА.Ба си падението да използват машини за да изземат единственото право на народа да изрази волята си.

283

Анонимен

преди 2 години

Селският бек от Хуйчиндол щял да изЧАЛГърта...пълен провал,срам и позор.Трябва да забранят на ония ***,арбайтери да гласуват,щом не живеят тук,на *** също..те не плащат данъци и са абсолютно излишни,да си ходят в Индия,дано има трети избори и да се види кой кой е,лека нощ

282

Асан

преди 2 години

Славуца направо е презрял дърт ерген :)))

281

Анонимен

преди 2 години

Глупости, не ИТН са незрели, а Слави Трифонов е идиотт, който си мисли, че.политиката е интервю на Азис или Софито

280

Анонимен

преди 2 години

Кажете си, че Борисов е грешка на прехода и ще скочим на 108 място

279

Анонимен

преди 2 години

Всички, които си харесват Борисов и неговият начин на управление, имат сериозни неврологични увреждания

278

Анонимен

преди 2 години

305, чипът на Борисов не му позволява ход от това ниво на интелигентност.

277

Анонимен

преди 2 години

Всички, които изтъквате тезата, че Борисов е виновен за Прехода, искате да си покриете комунистическото минало. Борисов в затвора трябва да влезе рамо до рамо с Иван Костов и не само, иначе просто няма да е справедливо.