316

Сат Н

преди 2 години

Радев , с парите на Черепа, съсипа една добре работеща държава ----- Верно ли? Много ли ти харесва да те затварят и да те ваксинират като животно? Да ти е бемм и държавата работеща. Един стар комунистически фе кал ще ми продава мурафети с ръце в джобовете... Я сик тир, бе! Защо още не е осъден за участие във Възродителния процес тоя дърт фе кал?

315

Отговор

преди 2 години

До 344 Един от най-добрите психо-анализатори! И можеш да си запишеш името!

314

Анонимен

преди 2 години

Росен Йорданов: ИТН са незрели ----////----- Ти като си много зрял, колко души гласуваха за тебе? Колко пари имаш? И защо за първи път ти чувам името?

313

Анонимен

преди 2 години

Ако ще се говори с факти, да говорим за ВСИЧКО от началото на Прехода. Мут+реси като Нинова, Манолова, мут+ри като Костов, Доган, Божков МНОГО ИМ СЕ ИСКА БОРИСОВ ДА ИЗПЕРЕ И ТЕХНИЯ ПЕШКИР. Ми, не е справедливо!

312

Росен

преди 2 години

Кой?

311

Волен Сидеров

преди 2 години

Сама аз / Атака /не изгубихме почти нищо на последните избори.Само 0,03 процента!!!От 0,49на 0,46 процента.Просто българският народ не заслужава лидер като мен.

310

истински мъж

преди 2 години

на какви ли не глупости се наслушах от устата на герберастки поддръжници.Злоба,подигравка,омраза,презрение и т.н. от приказките им.Свърши вашето ужасяващо крадливо и античовешко управление.Следват арести,разследване,съд и затвор.А този - Йорданов,говори само дивотии.

309

Волен Сидеров

преди 2 години

Лидер или Гюле съм?Този плямпач нищо не казва за мойте качества.Дава оценки за някакви измислени ,новоизлюпени политици.Тц,тц.

308

Анонимен

преди 2 години

Разберете, че нито Радев, нито Бойко, нито Слави ще ни помогнат с нещо. Това около което трябва да се обединим са принципи, а не личности. Мислете за общото благо, а не само за джоба си, защото когато джоба на съседа ти е пълен и твоя ще е пълен, проумей го, селянино ! ... и спри да си изхвърляш боклу*ка където ти падне !!!

307

Надблюдател

преди 2 години

Товарищи тролли, Радев , с парите на Черепа, съсипа една добре работеща държава, и то единствено заради собственото си оцеляване!

306

Анонимен

преди 2 години

Толупа е за разтрел.Чорапа подписа смъртната му присъда.Ред е на Шиши и Каскета.

305

Анонимен

преди 2 години

Чорапът скоро ще бъде разплетен..

304

Анонимен

преди 2 години

Не кашата , друго разбърка !

303

до Сат Н

преди 2 години

От б'оклук като теб, това е комплимент за Бойко...

302

до българите

преди 2 години

хора ,българи не мислете че след падането на комунизма комунистите са си отишли НЕ те се пребоядисаха и като корени от дърво си отвориха разни партиики със разни имена НО това са същите червени хмлери тероризирали и продължават да тероризират народа ни.И този новият избрания е тяхна маша така че не чакайте нищо ново.Един червен си отива идва друг червен с нови лъжи и така ще бъде докато всички българи като се приберат е родината си и тогава червената *** ще бъде прогонена

301

izh

преди 2 години

Абе чалгар инфантилчета. Преди да си отворите човките и да ръсите бисери дето минават в малограмотните ви комплексарски среди проучете КОЙ е собственик на фабриките, имотите търговските дружества във вашето село, град , област. И не забравяйте, че склададжията на чието име се води фирма с доста милионно оборудване, също не може да спи, ама от страх, а вие скоро ще повторите действието, ама от глад. Иначе мераклии за пъчене пред медиите - дал господ, независимо дали са Чалгари или Фуражки

300

до "Всички, кои

преди 2 години

До АнонименПич, "неврологично" е лумбаго, плексит, радикулит...И ти сигурно имаш нещо такова, значи и ти го харесваш, а?Ама де у чалгар мисъл.По-смешен си от пресконференция.

299

Сат Н

преди 2 години

Такъв долен фашистки от падък като Борисов в България досега не беше царувал. Добре, че се съгласи да си слезе мирно от поста. Само че сега взе да съжалява и да се опъва. Феновете му, които го харесват, до един са болни мазохисти. Ако искате тормоз, просто си кажете - се ше се намери някой да ви съдере гз с камшик. Не е нужно отново да ни набутвате тоя из верг.

298

Bлк

преди 2 години

Роско Подлогата. Това е псевдоучен и псевдопсихолог. Маже филии и доста му се плаща.

297

Европейски Българин

преди 2 години

Много силен анализ. И както винаги под коментарите се виждат много неподготвени кумунуиди и чалгопитеци. Те са едно и също, само къде имат различна окраска.