276

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

А , ...КАКВО ЛИ ЩЕ СТАНЕ АКО ГЕРБ И ДПС , ПОДКРЕПЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ЧАЛГАРО...??!.......ДАЛИ ВОЕННАТА МУЗИКА НА ФИГУРАНТА ЩЕ СВИРИ ..ТУШ??!

275

Анонимен

преди 2 години

Теб какво те бърка личният живот на Борисов?

274

Сат Н

преди 2 години

Не е чудно, че е създал копоеле в Барселона и отказва да го признае.

273

Анонимен

преди 2 години

Кой е главният диригент?

272

Сат Н

преди 2 години

Факт е, че истинският чалгар в държавата, е Боко Борисов. Той се лигавеше с Цеца Величкович и той се лигавеше с Румънеца и Енчев, когато пееха "Пипни ме тук и тик, навсякъде ме пипай". Горе-долу по същото време пишеше среднощни есемеси на непълнолетната Сесил Каратанчева. Селянин и секс маниак.

271

Анонимен

преди 2 години

Лидерските умения са дарба, която се доразвива.Бизнесшколата е за нисш и среден ешалон бюрократи. Борисов е лидер, който с годините се корумпира до крайност.

270

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Цирка с Н.Василев , беше абсолютно безмислен и ненужен...ЯВНО , НЯКОЙ СЕ ОПИТВА ДА ДИРИЖИРА ПОЛИТИКАТА НА ИТН И СЛАВИ...ЗАЩОТО ПРИКАЗКИТЕ ЗА "ПО МИЯТА" ЗВУЧИ СМЕШНО И ГЛУПАВО ....А, НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ , КОЙ Е ГЛАВНИЯ ДИРИГЕНТ??!

269

Черкезов

преди 2 години

Ще ме прощавате, но кой беше Росен Йорданов?Странно защо тези дни по медиите се надпреварват да излизат всякакви лузъри да говорят как ДПС се връщало на власт, червената мафия, не знам си какво , а никой и дума не споменава за това колко нагло се е крало от магистралите и как милиардите в тая държава последните 5-6 години са потъвали в сметки на фирмите около Пеевски.Все едно това са някакви второстепенни, незначителни неща...

268

Анонимен

преди 2 години

Причината за всички неуредици в държавата и за ниския стандарт в който живеем са в президентството..

267

Диана

преди 2 години

До Сат Н А под управлението на БСП/БКП стигнахме дотам "простите" типове да вадят държавата от калта, а "непростите" да я вкарват обратно там! Защото наглостта на Бойко се състои в предизвикателното му поведение към БСП:виждате ли, ние прос.ти.те, какво постигнахме, а кажете ни сега нещо, "умните"..Това му беше проблемът, което какво говори?Че Бойко не е "***" щом е постигнал тези успехи, но БСП го правят на такъв, за да не го допуснат до тези нива. ЗАЩО? е въпросът...Защо умните са "прости"

266

Анонимен

преди 2 години

Червените наследници са ОЩЕ ПО-НАГЛИ от родителите си, които искат да оставят в наследство на БЕЗЦЕННИТЕ си дечища една държава в зестра.

265

Стоян

преди 2 години

Всички превратаджий са бок -лу-ци жадни за власт.

264

Анонимен

преди 2 години

Всички, мафиоти, престъпници и пpocтаци се обединиха срещу ГЕРБ и хаоса е налице. Отново за смях и позор пред целия свят...

263

Анонимен

преди 2 години

Преди Борисов червените вам-пири само изсмукваха РМД-та и банки.

262

Сат Н

преди 2 години

Не е възможно комунистът-про стак от Банки да управлява. Защото има авторите само сред 1/4 от най-опростачената част от наделението. Под неговито управление процъфтяха най-долните човешки типове, обитавали някога българските земи.

261

Бойко Рашков

преди 2 години

Задържахме кмет на село от ГЕРБ, който е 5-ти мандат кмет. За купуване на гласове има задържани над 650 души.

260

Диана

преди 2 години

До Сат Н Ти да не си от хунтата на Божков?! Защото за да те затвори, си направил нещо нередно смеш.ко, но за мафията такива понятия не съществуват - тя смята, че живее при Комунизма в условията на крах на подстъпите към "социализма"..Е, объркали сте ориентацията, значи - има още много хляб да се изяде, ако даде Бог, докато стигнем до Комунизма.А който греши, плаща, какво се чудиш?!Нема друг начин - ако не е Бойко, Бог ще те накаже!БСП ви излъга, че можете да си правите всичко, а вие вярвайте

259

Джедай-мастер

преди 2 години

До Читател Ти си егати зомбито, направо влюбен в слави и тошка-кокошка щом не видждаш как слави е на дистанционно командване и подменят вота на обикновенните хора.А преди няколко дни прочетох най-точния коментар, че ако слави,тошко и компания бяха жени професията щеше да им е ясна.

258

Анонимен

преди 2 години

Радев какво има на втория етаж, фуражка?!

257

Анонимен

преди 2 години

Какво ви е виновен Радев, че ИТН очевидно нямат никой на втория етаж. По същата логика, човека може да ви е виновен и за глобалното затопляне.