363

Карикатури

преди 2 години

Единият е схванал вече в какво а.ко е цопнал, другия вика "Споко, ей ся ще оправим работата. Ще туря една чиста риза, ще засуча мустак и ще кажа на Херо - ти знаеш ли че имаш страшни очи!"

362

Умни, чисти, новички

преди 2 години

Снимката е показателна - подплашена булонка и селски тарикат, който ей ся ша си уреди нови плочки в банята и ще смени колата с по-нова та да спре пред селската дискотека

361

Анонимен

преди 2 години

Падението на България продължава с всичка сила и от чалгарската партия ще последва точно това.. чалгарска политика. Рибата се вмирисва от към главата, но то вече всичко и е вмирисано на тая риба. Личи си колко процента от гласуващите слушат простоватите заробващи звуци на тоя плезещия се инфантилен наркоман. И той същият с години е виновен България да е на това дереже. Тотално падение.

360

Анонимен

преди 2 години

Аз си мислех, че те се правят на прости по седем осми ТВ само за шоуто. Те верно са си били прости.

359

Анонимен

преди 2 години

Що не се видят на тях природата какво е дала. Същински "Аполоновци" са.Няма такива прос*таци... с тоя език и поведение ли ще ходят на срещи с европейските лидери? А после Бойко бил пр*ост...

358

Анонимен

преди 2 години

Какво да очакваме от партията на чалгарите.

357

Българин

преди 2 години

Ама вие какво искате от провинционалисти,не казвам селяни щото те са достойни хора,а тия са злобни мекерета

356

Анонимен

преди 2 години

Къде е асоциацията на европейските платени журналисти? Защо не протестират?

355

Анонимен

преди 2 години

Някой знае ли защо Слави ходи като с протези? Сериозно питам.

354

Анонимен

преди 2 години

Много добра статия, браво. Автора е написал точно това което мисля. Отделно, не съм гербаджаия, бесепар или депесар. И от ПАТРИОТите не съм.

353

Хх

преди 2 години

Тошко прилича на тежко озлобен към света алкахолик е поведението му е жалко и недостойно. Едва ли някой е гласувал за тези. Аз им научих имената след предходните избори. А Слави е един тежко болен човек, който трябва да си гледа здравето и да не се захваща с неща за които няма сили вече.

352

Анонимен

преди 2 години

Селският бек от Хуйчиндол щял да изЧАЛГърта...пълен провал,срам и позор.Трябва да забранят на ония ***,арбайтери да гласуват,щом не живеят тук,на *** също..те не плащат данъци и са абсолютно излишни,да си ходят в Индия,дано има трети избори и да се види кой кой е,лека нощ

351

хахо

преди 2 години

нишо не сте разбрали оня с джипките и 20 мутри за охрана е 4алгаря а не борисов . нека кажат зашо 4алгаря ходи с такава охрана и от кои се страхува

350

Анонимен

преди 2 години

Образец на просташка конференция благодарение на двамата новоизлюпени партийци Тошко и Филип.

349

Бай Ганя

преди 2 години

Давай Тоше с теб сме .

348

Анонимен

преди 2 години

Защо не назначихте хора, които са се борили да оцелеят в България, с български дипломи ???? Значи всички тук са си губили времето в получаване на квалификации !!!!!

347

Сат Н

преди 2 години

Ако бях аз, щях да унищожа Беновска публично, па нека после Господ да ме съди. Тези много се изложиха, че я търпяха толкова.

346

Анонимен

преди 2 години

Не, че съм много набожна, но господ е казал "Не пожелавай на ближния си, това което не желаеш на самия себеси". И след като години, Години наред Славуцата Трихомонадис се подиграваше с непривлекателното остаряване на накуцващите български МАЙКИ - сега самият той куца, та куца. След като се подиграваше с олисяващите български БАЩИ - сега на неговата тиква може да се меле брашно като на воденичен камък.

345

Анонимен

преди 2 години

Неистови напъни на Ту лупа да докаже чрез троловете си, че всъщност народа е прос, глас народен не е глас Божи и пак той е спечелил изборите.

344

Учуден

преди 2 години

Очевидно е, че сивите кардинали от тройната колаиция, създадоха нова тройна колаиция за да работи за фигуранта, а именно ИТН-ДБ-ИМВ. На всеки е ясно че Божков плащаше за протестите и за вдигнатото юморуче на Радев. Айде сега помислете, дали закона Магнитски, не беше активиран за да се спре плащането от Божков към Радев и слугите му? След такава репресия на изборите, твърдо заявявам Лукашенко 2 е факт. Гаден тоталитарен тормоз, да върне изгонените мутри без съд. Защо Божков обяви че ще се връща?