28

Мисирки брат

преди 2 години

Няма да пишат за гешарадост ами превеждат някакви копейки за 12 евро цента статията.

27

Анонимен

преди 2 години

Едва ли ще видим нейни албуми. Провали се да създаде песен за филм за Джеймс Бонд, което си е страхотна възможност, ходи на остров Сейнт Лучия с цел да пише за 3-тия си албум и да се бори със зависимостите си. Дотолкова се пребори, че в крайна сметка й удариха черен печат за острова тъй като прекалявала с пиенето и крадяла от пиенето на клиентите в бара в който е. Оттам сещай се какво е написала за 3-тия албум. Казват, че материала не става.

26

Такъв е живота ...

преди 2 години

Каквато и да е била - била е . Живяла и умряла .... Нека да почива в мир ... ДА, ама не . Родители и заинтересовани притежатели на музикалните и права започват леко и настойчиво да манипулират истината около живота и смърат на певицата. Щото трябва посмъртно албуми да се издават. И да носят печалба... И " маниджърът и я натоварваше толкова че тя се пропи и започна да се друса" става - за жалост имаше зависимост от алкохола ... а последните думи - Ей дърто де е водката" става ... Обичам те мамо!

25

Анонимен

преди 2 години

Valeriiiieeeee!

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 - FFFF UUUUU!

23

Анонимен

преди 2 години

Тъжно е когато млад човек си замине, но аз смятам, че не е била нищо особено като певица. Определено е много повече от бездарията сега като Джей Ло, Гага и Ловато, които ни навират поради нуждата да се пропагандират алтернативни раси и джендарии в САЩ. Британските търгаши усетиха доста преди да умре, че тук ще стане нещо подобно на Фреди Меркюри като бум на продажби след смъртта му и експлоатираха това момиче. Много жалко, че не е имала истински роднини и приятели, които да й помогнат приживе.

22

Анонимен

преди 2 години

Нестинарка от Странджа планина.

21

Анонимен

преди 2 години

Вечна и памет.Беше талантлива,но зависима от алкохол и н-ци.Терапевтичните къщи за за тая цел.

20

Анонимен

преди 2 години

Тая друсаше като куче бате!

19

Анонимен

преди 2 години

Не съм съгласен, че е самобитна певица. Тя е учила в училища, сменила е няколко такива ,защото заради лошо поведение са я изключвали, които са специализирани в обучението на артисти. В едно училище е била с Адел, Дъфи, Леона Люис и др. Тоест, певческата кариера е била цел.

18

Елинор

преди 2 години

Няма сиси. Кво да й харесвам. Мрънкането ли или гарван ското личице или случайното 27, от което е категорично изключение. Б, и битки!

17

Анонимен

преди 2 години

Беше чудесна, вълнуваща, талантлива и самобитна певица! Жалко за ранната й загуба!

16

Йес ман

преди 2 години

В крайна сметка умря от алкохолно натравяне. Изпила е 3 бутилки водка вечерта преди да умре, докато е гледала стари нейни записи в ютуб и най-вероятно се е самосъжалявала, защото от толкова алкохол и наркотици накрая е позагубила гласа си. Абе като цяло трагична история и мноооого, много самота. Доказателство, че парите и славата са едно нищо, когато си самотен и най-вече заобиколен от фалшиви хора търсещи само и единствено някаква изгода.

15

Не

преди 2 години

Бъркайте музиката с личния живот на изпълнителите.

14

До 7

преди 2 години

Абе, то и Мр. Грийн и Мр. Браун требе да ги боядисаш според твоя "преводен" маниер. Пак добре, че не е била Винокурова - женка на Товаришч Винокуров, че хептен ще я погелпим. Заб. Личните и Фамилните имена в английския език НЕ се превеждат - за протокола.

13

Анонимен

преди 2 години

Родителите и не са я обичали!Особено бащата!Пречила им е!Била е самотна!И бащата и майката са невероятни тAпанAРи!

12

СъТбата

преди 2 години

Да се чете "съДбата". Поднасям извинение на читателите.

11

Анонимен

преди 2 години

Аз я слушам. Харесва ми. Слабохарактерна зс съжаление

10

I Love Her

преди 2 години

Ейми беше талантлива певица. Тя си отиде, но песните й останаха. Като Джими Хендрикс, Брайън Джоунс (Роулинг Стоунс), Уитни Хюстън и много други, напусна този свят след свръх доза наркотици. R.I.P. По ирония на Сътбата, талантите често умират млади, уви...

9

Ех

преди 2 години

Такива са рисковете на живота, дадеш му да опита торта и след 2 години вече тежи 200 кила. Запознае се с лоши приятели и тръгва по лош път. Най-добре не ги раждайте за да не страдат. Животът на всяка баба е трагедия. Когато и да си замине все ще бъде късно, и едва ли ще бъде мирно в съня си, а след много болка и оперативни намеси. Или ще я гледаш как умира или тя ще те гледа ти как умираш. А твойте последни думи ще бъдат аз глупачката се омъжих и по-добре че няма да ги чуе.