48

Handel

преди 2 години

Животът на известен певец е напрегнат и се изисква воля и усилия. Ако ги намаш започваш първо с алкохола, когато вече не ти е достатъчен минаваш към все по-твърди и твърди наркотици и накрая в най-добрия случай потъваш в забвение ако има хора, които са способни насила да те спрат.

47

Истината

преди 2 години

Язък една Пайнерка по малко.

46

до мимоходом

преди 2 години

Отпразнува се ЖИВОТА на близкия, а не загубата му. На запад така се казва, не се прави тъмен и мрачен помен като в БГ, а се празнува живота на починалия, като се споделят забавни и хубави истории от живота му и настроението се цели да е по-шарено и весело, а не мрачно и с мирис на свещи и тамян. Казва се Celebrdting the life of ....

45

Анонимен

преди 2 години

Дали щеше да има талант без наркотиците и алкохола-спорно.

44

Анонимен

преди 2 години

Помня, че малко преди да почине беше на последния си концерт в Белград ако не се лъжа.Тогава публиката я освирка и искаха да им върнат парите от билетите, защото не беше в състояние да пее.Просто беше пияна почти до несвяст и не можеше да връзва изреченията.Ако се съчетаят обаче алкохола с наркотици, като кокаин например, се получава потенциално смъртоносна комбинация.Не че не можеш да умреш само от алкохол. Обаче е трудно, защото заспиваш преди да достигнеш смъртоносната доза.

43

Анонимен

преди 2 години

Определено беше светлинни години над нивото на "певички" като Риана, Бионсе, Бритни, Пери и така нататък, и така нататък.

42

Анонимен

преди 2 години

коя е тая.... известна ли е?

41

Анонимен

преди 2 години

Поредния талант убит от наркотици. Поредния млад човек залакомил се да вземе всичко от живота за кратко време и приел наркотика като средство за постигането на това. Жалко. Дано днешните талантливи млади хора да са по-умни от това момиче.

40

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 2 години

Голям рев за една наркоманка...

39

Коко Горилата

преди 2 години

Не ме интересува грам!

38

мимоходом

преди 2 години

от статията "...майка й Джанис Уайнхаус-Колинс е готова да ОТПРАЗНУВА живота на дъщеря си..." Мили журналисти, може ли да се празнува загубата на близък, особено на детето си???!!! Беден, много беден речник - можете да пишете ОТБЕЛЕЖИ примерно, но събитието изобщо не е за празнуване! Не знаех, че загубата на близък човек е повод за празненство! Чужденци ли пишат статиите в сайта ви?

37

ХОХО

преди 2 години

И още нещо, няма ли да има статия за Васил Левски. Да го уважим днес от dnes bg. Или само с коронатъпотиите, джендърите или някакви скапани наркомани ще ни занимавате.

36

Анонимен

преди 2 години

Нито я знам, нито ме интересува. И никой не му дреме на дядовия.

35

:) до 27

преди 2 години

Да сложиш Джей Ло при бездарията е доста смешно. Джей Ло 25 години е на супер ниво, а на Супербоул на 50 години показа страхотна класа.

34

пияница мистик

преди 2 години

Глупости на търкалета. Никой не говори в реалния живот на родителите си "Обичам те, мамо!" Моят баща когато умря същия ден се скарахме и ми даде пари да внеса в банката, за да плати данъците на фирмата. Съвсем нормален, редови ден. А вечерта ходи в негов приятел да се видят и да пият по едно. Обаче за лош късмет, тромб му засяда в сърцето и си умря човека, даже млад беше. И никакви такива глупости не сме си говорили, защото кой е знаел, че ще умре. Майка й на Ейми си измисля

33

Анонимен

преди 2 години

Номер 1 се е изказал прекалено първично.

32

Анонимен

преди 2 години

Как може журналисти да не пишат ударено и, а да ползват й вместо него в официална публикация!? Наистина е невероятно какво дъно ударихме във всяко едно отношение.

31

Пояснение

преди 2 години

ГЕРБАЛЮГИТЕ не им бе взет кокала. Те просто бяха ИЗРИТАНИ, като малки мръсни негодни пceта от властта. И няма да я видят никога повече. ПРОБЛЕМ ИМА ЛИ?

30

ПКП

преди 2 години

АБЕ, пeКАпето отива в затвора, опа... в завода - да душка маслото на машините. Там и е мястото на г-жата. Дали е инженер или не - това ще се разбере, ако продължава да ни се натрапва и не се скрие в кyчи ***. НЕЩО НЕЯСНО ИМА ЛИ?

29

Анонимен

преди 2 години

Айде стига с акъли, присъди и плиткоумни заключения, *** ...