112

Анонимен

преди 2 години

До ИстинатаЗа работа - имам подписан договор, в който има клаузи за изпълнение на служебни задължения, не за ваксиниране. За ресторантите че щели да ме спрът - ми дреме ми на оная работа че няма да им ям полуфабрикатите на тройни цени. В нас храна си имаме, тъй че.... оди са боцкай ти и яж това което ти дадат а не каквото искаш. Работодателя ти може да се кефи че те е накарал да се ваксинираш, ама ти... ти си на топа на устата, разбираш ли? На него ич му не дреме а на теб - трябва.

111

Анонимен

преди 2 години

Стане ли така и у нас - спирам да плащам каквито и да е осигуровки. Кат няма да ползвам болница - няма да плащам здравни. Кат няма детето да ходи на училище - ми то и да ходи, файда няма, ще си го уча аз в нас. За заведение не сме умрели ил иза почивка. Имам 2 декара двор и басейн в него. До магазин за храна няма как да ме спрът, това там са стоки от първа необходимост и не могат да ме лишат от тях. Бе няма се бода с отрова неизвесна бре... Нито аз, нито семейството ми.

110

Имунизираните

преди 2 години

излизат на радара и светят в тъмното. Има си своите предимства. Не се губят лесно в гората. Пък и какво ще попречи на имунизатора да уцели вената на опитна мишка която ви се намира в предният джоб. Ако е жива след третата игла и в Ирак се имунизират повече от 1% може и да размисля да имунизират и домашният ми прилеп.

109

Анонимен

преди 2 години

Мине ли номерът с репресивното ваксиниране, много други нереални неща ще минат по същия параграф. Ще ми се да видя тогава очите на тези, които днес подкрепят това безумие. Ваксините са чудесни, защото дават право на избор, но станат ли задължителни, скоро след това ще ви се прииска да си бяхте пукнали кротко от болестта.

108

Сплескан натовец

преди 2 години

Китай беше бета теста за световната тирания която искат да наложат ,разбирате ли сега схемата !Скорро и у нас ако го допуснем!

107

Истината

преди 2 години

Всички ще ви ваксинират като ви спрат да ходите на работа неваксинирани и да ходите по ресторанти неваксинирани и няма как ще клекнете. Който не е ваксиниран ще му слагат черен печат. Тези ваксини струват пари и се печелят много пари от тях. Кои сте вие пък точно да решавате, вие нямате пари какво ще решавате. Решават богатите.

106

Анонимен

преди 2 години

Такъв подход води до едно- революшън.

105

защо не пишете за ле

преди 2 години

Нима няма разработки на медикаменти ,които да водят до по-леко прекарване на заболяването?Ами наистина логично идва заключението,че коронавирусът е отрова и ни предлагат съмнителен антидот.Като е вирус би трябвало да се повлиява от антивирусни препарати.А китайците не ни ги давайте за положителен пример.

104

hoiiiii

преди 2 години

До ГНЕВЕН: Да прав си. Аз чакам вируса да мутира още няколко пъти и след третата ваксина ш.мат.ки като тебе ще ви загиват в масови гробове. Ако само мога да ти видя т.ъпата му.тра като не можеш да дишаш ще бъде забавно. А да. До края на годината ще има и трета ваксина но след това и трите по десет пъти да го вземе ефекта ще е нулев.

103

Анонимен

преди 2 години

Никой не казва, че вирус няма, ама не е такъв убиец дето го изкарват, и с тия статй и пищене навсякаде за ваксинация естествено, че хората ще се съмняват вече.

102

Баче Кике

преди 2 години

Г-н Яжхой Хуанг може само да го попуши и поплюга

101

Гробар

преди 2 години

На тези хорица, щото живота им е много лесен. Мръсни.те комунисти още да ги мъчат.

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117 Изкарахме го! Аи стига рева! Които иска да се ваксинира, но задължителни експерименти не са ок

99

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам,че все още има хора които отричат вируса.Та толкова много болни хора имаше и починали също така.Не отричате нещата,защото точно на тези им се случва най-лошите вариант на вируса и най-тежко протичане.Рано или късно всички ще се заразим.Разликата между ваксинирани и не ваксинирани е в това,че ваксинираните ще останат живи,а за другите не е сигурно.

98

Анонимен

преди 2 години

Що ли али експрес вече ми вземат 20% ддс. Мъка цените са еднакви вече!

97

Анонимен

преди 2 години

Аз съм за да се ваксинират всички с изключение на тези които имат противопоказания и децата.Ако всички възрастни се ваксинират,няма да е необходимо да се ваксинират децата и тези с противопоказания.

96

Анонимен

преди 2 години

Кви ваксини бе, където съм, всеки ден на летището хващат по 10 -15 души все ваксинирани ама с ко-19 се връщат от ваканция, не тежко болни а леко настинали, Аре бегайте с тоя вирус измислен и тия ваксини, подлудихте хората с тия драсканици..

95

Анонимен

преди 2 години

Дори да сте ваксинирани не подкрепяйте и не ставайте съучастници в новия фашизъм. Казвам го, зщото вече се пробват и в Европа.

94

Анонимен

преди 2 години

За първи път чувам че и китайците не се ваксинират. Досега си мислех че само българина е бай ***, антиваксър и т.н.

93

Анонимен

преди 2 години

Аха, тоталитаризмът бил полезен. Това изяснява напълно нещата.