152

Анонимен

преди 2 години

Лабораториите в Китай са създадени и собственост на Бил Гейтс и Сие. Какво има повече да говориме?

151

Анонимен

преди 2 години

До Бибилията- Кой е Звяра защото това е числото на злото.

150

Бибилията

преди 2 години

"И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им бъде сложен белег на десницата или на челата им, за да не може никой да купува или да продава освен онзи, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име. Тук е нужна мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест."

149

Анонимен

преди 2 години

Ако започнат протести в Китай ще има жертви и проблема в Европа ще се политизира и може да има обрат. Но това едва ли ще стане, само хората протестират.

148

до 167

преди 2 години

като гледам и при твоята грамотност няма Управия....

147

ъъъ

преди 2 години

До Додо - да, да, и рептилите, и орионците, и всичките там пан-измерни гущери и т.н. В Европа положението не е такова, защото ваксините са по-добри. Китайската ваксина е абсолютен провал с ефективност около 50%. Но Партията го крие, че иначе резил, а за тях по-важно е да не се орезилят, отколкото да помогнат на и без това окаяното си население. Защо в Тайван не е така - почти залепени са. Защото имаха късмета да се откъснат и да са нормална държава, която сега комунистите искат да нападнат.

146

Додо

преди 2 години

В Европа и Канада не е по-различно от Китай, ама е по-лесно да се сочат чайниците с пръст. Ваксотероризма е новия фетиш на Кабала от кланящи се на слънцето масоно-илюминати. Изберете си сами отровата!

145

Браво на Китай

преди 2 години

Ето това се иска и у нас! Иначе няма управия.

144

Истината

преди 2 години

Свобода или Смърт.

143

Анонимен

преди 2 години

Явно съм мноо прос, защото така и не разбрах как ваксинираните ще спрат разпространението на вируса , след като е доказано , че могат да се заразят и да го предават без да знаят.

142

Анонимен

преди 2 години

Това е иновативна технология и дългосрочно няма да се учудя ако всички ваксини станат рнк/днк. Много елегантно изчистен механизъм на действие, минимум странични реакции.

141

Анонимен

преди 2 години

Ако чакаме да няма пандемия за да приложим ваксини вече 1/3от човечеството ще се е затрило, друга 1/3 инвалиди до живот от преболедуването, държавите фалирали, бедност, глад, смърт. Ето сега лятото има затишие, ваксинирайте се при по-брагоприятни условия.

140

IT-спец

преди 2 години

поне китайската ваксина е базирана на стара технология и няма нищо общо с мРНК която човек още незнае как ще се отрази в дългосрочен план, аз бих си я поставил но не и на Фаизер, Модерна Янсен и Астра глупостите...

139

Анонимен

преди 2 години

А данъците за неваксинирани ограничили ли са ги? Фашисти

138

Анонимен

преди 2 години

Тези "доктори" ,които горещо препоръчват ваксинирането, да вземат да си прочетат учебниците по имунология и вирусология от университета и да видят какво пише за прилагането на ваксини по време на пандемия.

137

Дзъ

преди 2 години

Виждм 2 сценария: Първия - цял свят се ваксинира почти безропотно, като оффце и Втория - настъпва световна революция с която познатия ни политически, фискален, социален и икономически модел рухва с бесна скорост и марксизмът с който ни плашат един век възкръсва

136

Анонимен

преди 2 години

90% няма да се "ваксинираме". Освен да падат правителства и да виснете по стълбовете, друго няма да стане, драги продажници.

135

Да решим въпроса

преди 2 години

Уважаеми другаре Ваксинирани, понеже очевидно неваксинираните и немаскираните НЕМА да измрат преди нас, предлагам да ги избием с лопати... Всеки Неваксиниран, Трън в очите на Световната мафия!!!

134

Едноокия

преди 2 години

Какви ваксини? Личната ми лекарка не ми е казала нищо?

133

Зоро

преди 2 години

Зорът да се ваксинират всички, идва оттам, да се прикрие истината, че вирусът се разпространява с ваксините, всъщност.Щото, иначе, може да лъсне, че "ваксинираните" боледуват повече.