132

ала бала

преди 2 години

Да цункат Бимбо по картунка.В момента в който само се опитат първото което е да спра да плащам всякакъв вид данъци,такси и осигуровки и то само за няколко месеца,а ако ли не то има и много по-секси сценарйи,но да не се възбуждаме в момента все пак и то за сега ненужно

131

Въпрос

преди 2 години

До Ха!!!!!Китайците ги разбирам. Те не веднъж, не два пъти се опитваха с разни мерки да намалят раждаемостта си. Но защо глобалистите ще ползват същия подход и за Европа, където раждаемостта си намалява естествено. Та и имаме джендърски доктрини дето също вършат добра работа. Та и на децата от детските градини обръщат резбата. Мангизите от трансджендър операциите не им ли стигат. Не е налапаха ей. Та и малките и средните бизнеси съсипаха.

130

Анонимен

преди 2 години

А какви са плановете в ес? Китай все пак води с 2-3 месеца във всяко отношение.ПП. Урсулата ваксинира ли се с Астра Зенека?

129

Анонимен

преди 2 години

Китайски луди ***.

128

Ха!!!!!

преди 2 години

Навремето закона бе- каквото става в САЩ , това става и в Европа. Сега когато назначиха Байдън, закона е - каквото става в Китай, това ще става в САЩ и Европа....пък и по целия свят където мине и къдете Китай платина политицит. Не вярвах да го доживя, пак. Който не вярва, вижте новините от САЩ че Байдън заповяда да ходят Фаучевци от врата на врата да забиват течноста за безсмъртие във вените на хората. Разработена с финансирането на филантропа дето иска да редуцира населението на земята

127

Анонимен

преди 2 години

китайски фашизъм в действие, може би е необходим нов по-силен термин - китаизм

126

Анонимен

преди 2 години

По-малка смъртност, а не да се спира вируса. Вируса заразява и ваксинирани и боледували и, като цяло всички. Важното е да умират по-малко заразени.

125

Еди Койси

преди 2 години

Тъкмо няма да ходим в общината да си плащаме данаците

124

Анонимен

преди 2 години

по колко пъти ще трябва да се бодем? на всеки 6 месеца ще си вливаме токсика?да, това беше целта на пълното покритие на "имунизацията" - да спрем вируса и са не се бодем много пъти. сериозно с ваксини ще го спрем?

123

Иван

преди 2 години

Кога ли ще кажат кой пусна вируса, кой го съдзаде и защо точно там бе пуснат ...

122

До 135

преди 2 години

За алергичните има начин. Аз съм от хората, които имат много алергии, но се ваксинирах. Пих два дни преди ваксината противоалергично, после в деня на ваксината и още 2 дни след това /общо 5 дни/. Нямах никакви странични реакции.

121

Анонимен

преди 2 години

Номер 138 е няма да стане нито инженер, нито лекар, но може да се пробва като плоскоземец.

120

Владо Путката

преди 2 години

Комунистическите държави по принцип са фашистки, разлика голяма няма.

119

ГЕРБ извърши Геноцид

преди 2 години

Какъв Китай бе 2,2 милиарда са а ние сме 5,5 милиона със всички малцинства и на Каракачанов продадените пасторти за Българско гражданство по Албания и Македония

118

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен134Моме, за СПИН-а - няма как да има ваксина. СПИН - Синдром на Придобита Имунна Недостатъчност. СПИН, не значи че кат си се джаскала некъв negro и вече си спинозна. СПИН означава че имунната ти система, не може да се пребори с дадено заболяване, поради имунна недостачъност.СПИН е всичко, с което имунната ти система не може да се пребори. Може да е рак, може да е обикновенна настинка. Самото име ти го казва - Синдром на Придобита Имунна Недостатъчност - СПИН.

117

Анонимен

преди 2 години

Вече ни подготвят, че ще ставаме Китай. Къде останаха европейските мечти?Това ли ще е новия световен ред?

116

Анонимен

преди 2 години

Аспирин и аналгин - друго не ви трябва. В казармата, така ни лекуваха. Ся пък има и такива дето ще ревнат "Ама то по бай-Тошово време, нямало друго и затова така било". Не, имало е, ама това най помага. Един дебел ми покажете на снимка от казармата в ония времена. Няма нали? А в казармата, ако те боли нещо - от кръста надолу - Аспирин. От кръста нагоре - Аналгин. И няма ядове. Сутринта ставаш здрав, прав и корав. И на лостовете. Един дебел ми покажете бре, един.... Дори и готвачите бяха слабички

115

Анонимен

преди 2 години

До МНЕНИЕИдot - рискова група не значи възрастни. Значи хора, които развиват алергии, имат различни хронични заболявания. Има хора на по 30-40 години с хипертония. Те са рискови а не старите. Ограмоти се и тогава драскай. Недей лангърка туй дет са ти казали по телевизора. Хората с хипертония - не трябва да се ваксинират. И без това си имат тромбозите, за кво са им още такива?!?!

114

Анонимен

преди 2 години

За СПИНа ваксина за толкова години не направиха, а за това има няма за 3 месеца я измайсториха. Ако съм притисната до дупка, по-добре да се ваксинирам с тяхната Синовак, поне я рекламират, че е с инактивиран вирус, по подобие на грипната. А тези с РНК им пожелавам от цялото си сърце да си ги ползват за децата си, внуците си и правнуците си.

113

МНЕНИЕ

преди 2 години

Неваксинираните са рискова група , със сигурност ще се заразят .Есента ще търчат на тумби да се ваксинират .Тъпо е да си възрастен човек и да не се ваксинираш - може да убиеш деца . За тези без ваксина трябва да има отделни болници и двойни ЗО .