61

Факт

преди 2 години

Факт е, че мутрата падна от власт. Нещо неясно?

60

Анонимен

преди 2 години

Четете и текста, а не само заглавието и не ни отклонявайте към сгрешения брой в заглавието. Броя на депутатите по партии се знаеше даже преди да преброят всички протоколи и не е нещо ново. Новото сегаже кои ще да точно депутатите. Бойко Борисов отказва да е депутат - какви са мотивите му и защо е бил водач на листа щом не иска даже депутат?

59

Анонимен

преди 2 години

Слави в коалиция без дпс или бсп не го виждам. Трябва да целува фесът на ефенди Доган

58

Анонимен

преди 2 години

"Демократична България" - от 34 или от 35 мандата ? Това е 1 мандат разлика.

57

анонимен

преди 2 години

До Факт Поредната опорка на мутрите е, да казват, че другите са мутри. Защото е вярно! Новите са изгладнели стари мутри.

56

Анонимен

преди 2 години

бако буци не сака да е депутатин,под достойнството му е .

55

Анонимен

преди 2 години

До Реалист 75 споменаваш морал, но си е чиста измама. Запитай се колко щяха да бъдат спечелените от ГЕРБ гласове, ако Борисов не беше се кандидатирал въобще? Залагам на 10% - на онези неразбралите, че не се е кандидатирал. ГЕРБ е Борисов, без Борисов - няма ГЕРБ, само хвърчащи калинки.

54

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов защо бяга от парламента?

53

Факт

преди 2 години

Поредната опорка на мутрите е, да казват, че другите са мутри. Крадецът вика дръжте крадеца. Колко познато.

52

Факт

преди 2 години

Тъжното е, че даже предложеното от Слави Трифонов правителство на НДСВ, е в пъти по-добро от досегашните правителства на мутрите.

51

анонимен

преди 2 години

До фактАко си мислиш, че Слави не е мутра, значи си много наивен! Управлението на мутрите продължава!

50

Реалист

преди 2 години

Не е морално да си водач на листа и после да се откажеш да си депутат, както прави Бойко Борисов. Това означава да измамиш избирателите.

49

АнонимеН

преди 2 години

КОЙТО СЕ Е ЗАИГРАЛ С *** ТАКА СТАВА!!! БСП И РАДЕВ СЕ ОБЯВИХА ПРОТИВ *** И ТОТАЛНО СЕ СРИНАХА! ГЕРБ И СДС СЕ ОБЯВИХА ПРОТИВ *** И СЕ СВЛЕКОХА! ПСЕВДО ПАТРИОТИТЕ СЕ ОБЯВИХА ПРОТИВ *** И ЗАМИНАХА В НЕБИТИЕТО!!! ПРОБЛЕМА Е В ХРАНАТА! ТЯ Е ПЪЛНА С ХИМИЯ КОЯТО ПОВРЕЖДА ХИСТОЛОГИЧНИЯ БАЛАНС НА ОРГАНИЗМА! ОТ ТОВА ВЕЧЕ НЕ ГОВОРИМ ЗА 10% А МНОГО ПОВЕЧЕ! В КОМУНИСТИЧЕСКА МАКЕДОНИЯ ПРИЕХА РЕФЕРЕНДУМ В ПОЛЗА НА *** И ТОВА Е ЗАЩОТО НИ ТЪПЧАТ С ХОРМОНИ И ХИМИКАЛИ

48

анонимен

преди 2 години

Натаманиха ги 65 депутати на ИТН и ако не бяха българите в чужбина, които не плащат данъци в България, и не пълнят БВП на страната, Славчо нямаше да има тъкъв резултат! Лошото е, че хората видяха какво стана в 46-то НС и пак гласуваха за ИТН! Сега ще стане същото, даже и по-лошо, пак няма да има правителство, защото Слави не иска, пък и няма капацитет да управлява!

47

???

преди 2 години

Борисов защо бяга от отговорност и не иска да е депутат?

46

Щерю

преди 2 години

ИТН съставя самостоятелно правителство. ГЕРБ го подкрепят. Дотук 128 гласа. ДПС стоят като резерв и гласуват, когато трябва (при отсъствие на депутати от ИТН и ГЕРБ) подкрепата му (затова и им плащат)...

45

Реалист

преди 2 години

Май съзнателно сбъркания брой депутати на ДБ(ДСБ) само в заглавието (в текста е вярния брой), изпълни целта си да отклони коментариите в безмислената посока за този сбъркан брой.

44

Анонимен

преди 2 години

На странджата, както на всеки гражданин за европейско развитие, любовта към джендъризма му иде от гените....

43

АНОНИМЕН

преди 2 години

До питанеНе е пестъпление по смисъла на НК.

42

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

До АнонимеН/ ТОЧНО ПА ЗА ГНУСНИЯ РАДЕВ ДЕТО СПРЯ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ЩЕ ГЛАСУВАТ ПЕДИТАТА АМА ДРУГ ПЪТ!