121

ИЗБОРИТЕ СА МЕНТЕ!

преди 2 години

РЕЗУЛТАТИТЕ ЩЕ БЪДАТ СЪЩИТЕ--ЗА ДА СЕ ОСИГУРИ , ЕДНОЛИЧНАТА ВЛАСТ НА СмРАДЕВ!

120

ИЗБОРИТЕ СА МЕНТЕ!

преди 2 години

МАШИНАТА ГИ МАНИПУЛИРА ПО ПОРЪЧКА!--ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕКРАТИ!

119

въпрос

преди 2 години

То това тая година избори ли бяха?Навремето какви избори направи Симеон! Избори с томбола.А сега-нищо и никакво!Избори без награди не са избори!Искаме си томболите и наградите!

118

Анонимен

преди 2 години

Машините баха манипулирани.Това си е ясно.И в чужбина броят на квитанцийките не е бил равен на машинно изброените.А пък за тайна на вота да не говорим Сега ще започнат репресии по места.Срам за Дългия мародер.

117

До 120

преди 2 години

До прос(т)отоНе защитавам Бойко, но ако искаше да мине метър щеше да се хване за депутатския имунитет като удавник за сламка . Човекът обаче отказа имунитет и не депутат.Това не е Божков, който вложи милиони, за да драпа за депутат и да му се размине за зулумите,които е натворил.Факт.

116

До127от Волен Гюлето

преди 2 години

Ами кво да кажат от Атака.От партия с милион симпатизанти до 7,8,хиляди човека.Питам аз лидер или гюле е Сидеров?Като гюле в море е...

115

FINAL COUNT-DOWN

преди 2 години

Друго, което трябва да се отбележи е, че няма агенция която да е предсказала резултатът от изборите, което показва , че информацията от агенциите трябва да се приема само за сведение, нещо като прогнозата за времето, което винаги е преобладаващо.

114

FINAL COUNT-DOWN

преди 2 години

Като цяло принос за намаляване на купеният вот, без значение как ще го наречете, имат мерките на вътрешното министерство, които ограничиха възможностите за изкривяване на резултатите. Благодаря на полицаите и следователите, които изпълниха безпрецедентна антикорупционна операция и осигуриха изпълннението на задължителното лого от ТВ рекламите на партиите КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

113

FINAL COUNT-DOWN

преди 2 години

ИМВ губят позиции с -2, -1 мандата спрямо прогнозният резултат от 15 мандата и от този на 04.04.2021 14 мандата. Просто протестите от 2020 вече не са актуални и в бъдеще ще намалява въздействието върху обществото на ИМВ.

112

FINAL COUNT-DOWN

преди 2 години

продължение от 129 ...и при това е достигнат максимумът на възможностите, който постепенно ще намалява с течение на времето. Ако на 11.07.2021 бе регистрирана избирателна активност от 60 80% резултатът на ДПС би бил още по-малък и щеше да заеме справедливото си място.

111

FINAL COUNT-DOWN

преди 2 години

При ДПС нищо ново. Губят само 1 мандат, както спрямо прогнозният резултат 30, така и спрямо 04.04.2021 30 29 = 1. Хубавото на положението е, че в общ план подкрепата от твърдият етнически избирател е намаляла (по причини демографията, слабото познаване на българският език, ниската грамотност, разцепването на вота, неосъществената максимална прогноза за вота в Турция и собственото битие сравнено със сараите на Доган край Бургас на Росенец)

110

FINAL COUNT-DOWN

преди 2 години

ДБ се очертават като големият печеливш не само увеличават прогнозният резултат от 30 на 34, но и спрямо 04.04.2021 печелят 34 27 = 7 мандата. Но това нищо не означава. Славните времена на партиите от този спектър няма никога да се върнат.

109

FINAL COUNT-DOWN

преди 2 години

БСП се очертават като големият губещ, като не само не достигат прогнозният резултат от 48 мандата, но губят спрямо 04.04.2021 43 36 = 7 мандата. Социалистите трябва да изживеят неизбежният катарзис и да си отговорят социалистическа или социа-реформистка партия са и да преодолеят волунтаристичният подход на председателят на тази партия.

108

FINAL COUNT-DOWN

преди 2 години

ИТН не само увеличават прогнозният резултат от 56 на 65 мандата, но спрямо 04.04.2021 печелят 65 51 = 14 мандата. Това е пировата победа на мислителят от Учиндол, който ни пробутва стари забравени муцуни от НДСВ. Както се казва Цунамито от Учиндол, което се вихреше по БТВ, ще се оттече в Чернялка (протича край Учиндол).

107

FINAL COUNT-DOWN

преди 2 години

ГЕРБ-СДС въпреки, че увеличават прогнозният резултат от 60 на 63 мандата, губят от 04.04.2021 75 63 = 12 мандата. Всичко дотук ги определя като партия със затихващи функции, подобно на ОДС, НДСВ и други подобни от миналото. Птичето на щастието каца веднъж на рамото, но всичко останало зависи от човека втори път няма.

106

US Immigrant

преди 2 години

Следователно, ако ИТН с неговите 65 депутати и депутатки се обедини с останалите партии, без ГЕРБ, то ще се получи палитра от 165 народни избиратели. Ако извадим от това число ИМБ и ДПС - остават 123. БСП отказва категорично да подкрепи ИТН, или 123 - 36 = 87. При условие, че ДБ с техните 35 гласа се извърти и реши да подкрепи ИТН пак сметката не излиза. Ако статуквото се запази нов парламент ще е възможен, само при положение, че ГЕРБ вземе позиция или ... отново избори. ;)

105

Зозо

преди 2 години

Важното е, че БСП повече никога няма да управлява и Болен-кримския няма да получава субсидия и да прави циркове :))))))))))))))))))))))))))))))))))

104

Гр

преди 2 години

ИТН -ИЗМАМИХ ТОЗИ НАРОД

103

ПроСоТо

преди 2 години

що се отнася до евентуалното "правителство":..-ПАК ВИ МЕТНАХА НА ДЖАНКАТА,хора!!!..ШОУТО на Славейко обра протестните настроения и ги ОТКЛОНИ от мястото,в което те трябваше да бъдат..Сега тоя се опитва със 65 депутати да състави "ЕДНОПАРТИЙНО" правителство!!!..Луд?!..Или просто МАША?..Защото Тиквата ЩЕ подкрепи неговото /на Славейко/ "правителство" само и само да се раздели със служебното и по-специално с Рашков..После ще ИЗНУДВА палячовците от "Новото НС",и няма да допусне нищо,което да е във в

102

ПроСоТо

преди 2 години

Тиквата твърдо е решил да върви по пътя на учителя си и кумира си-Мемет Демир Доган...СЪЩО КАТО ОНЯ,Мутрьо натрупа с далавери милиардите и сега ще изчезне от вниманието на обществото..Няма да бъде споменаван ,защото ще липсва като депутатин,но ще дърпа конците от страни и ще си живурка животеца..А ние ще продължим да се хващаме за гушите..А той ще бъде забравен...И "Бития си е бит,ефания-ефан,кой крал,крал".../РОБСКО ПЛЕМЕ!!!/