101

САМО С ЯТАГАН

преди 2 години

ИЛИ ЕДНА СИЛНА СТАЛИНСКА РЪКА ЗА НС!!!

100

ГОРЯНИ.....

преди 2 години

ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!!!

99

Факт

преди 2 години

ГЕРБ губи изборите. Това е добре и вече ще е така, докато не последват НДСВ в небитието.

98

ЦЪФНАХМЕ!

преди 2 години

ТА ВЪРЗАХМЕ... ОТНОВО КОМУНИСТИЧЕСКИ МУТРИ ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ! НАРОДА БЯГА!САМОИЗЯДОХМЕ СЕ!И ПРЕЗ ТУРСКО НЕ Е БИЛО ТАКА!КАКВОТО КАЖЕ КРЕМАЛ - МОСКОВСКИТЕ НИ КРЕПОСТНИЦИ....

97

..

преди 2 години

на цвета и трябва време да и се поизмие и поизчисти лицето от толкова много семенна течност, че направо всички *** и се бяха запълнили на селската кърджалийска общо-герберска игрива пу т чи ца. затова сега и много черен мъж да я полази, че бойко не му е интересна вече да му яде кестените и да му ближе премиера

96

Факт

преди 2 години

Съществуването на ДПС е заслуга на СДС. Обикновено ДПС имат повече гласове и по-голям процент от гласовете на избори, сега са по-малко

95

Анонимен

преди 2 години

Тия 29 на ДПС са заслуга на руското *** Радев. Да са ни честити.

94

555

преди 2 години

Добре , че децата под 18 години не гласуват , че иначе щяха да ни управляват Том и Джери.

93

Анонимен

преди 2 години

Много ми е мьчно че моята нощна фантазия - цветка караянчева не е в парламента без нея - герб няма да е сьщият

92

До до 123

преди 2 години

" То шута е за всички " ------ Именно.Не само за противниците на кърлежите от герб , както беше преди.

91

Анонимен

преди 2 години

"Юмручето" влезе с топките а ? Гласуващите за октопода герб - все по-малко. Ние на есен пак за "зеления чорап" ......

90

Анонимен

преди 2 години

СУТРИН ЩОМ СЕ АЗ СЪБУДА, ВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ЧУДА, ЩО РЕШИЛ Е БУДА КАРТОФКО ЗА ЛОВКАТА ИЗМАМА, ЗАЩОТО НЕГО ВЕЧ ГО НЯМА!!!

89

до 123

преди 2 години

То шута е за всички, няма да стане нещо много, много по-добро. Не защитавам ГЕРБ, но който е подходил с омраза, ненавист и реваншизъм, трудно ще получи друго.

88

Леле

преди 2 години

тия от ДБ замалко да изскочат пред столетницата - Радев и Рашков съвсем я изчегЪртаха тая Корнелка. Що я мразят толкова! Сигурно са от другия клан в партията.

87

До Анонимен 121

преди 2 години

Удоволствието да виждаме как Винету се плюнчи ,сумти и срича ,на ден по 20 пъти ,а и изгонването с шутове на всички гербераскти Калинки от топлите им местенца си струва ВСИЧКО.

86

Анонимен

преди 2 години

Мая Манолова не играе честно, мърсува. Призовава служебното правителство да си продължава да си управлява. Най-смешното, че всичките "протестърски" партии дадоха мило и драго да свалят Борисов от власт, а сега не могат да се гледат едни други и искат този хаос да продължава безкрайно. Е, нашенски морал, това е то.

85

Анонимен

преди 2 години

Ще запалим юргана та да изгори бълхата. Ето това направиха чалгарите, а другарите се радват, че няма да е Борисов на власт. И сега какво , само за два месеца повишиха тока, парното, водата и спряха допълнителните 50 лв. за пенсионерите. Да ви е честито другари чалгари.

84

Анонимен

преди 2 години

Ужасно объркани индивиди по нашите земи... Повтаряме резултати от предишните избори, харчат се милиони, отново неразбирателство между партиите, липса на комуникация. Говори се за трети избори. Трифонов от своята телевизия постоянно възвеличава българското и българщината, издига я до небесата. Е виждаме се... "дребни, ситни, като камилчета".

83

искам

преди 2 години

искам много черно-лилав мъж от централна-източна африка да се размножи многократно чрез ангелкова или цвета караянчева, за да има от новите европейчета

82

Факт

преди 2 години

Трудна е задачата пред следващото правителство, което наследява от мутрите една разрушена държава с най-ниски доходи и неработеща икономика.