27

DD

преди 2 години

Ако загиналия не е разбрал какво е комунизъм,то неговите близки сега вече са разбрали.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 ПОДПОЛКОВНИК. Не майор. Колко точно са получени да ти кажат ли?

25

Анонимен

преди 2 години

До До 15/20 "А твърдението ти, че е поразил точно мишената падаща с голяма скорост и след нея е рапортувал че всичко е ОК, достоверно къде е публикувана?" Беше публикувана (по точно комуникацията межу наземния център и пилота) още в дните след инцидента.

24

фифи

преди 2 години

Ако не сте разбрали кутията е още тука , няма кой да я занесе.

23

радев е виновен

преди 2 години

Радев отсранява един по един неудобните му.

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22 Какъв Каракачанов на 9-ти юни бе гламав?

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22 "Целта на учението е била да се провери в условия близки до бойните дали "братска" ракета може да свали руски самолет." Русофилите винаги сте мразили България, до степен, в която сте способни да фабрикувате фалшификати само и само да спасите господарите си, дори за сметка на паметта на български боен пилот. Нищо ново.

20

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че никой няма да подаде оставка за това - виновен е починалия, колко удобно

19

До 15

преди 2 години

А твърдението ти, че е поразил точно мишената падаща с голяма скорост и след нея е рапортувал че всичко е ОК, достоверно къде е публикувана?А на последното учение Миг не участваха.А какви оттенъци вижда погледа ти на художник, не ми е тема. Давай с факти и логика.

18

анонимен

преди 2 години

Самолет изчезва от радарите на 1200 метра височина! Извънземните са го "изчезнали яко дим" едва ли не! Ако искаха досега прословутата кутия щеше да е в Русия, Украйна... все тая и да е "прочетена"! Поблема със замазването са руските радари на Крим и не само! Не само български и румънски НАТОвски радари "гледат" небето над Черно море! И руснаците знаят какво е станало!

17

1

преди 2 години

До ГОГО "А другите две" Едната вероятно е, че е имало техническа неизправност. Руските генерали се опитаха да си вържат гащите срещу тази версия още в началото, защото, КАК ТАКА руска техника ще се развали, това е НЕМИСЛИМО! Другата е за сваляне с ракета. Обаче и за това не може да се говори, защото тогава ще има подозрения дали пък не е руска. ЗАТОВА: я да изпратим на руснаците черната кутия, пък ТЕ ще кажат КАКВОТО ПРЕЦЕНЯТ ЗА НУЖНО. Та така за ръководството на "Българска" армия.

16

1 рубла = 1 стотинка

преди 2 години

Много хора в Министерството и базата си отдъхнаха с облекчение - все пак вината е в пилота, нали? А те са чисти като сълза.

15

ГОГО

преди 2 години

Едната версия е, че пилотът е загубил пространствена ориентация. А другите две? В България повечето хора са с добра пространствена ориентация, добре да го знаете. Ако казвате нещо - нека то да е истина, ако не е истина не го казвайте тя ще се разбере след години както обикновено става. Престанете да правите хората на балами...

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12. Фантазьорите русофили трябва да се насочите към писането на романи: сега да ти кажа какво е известно: пилота е преследвал мишената, поразил я е и последната комуникация с него е била, че всичко е наред. Сега те оставям да откриеш десетте разлики с твоята фантазия. А после можеш да кажеш защо е украсена в ТЪМНОЧЕРВЕНО.

13

Роналд

преди 2 години

До до 1-2: Може пък да са видели потенциален следващ президент..... В последно време авиаторите и шоумените са на мода в политиката..... А може просто компютрите и автоматиките със софтуер на бат Били Гейтс да не харесват от време на време Руска техника... :-) Конспиративни теории и глупости колкото щеш.... стига да има кой да се връзва.... ;-)

12

анонимен

преди 2 години

Вeрoятнo щe кaжaт, чe пилoтa e дръпнaл и cкъcaл тoя прocлoвут лeнтoв кaбeл изпaдaйки в дeлириум трeмeнc пoд въздeйcтвиeтo нa внушeниятa нaпрaвeни му oт Кaшпирoвcки диcтaнциoннo oщe в дeтcкитe гoдини кaтo гo e глeдaл нa чeрнo-бял тeлeвизoр! Дa пoяcня : дeлириум трeмeнc e нeщo кaтo лудocт вcлeдcтвиe нa прoдължитeлнa злoупoтрeбa c твърд aлкoхoл - хoрaтa виждaт мишки, хлeбaрки...и изпaдaт в пaничecки cтрaх! A Кaшпирoвcки e зaбрaвeн руcки мoшeник oтпрeди oкoлo 30 гoдини, кoйтo лeкувaшe вcякaкви зaбoлявaния включитeлнo рaк c внушeниe пo тeлeвизиятa и мнoгo гo глeдaхa, чe и вярвaхa!

11

Анонимен

преди 2 години

А според мен е заложен инцидент с Миг по политически причини. Тип, не стават и да ги бракуваме. За целта пускат мишена с повреден парашут.Аса ни, се е надявал до последно да си изпълни задачата, а от контролната кула, не го освобождават от изпълнението и, въпреки че по разчети е трябвало да го спрат. Това е станало, поне според мен.

10

Сатир

преди 2 години

Странно, самолета на дребни парчета, пилота на още по дребни. При сблъсък с водата това не може да се случи. Много напомня приятелски огън с ракета. Затова ли е цялото мотане . Някой тупа топката и чака някой нов да се пече на бавен огън.

9

Анонимен

преди 2 години

Е накрая и некадърен ще го изкарат.Типично за армията.

8

До Йоко

преди 2 години

Така е за съжаление!Аз дочух от сигурно място, че предишната вечер е имало среща между Бейдън, Маркел и Мекрон да обсъдят как точно ще използват междузвездните сили на световното правителство, което мрази Потин, за да свалят чудото на съветската техника от небето на световната и доминираща военна сила.Жалко за човека, но професиата е била негов избор. Бог да го прости и вечна му панет.