19

Европеец

преди 2 години

До Анонимен 22 Кога НАТО са нямали успех Това пияните *** дето ги трепят по пущинаците из Сирия

18

Анонимен

преди 2 години

Руските бокл уци пак захапали форума на Днес. Хапнете си борж и се успокойте от репки

17

izh

преди 2 години

E просто в пъзела нашата Фуражка е по напред в класацията, и то не за друго ами ние сме си платили по отрано достъпа до по цивилизования свят. Но при едно диктаторско управление и мафийно харчене на държавен ресурс съветски еничари винаги ще се намерят, а и природните суровини Европа ги плаща не с рубли

16

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво цели Запада, но за 10 години превърнаха Русия в страшилище във военно отношение. Ако са планирали военен сблъсък отдавна изтърваха момента. Освен, че във военно отношение вече може би е по напред от САЩ , самата изолация и нападки направиха руснаците единни. Те имат какво да защитават, натовските войски няма да знаят за какво се бият и при първи неуспех ще бъдат разгромени.

15

българин

преди 2 години

до: номер 17 (Край)До: номер 17 (Край) Не е точно така. Тоест, обикновените руснаци нямат желание да се бият с обикновените украинци. Но Путин, и такива кято Путин, неговото обкръжение, искат да се бият! Така навремето, когато СССР води война с Финландия научих, че един съветски генерал се е бил срещу финлански полк на който командирът му, финландски полковник, е бил син на съветския генерал!!! Тоест бащата се е бил срещу сина!!! Съжалявам, чв не им запомних имената. Но е истина, доказан исторически факт!!!

14

Отличен пример

преди 2 години

За копирайтинг. Авторът е взел поне 50 хил долара от продажбата на статията.

13

Анонимен

преди 2 години

Украйна е под пълен контрол на САЩ както България. Байдън и сина му откраднаха милиарди от Украйна.

12

Край

преди 2 години

Според тия писания едва ли не на руснаците им е много хубаво да се бият с украинцитеТова е като ние да се бием с македонците -братоубийствена гаднавойна разпалена от чужди сили които с Кеф гледат как се убиват братя

11

Анонимен

преди 2 години

Добре че РъБъ е от Изтока

10

Анонимен

преди 2 години

Западните лигльовци, ако не престанат да дразнят Путин може да изпробва новите си ракети въру тях знае ли човек.

9

Анонимен

преди 2 години

Укрите са едни безгръбнечни, които са готови да си пъхнат главите в лапите на мечката. Украйна понастоящем е доминион на САЩ.

8

Анонимен

преди 2 години

Най-лошият кошмар на Украйна се сбъдна. Завършено е полагането на тръби на първото разклонение на газопровода "Северен поток 2". Това означава, че след изпитания първият руски газ ще отиде в Европа през него и това може да се случи още през август.

7

Анонимен

преди 2 години

Путин предупреди западните партньори, че Русия смята Украйна за част от руския свят, и западните партньори трябва да се съобразяват с този факт.

6

Анонимен

преди 2 години

"Ще живеят в дупки в земята. Ще забравят за всякакъв лукс, телевизори, мебели и книги. Жените и децата ще работят по 18 часа на ден, всеки ден, в оръжейните фабрики. А мъжете ще гинат по далечния фронт в чужбина". Русия храни целия свят, Русия е най-големият износител на пшеница. Русия има изобилие от енергия за битови нужди. Русия може да унищожи САЩ, ЕС и НАТО за часове без нито един руски войник да напуска военната си част и Русия.

5

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Украина и Русия са съюзници и съвсем скоро ще разберете защо в Царство България нахлуват толкова много украинци,лъжейки,че са преследвани, за да получат политическо убежище. От своя страна Турция е съюзник както на двете посочени от мен страни,така и на Израел,САЩ и Германия. Тези,които управляват всичкиъе изброени страни са ЕВРЕИ. Симулират вражество помежду си,за да бавят нашето противопоставяне. Затова Путин и Байдън все ме се нападат,макар и да има аргументи за война.

4

защо

преди 2 години

Браво Нелка!! За 50 мин. два материала. Искай да ти платят в пенси. По - скъпи да от цента.

3

Аууу

преди 2 години

Добре. Ще го имам на в предвид.

2

Анонимен

преди 2 години

За един ден две големи лъжи. Г-жо Христова прекалявате.

1

Анонимен

преди 2 години

ЕЛЕМЕНТАРНА ПРОПАГАНДА НЕ ВЪРВИ