39

babaqga

преди 2 години

Никакъв смисъл няма от това, защото са крадливо племе и са отслабили големите полиси, като Москва, С. Петерсбург... Уязвима е над 90% от населението след идване на власт на единная русия и провалите за сметка на корупцията и кражбите продължават! Армията има интерес да оцелее по-малко от 5% население, за да си гарантира оцеляване. Да видите болница или нещо ставащо за ядена при военния облик който се очертава

38

Нищо ново

преди 2 години

А за какво САЩ и сателитите им използват Украйна?

37

Хелоу

преди 2 години

поредните тъпни на британски "журналисти" ... Кой ги чете тези бълвочи?

36

какво се чудим

преди 2 години

Империята на злото се стреми към световно господство затова имаше на герба си земното кълбо ,върнаха дори и химна империята на злото СССР

35

Анонимен

преди 2 години

А всички други не усъвършенстват киберсилата си, каквото и да означава!

34

Анонимен

преди 2 години

"Журналистката, която нападна симпатизанти на Борисов..."----------------------------------------- С какво оръжие ги нападна? С хладно или с огнестрелно? С гранати ли? Може би задаваше въпроси, които мисирките се страхуват да поставят пред диктатора?

33

Анонимен

преди 2 години

Руската агитаторка на съд и изгонване от България, за незаконна дейност в чужда страна. Тя обвини ГЕРБ, която партия нарече "банда", че е заплашвала обвинената в пране на пари в офшорка, Елена Йончева, която се крие с депутатски имунитет в Брюксел. Рускинята от Беларус е с промит мозък, иначе щеше да знае, че журналистиката е надпаргийна и нямаше да агитира против партия в чужда страна. Елена Йончева споделя същите възгледи за журналистиката, използва я за политически и лични цели.

32

Анонимен

преди 2 години

Голяма киберсила, имат направен един тетрис :)

31

ББ

преди 2 години

орбановци,веберовци,борисовци... са евтини крадци бре...имали шанс...да крадат...нямат ценности...не им дреме как живеете и за какво мечтаете...власта и егото им си обслужват като жертват животите и благоденствието ви...на децата ви,и световната политическа им е съучастник...и ги финансира през нашите данъци...какъв фашизъм в 21 век...децата ни четящи историята на човечеството...ще ги презират...децата им ще ги презират...и обслужващите ги разбира се...убийци-лицемери

30

ББ

преди 2 години

До Анонимен...и му строи борисов потоци...и унизен стои прав и гледащ умилително...султана...пръв приятел на ...путин...кого лъжеш.-..хората не са слепи...зависимите веберовци платени от путин в ЕС са проблема,добрата новина е ,че САЩ...го видяха!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Русия праща руски агитатори, които се представят за беларуски журналисти, да агитират срещу ГЕРБ, като се намесват във вътрешните ни работи, в нашите избори. Журналистката, която нападна симпатизанти на Борисов днес, пред МВР, се намесва във вътрешните работи на България и нарушава българските, и международните закони. Затова, трябва, да бъде изгонена от България и обявена за персона нан грата. Белоруската журналистка е срам за журналистиката, промит мозък.

28

Анонимен

преди 2 години

Русия праща руски агитатори, които се представят за беларуски журналисти, да агитират срещу ГЕРБ, като се намесват във вътрешните ни работи, в нашите избори. Журналистката, която нападна симпатизанти на Борисов днес, пред МНР, се намесва във вътрешните работи на България и нарушава българските и международните закони. Затова, трябва, да бъде изгонена от България и обявена за персона нан грата. Белоруската журналистка е срам за журналистиката, промит мозък.

27

Да не забравяме

преди 2 години

Ген. Тодор Бояджиев.......В ЦРУ съществува мощна структура, която работи в областта на кибершпионажа. В това управление има специален отдел, който може да имитира почерка на хакери, работещи в различни краища на света. ЦРУ е в състояние да провежда мероприятия копирайки тези почерци и да възлага вината за стореното върху тях.

26

Българин

преди 2 години

Мачкайте, братушки!

25

Анонимен

преди 2 години

АЖАз използвам бастуна на дядо за бия индо демократи който ми влизат в двора нощем,предполагам скоро и денем.

24

Анонимен

преди 2 години

Причината за проблемите е наглото безочие на натовците. Мъчат се да издърпат чергата под краката на Русия и въпреки това винят за всичко Русия. Дърпат Мечката за опашката

23

Анонимен

преди 2 години

Абе от къде получавате, превеждате и публикувате тези пропагандни бълвочи?!? От западната пропаганда ли ви ги дават или си ги купувате? Толкова глупости на куп, с претенцията да ни казвате нещо съществено не бях чел от години. Големия ви проблем е, че тези глупости се пишат по един шаблон, който отдавна е втръснал на тези, да които го пробутвате.

22

Сюлейман паша

преди 2 години

До 22 !!! Запада нямал какво да защищава...Имат, имат!Имат си и те семейства,уредени дьржави,цивилизация,култура,демокрация! БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ ТИ ИМАШ ВЬЗМОЖНОСТ ДА ДРАСКАШ ТУКА,иначе тошовото царуване ако прдьлжаваше сега да беше в някое ткзс да чистиш конюшните! А бе такива като тебе нямат ли си паспорти-що не си прибирате багажа и...дето има една изтьркана фраза-чемадан,вакзал и ...масква! Никой няма да рони сьлзи подире ви!

21

Сюлейман паша

преди 2 години

До 22 ! Я да не ставаш смешен! Руснаците били по напред вьв военно отношение...Факта,че руснаците всекидневно рекламират някакви измислени ,,суперорьжия" не ги прави шампиони!Запада трева не пасе а тихо и спокойно работи вьв всички области на живота!Твоите кумири,,победителите" вьв ВСВ,нямат даже една световна марка!Нито една!Само победената Германия имат една дузина!Брей,че пукване нямат тия ватенколюбци!!!!

20

Гошо

преди 2 години

До Анонимен 11 Става въпрос за нещо друго в случая Прав е 7 номер ,ако се наложи "Ще носят на ръце ядрените бомби до местоназначението им" и слава Богу