58

Анонимен

преди 2 години

"правителството" е операция "Измъкване сух от водата"... Нищо друго...

57

Тони

преди 2 години

Слави ще дава магистралите на концесия /вероятно на свои хора/. Толкова критики и злоба се изля досега от негова страна за строижа на магистралите, което не му пречи пълно да се възползва сега от тях

56

до 69

преди 2 години

Не съм червен, бавноразвиващи ми гербаджийски приятелю. Набийте си го най-накрая в *** кратуни, че голяма част от България мрази сикаджийската мутра, от срам, от гняв и пълно разочарование.

55

Факт

преди 2 години

Факт, че Бойко управляваше зле, че остават пътища за ремонт, мостове за ремонт, парите от ЕС към България са в чекмеджетата. Хиляди загинаха в пандемията и България е на челно място в света по починали от Ковид-19 на човек от населението, поради неадекватната реакция на Бойко Борисов и правителството му. Хубавото е, че народа се осъзна и гласува против мутрите и вече има шанс да се оправим.

54

Анонимен

преди 2 години

На изборите гласувах за - герб за да продьлжи да управлява - служебният кабинетС герб и гн Радев напред

53

До пияница мистик

преди 2 години

В пъти съм по-грамотен от един пловдивски измамник с кредитни карти. Умишлено употребих точно тая дума, но няма как да го разбереш, без да си прочел определено количество книги. Успех в точенето на банкомати!

52

Анонимен

преди 2 години

До ахахахахаха Той не знам дали ще спира нещо, но червените определено ще ви спрат тока. Може и буквално. Те имат опит в тези неща. ахахахахахаха

51

Анонимен

преди 2 години

България не трябва да допуска правителството предложено от Слави Трифонов,да управлява.Николай Василев е представител и част от политиците,които ограбваха държавата десетки години.Трябва да си сляп за да не го видиш.Самия Слави Трифонов се прекланя пред мутрите от ВИС2,ял и пил е с тях на една маса.Наистина няма такъв народ като нашия.

50

ахахахахаха

преди 2 години

"Много от вас ще мечтаят за времето кога мечтахте Борисов да се махне !"..................... Пич, спри наркотиците.

49

Анонимен

преди 2 години

Държавата пропада защото е пълно с крадливи комунисти като ***, Галевица, Бойкикев ревящи денонощно срещу Герб и лъжещи плиткоумния народ кой мисли за България и кой като тях гледа само да се накраде. Тези поредни избори и Чалгаря няма да ни позволят да отлепим от дъното още 15 години. Плиткоумните ще берат плодове по чужбината до пенсия!

48

Анонимен

преди 2 години

Изпр()стелия български народ,който от злоба,завист,мързел,тарикатщина,гледане в канчето на другия и ограничен ум е загубил всякакво чувство за реалност и способност за аналитично мислене,отново бе излъган като шиле в стремежа си да намери някой,който да му даде и оправи! Вечно недоволен този народ за пореден път сам влезе в капана на своя егоизъм и алчност.България за първи път от 30 години бе тръгнала към морален и икономически прогрес,а те вдигнаха юмрука и поискаха промяна.Честито !

47

Ало Ваньо?

преди 2 години

И аз все така си мисля, че ромският бидон не е възможно да е престъпник и корумпе, защото няма никакви, ама съвсем никакви доказателства!

46

пияница мистик

преди 2 години

До 58 === "Обилен" е само вакуума в пространството между ушите ти :))) Абе научете малко семантичната определеност на думите, тогава ги употребявайте. Неграмотници червени!

45

Герб активист

преди 2 години

От два дни ни забраниха да го наричаме "Дългaтa Дрoгa" или "Жълтозеления Haркoмaн" вече е г-н Трифонов или просто Слави...

44

Анонимен

преди 2 години

Стига сте писали глупости в коментарите! Правителство на СлаФчо... НЯМА ДА ИМА...Толкова ли сте ***, че не виждате, че това му е единствения полезния ход за измъкване и бягане от отговорност...?

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54 "Чебурашке, вече лъсна, че Слави няма нищо общо с Радев и/или протестите. ... че проект на хората около ГЕРБ и ДПС с цел да обере гласовете и да запази статуквото" Хахахахахаха. И ЗАЩО трябва да "обира гласовете" на ГЕРБ, ако иска да помага на ГЕРБ? Защо му е да предлага хора на Радев в кабинета си, ако иска да помага на ГЕРБ? Защо му е да гласува Избирателен кодекс, който СПОРЕД ВАС работи срещу ГЕРБ? Усетихте, че се провалихте с ИТН и сега се опитвате да се измъквате. Страхливци

42

Анонимен

преди 2 години

Гроб не е партия, а ОПГ! Не можеш под името "партия" да прикриваш чисто криминална структура и това да се случва в правова държава! Има пълно основание за забрана на тая разбойническа банда и за обилни арести на членовете и!

41

пияница мистик

преди 2 години

До Ха-ха-ха === Десните партии са подкрепяни от средната класа и от богатите. Само вие, левите маргинали, дето ревете колко сте бедни и мизерни може да ви се плаща, както и прави Антон Кутев чрез онази рекламна фирма "Leadway Media Solutions". Той човека и сам си призна, че плаща на такива мизерабъли като теб :))) Ние богатите си ви мразим комунистите безплатно

40

Анонимен

преди 2 години

Такьв ход е печеливш стига да се сьгласи на - клалиция - с герб , итнА слави е луд но не чак толкова та сам да си затрие партиятаКлалиция между - герб и итн ще доведе до избухване на протести каквито в бг не е имало

39

Анонимен

преди 2 години

Не,не съм платен ***,драги !Помни !Много от вас ще мечтаят за времето кога мечтахте Борисов да се махне !